@ayhan53ismail
@lealtad
arkadaş çok güzel yorumlamış, bende birkaç bişey ekliyim.
eğer illa 0 alıcam diyosan o listeden triban 500 ü al derim. dacethlon gerçekten 10 numara çalışıyor. Bisiklette gayet yeterli ve güzel.
yok 2.el de alırım yeterki iyi bi fiyat/performans olsun diyosan, 2 seçenek var.
1- salcano xrs 040 , 2.el bi aylıkken 950 liraya aldım, 1.5 ay kullandım dün 900 liraya sattım. Arkadaşında dediği gibi bence 2. el almak en mantıklısı,900-1100 arasına çok temiz 2.el bulursun,( benim sattığım 040 ın üzerinde en ufak çizik yoktu sıfırdan farksızdı senin dediğin fiyatın 600 lira aşağısında.) 2.elde ilk adresin 040 olsun.
2- eğer maksimum 1500-1600 lira ise bütçen 2. el salcano xrs 030 tiagra modelini bul (şuanki bisikletim) , ara ara sahibinden e falan düşüyo, tam bir fiyat/perfomans ürünüdür, hiç bişeyini değiştirmene gerek yok. seti, gidonu, jantları 040 dan bir tık önde( bunlar için ekstra 500-600 lira verilmeyi gerçekten hakediyor) , ayrıca eminönünde doğubank ın karşısında yurt bisiklett var, salcano ana bayi, iyi bi pazarlıkçıysan ve sahibi ahmet abi seni severse çok pis indirim yapar benden söylemesi