Scudo Sports

Sirkeci

Dostum aramıza hoşgeldiniz.Öyle gözüküyor ki foruma bağımlı oldunuz bile.

'''Sihirli kelime:Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek.'''

• Beğen
Tepkiler: gizer
Scudo
@trial_edy

Beni eski günlere götürdün :) :)
Teşekkürler. Sen de hoş geldin..

@hızlı

Konunun üzerinden iki ay geçti ama, yine de çok teşekkürler. Yeni Kron' unuzu güle güle kullanın.

Evet arkadaşlar hafta sonu kim ne yaptı,hava muhalefeti (soğuk ama yağmursuz)güzel olmasından dolayı bizim iptal edilen çatalca pedal turunu yapmak için tekrar toplanamadık:boese157: .
Atladım mtb ye bakırköy-sirkeci-bakırköy yaptım biraz üşüdüm ama açıldım..sevgilerle

bütün haftasonu yattık ya :( bir pazar akşamı çıktım oda kısa ve soğuktu :(

arkadaşlar önümüzdeki pazartesi herhalde erkan ve benden başka umarım herkez bir şeyler yazar hafta sonu ile ilgili:(..avrupa yakası uynanın yaw..:)

Ben de bu Cumartesi, 5 yıl aradan sonra 39 km. yaptım. Karşıdan da rüzgar esiyordu. Hava çok soğuktu. Biraz zorladı. Hafta içi, Salı ve Perşembe akşamları çıkmayı düşünüyorum. Hafta sonu da bir gün eklersek, haftada 3 gün çalışmayla eski formu yakalarım herhalde.

@gizer

evet abi planların güzel,bir de uyguladınmı yaza uzun yolda yada turlarda zorlanmazsınız..

evet avrupa yakası fatihleri,bir hafta daha geçti sakın evde pos pos yattık yağmurun ve pazarın tadını çıkardık demeyin..:)

@hızlı

Aynen öyle oldu :)
Bu hafta sonu Sarıyer-Bostancı-Sarıyer planlarım var. Belki Beşiktaş' ta bir grup buluşabiliriz. Hava durumu bu cumartesi parçalı bulutlu (12 c.derece), pazar da bulutlu (14 c. derece), ama iki gün de yağmursuz olacak gibi (% 5 :) )

Görüşmek üzere.

1 yol kullanıcısı olarak hafta sonu hiçbir şey yapamadım nedret sen iyi pedal yapmışsın kanka helalin var

ben dedim gökhan yalnız olsam bile çıkacağım dedim zaten senindede destek için bisikletsiz gelmen bile buluşma yerine beni mutlu etti.Hafta sonu yaptığım aktivitede çok büyük mutluluk yaşadım bunu diğer bölümde aktaracağım sizlere..

@gizer

Bu hafta için güzel aktivite olacak,bence acele etme istersen beraber pedallarız bir kaç gün içinde belli olacak..

evet hafta sonu için hazırlanın avrupa yakası havada güzel gidiyor,anadolu yakasındanda katılımcılarımız olacak bu hafta..formu takip edin..

Geri