Scudo Sports

Sıradışı teknikleri izleme fırsatı burda;)

Gökhan Seda

Daimi Üye
Tepki
123
Bisiklet
Trek
Arkadaşlarr bu görüntüleri sakın kaçırmayın. BAştan sona hayranlıkla izeleyeceksiniz, GARANTİİİİ;) AMa önlemsiz denemeye çalışmayın:)
(link)

Scudo
çok keyifli :)

o kadar kolay yapılıyor ki hareketler "ben de yaparım" hissi uyandırıyor :D

teşekkürler..

süperler ya.hayran kaldım.teşekkürler paylaşım için...

Bu bisikletler de çok farklı bi dizayn.Koltuk yok.Süspansiyon yok.Ve kadronun ağırlığı ne kadarsa artık, adamlar vücutlarını atmayla bisikleti rahatça çekiyorlar:)

Hazır başlık açılmışken bende çok güzel bir site paylaşayım bu yapılan hareketleri teker teker izlemeniz mümkün...

(link)

@eldorado
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler.Fakat gerekli ekipmanlar alındıktan sonra heveslenen herkesin denemesi gerektigini düşünüyorum.Tabiki ilk seferde yüksek yerlerden fln atlanılmamalı fakat yer hareketlerinden başlanılabilir.YToksa şunu yapma yaralanırsın bunu yapma incilirsin.... Bu şekilde hiçbirşey yapılmaz.Aşırıya kaçmamak kaydı ile gerekli ekipmanlar ile bu trials olayı hoşuna giden herkesin denemesini öneririm....

Uyarım hayalperest olabilecekler içindi. Kendine güvenen her babayiğit buyursun meydaaneee;) emin olun bu hareketi yapanların çoğu çok kez bi taraflarını kırmışlardır:)

Bu hareketler ilk denemede yapılmıyor tabiki.Ve illede bir taraflarının kırılması gerekmiyor.Basamak basamak yapılır bu işlemler.Ve zaten çogu bazı temel hareketlerin konbinasyonu şeklinde yapılarak görsellige görsellik katmasından ibarettir.Bu adamlar anadan dogma ögrenmiyor bu işleri...

jeton dustu..
ingilizleri pek sevmiyom..
ama ne de olsa ingiliz old school!

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

paylaşım için teşekkürler :)
bir arada Youtube'de Danny Macaskill'in videosu vardı haftada 5milyon kez tıklanmıştı galiba izlemeyen arkadaslar varsa izlemeliler bence

son derece mükemmel.

@DoğanKaya

'' thinksbike ''yazarak birkac tane daha video bulabilirsiniz youtubeden ayrıca redbull yarıslarınında videoları var onlarda çok güzel izlemenizi tavsiye ederim bütün videolar bilgisayarımda var yarın paylaşacagım sizlerle

Bisiklet o kadarda önemli değil aslında bu hareketlerin çoğu mtb bisikletlerle de yapılabilir. Ama tabi profesyonel birisinin kullanması lazım.

Geri