Scudo Sports

Sipariş vermeyi düşündüğüm ürünler.

Kadir KARADEMİR

Forum Demirbaşı
Tepki
932
İsim
Kadir KARADEMİR
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi bayramlar. Bir kaç tane ürün sipariş vermek istiyorum, deneyimli arkadaşların yorumlarına göre siparişi vereceğim. Ürünlere göz atıp karar vermemde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1. Ürün : (link)

2. Ürün : (link)

3. Ürün : (link)

4. Ürün : (link)

5. Ürün : (link)

Sizce bu fiyatlarda Türkiye'deki alış veriş sitelerinde bu ürünlerin benzerleri var mıdır? ( Biraz araştırdım ve yüksek fiyatlı ürünler buldum hep ) Ya da 1 ay gelmesini bekleyip bunları sipariş etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim karar vermemde yardımcı olacak arkadaşlara.

Scudo
Belki benzerlerini bulursun ama biraz daha pahalıdır. Bende aliexpress ten bir kaç ürün almayı düşünüyorum ama beni tek korkutan kısım gümrüğe takılma olasılığı.

80 tl altı ürünlerin gümrüğe takılma ihtimali yok gibi birşey. Matarayı almayın derim çok kötü kokar sağlığınızı tehdit eder. Decathlonda Triban Matara var 10 tl onu alın derim bende bu siteden bir sürü ürün sipariş verdim gelmesini bekliyorum özellikle çantalar çok uygun yağmurluk olarak bunu aldım tamir seti aydınlatma ışığı vs buradakilerin 4 de 1 i fiyatına gidiyor resmen (link) ürünlerden memnun kalırsanız mutlaka burada yazın bizde sipariş verelim :D

sele kılıfı dechatlonda var 1 ay bkleme derim tabi öle cancanlı renkleri yok :). hemde sadece pad. deil içinde jel de var
(link)

4. (link) ve 5. (link)Urunlerın daha uygunu buyıncoıns te satılıyor ama yerınızde olsam matarayı düşük yoğunluklu polietilen den uretılen mataradan alırım.Bunlar zamanla koku yapabılır.Yakında ben kısmetse Zefalın bu matarasından alıcam kargo dahıl en uygun fıyatlı Turkıyede bu sıtede olması lazım(yanlış bılmıyorsam) (link). Urunun kullanıcıları da memnun :)

@ali yildirim06

sanırım arkadaşın alacağı ürün jelli iç çamaşırı sele için jel kılıf değil. Yoksa decathlondaki ürün hakikaten uygun 1 ay beklemeye değmez

@Efe Taner

evet linkin teki pedli tayt dieri sele kılıfı. zaten bnce gözünüzle görmediiniz taytı hiç almayın. şimdi malum bunların antibakteriyel malzemeden yapılanları fılan var. hastamı eder pişikmi eder nemelazım , güvendiiniz birisi tavsiye etmediyse kesinlikle almayın BENCE :)

ben bu gün kısıtlı bisiklet malzemesi olan ANGARA dechatlondan sele kılıfı aldım biraz boşluk oluyor kılıfda onu altından diktirecem terziye daha sıkı olsun diye. gğzel kullanışlı dıruyor. yarın deneyeceğim bakalım. yazarım yorumumu...

bide bisiklet için olan yağmurluk rüzgarlık 69 liradan başlıo. bnde gittim koşu bölümünden aldım yağmurluğu çokda güzel ve rahat hemde 39 lira fosforlu sarı.
malzemenin içinde bisiklet kelimesi geciyorsa 1.5 - 2 katı daha pahalı. bizi zengin sanıyorlar galiba :( .

@ali yildirim06

Şimdi fark ediyorum kusura bakmayın evet decathlonda bisiklet eldivenleride çok pahalıydı body eldivenlerine gözüm düştü jelli falan fiyatıda baya uygundu ne farkı var acaba alsam mı diye düşünüyordum ama cesaret edemedim gittim bisikletçiden merida marka eldiveni çok uygun fiyata aldım aldım :D

ben aldım body eldiveni :) kırmızı beyaz Domyos. hatta bisiklet tişortlarımda hep koşu tişortu. suluk olarakda kardeşimin ana sınıfı suluunu kullanıorm :) almnyum almak ısdıom ama oda yok dechatlonda . ne bu dechatlon hastalıı baska mağazamı yok diceksinz blki ama. eskidende sporla ilgilendiim için herşeyı ordan aliodum şimdi bisiklete gecince pahalı glmeye basladı :)

ben bu siteden uzun zamandır alışveriş yapıyorum gelen ürünlerin çoğu buradakilerle aynı (hatta bazıları daha kaliteli) kalitede ve daha ucuza denk geldi bence tek dikkat edilmesi gereken satıcıların alışveriş - puan oranları ve ürünlerin iyice incelenmesi aynı ürün bir kaç farklı fiyata satılabiliyor öyle olunca satıcı ve kargo durumuna göre hareket etmek en mantıklısı

senin ürünlerden pedli tayttan iki adet aldım kendim ve arkadaşım için gayet yeterli geldi ama almadan önce mutlaka benzer ürünleri karşılaştırmayı unutma arada 3-5 dolar fark yakalarsan başka şeyler eklersin :rolleyes:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Peki şu ürün nasıl sizce ? (link) özellikle eksikliğini duyduğum bir ürün.

linkteki ZEFAL matarayı uzun zamandır kullanıyorum, en ufak bir kokma yapmadı.. tam bir fiyat performans ürünü.. tavsiye ederim

(link)

no-3'deki pedli taytı ASLA tavsiye etmem.. taytın bacak boyu çok kısa olduğu için tur esnasında katlanıyor ve apış arasında toplanıyor.. sonrası tamamen işkence :rolleyes:

Valla e baydan bir ürün aldım 1 aydan fazladır gelmedi satıcıda baya güvenilir 10 15 gün daha bekle gelmezsse paranı veririm dedide bıktım valla beklemekten bundan sonra dedimki 3 5 dolar kar edeyim derken valla 100 dolarlık stres bekleyiş baş gösterdi bence çok küçük farklarda takılmayın direk alın burdan gelsin 1 günde uğraşmaya değmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
@MertAG

ebayden birşey almakta sorun yok.. esas sorun, bu ülkede takip numarası olmayan (yani sisteme girmeyen) postaların kaybolma ihtimali çok yüksek..
birşey satın almadan önce satıcıya mesaj atıp takip numaralı gönderi istediğinizi söylerseniz 1.5-2 dolar fark istiyor.. bunu ödediğiniz takdirde hiçbir posta kaybolmuyor

ebaydan alış verişin mantığı şudur. sana 1 ay sonra lazım olacak malzemeyi tahmin edip satın almak :)

@türkay yılmaz

4 5 ürün alsan hepsi için ayrı takip numarası alman lazım işte o zaman sıkıntı.

suluk konusu önemli... kişisel fikrim...
1-kötü koku/tat bırakan plastiklerden uzak durmak lazım.
2-plastik numarasına dikkat etmek, zararlı olmayan numaraları tercih etmek lazım (şu an kullandığım suluk 4 numara, zararsız diye geçiyor.)
3-şahsen ben termos özelliği olan bi suluğu tercih ederim... yazın çok verimli oluyor. güneşin altında hamam suyu içmek zorunda kalmıyor insan... kışın da suyu buz gibi içmemek açısından kullanışlı olacağını düşünüyorum -- yeni suluğumla ilk kışımız olucak, eski suluğumda, suyun buz tuttuğunu biliyorum... o suyu içmek bence intihar gibi bi'şey :)
4-50 cc.'lik diil de, biraz daha büyük sulukları daha severek kullandım hep. şöyle bi avantajı oluyo... içindeki suyu bitirmeden, üstüne küçük bi şişe su ekleyebiliyorsunuz. ayrıca su stoğunuz daha uzun süre idare ediyo.. (benim şu an kullandığım yaklaşık 0.7 lt)
5-kapaklı modellerin kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. ben şahsen tercih etmezdim.

benim suluğun link'ini de veriyim en iyisi, örnek olması açısından... (bilmem reklama girer mi ama, girmez herhalde, ankara'da güngörler bisikletten almıştım)

(link)

Geri