Scudo Sports

Yurtdışı ücretsiz/ucuz kargolu ürün paylaşımı

Yararlı gördüğüm iki ürün daha paylaşmak istiyorum mtb'ler için;

image.jpeg

Barend(boynuz) : Özellikle yokuşlarda aldığınız güç kayda değer,ayrıca farklı pozisyonlarda sürüş yapmak el,bilek ve kolları çok rahatlatıyor.Ürün karbon ve çifti 12 dolar civarı
(link)

Fren kolu koruyucu : Ben biraz görüntü amaçlı aldım,çok elzem bir ürün değil,kollardaki çizilmeleri engelliyor,daha kontrollü tutuş sağlıyor,ama eldiven kullananlar için bu konuda öyle çok artısı yok.Ürün silikon ve kanalları çok dar,öyle ki fren koluna biraz makine yağı damlatarak oldukça zor yerleştirdim,tabiri caizse kollarım koptu takarken :) Kendi kendine çıkması,düşmesi imkansız gibi,1 dolardan az fiyatı var
(link)

Scudo
arkadaşlar yardrım edin (link)
şundan alann varmı nasıl pedi falan şimdi sipariş vericem

@gkmn76 hocam aynı barend'den arkadaşımda vardı, görüntü olarak çok iyi ama malesef ürünün sadece dışında ince bir karbon kaplaması var, içi alüminyum, dışı karbon kaplama.En ufak darbede de çatlama-kırılma yapıp dışındaki karbon kaplama dökülüyor.Kısaca dikkatli kullanmak lazım

@ommemo
Evet,ben de saf karbon olduğunu düşünmüyordum,ufak tefek zedelenmeler var zaten,teşekkürler uyarı için

bi yardım edermisiniz ininAL KART YURDIŞI ALIŞVERİŞİNDE komisyon alıyormuş enpara almıyormuş enpara kullanan varmı?

bisiklet kullanırken gözlük kullanılmasını tavsiye ederim herkese. Sebebide 40-50 ile giderken gözlük camına çat diye çarpan sinekler oluyor. O hızda gözünüze girdiğini düşünmek bile istemezsiniz.
Bu arada kıyafetlerin aliexpressden alınmasına sağlık açısından karşıyım. Zararını bilene lafım yok o onun bileceği iştir ama bilmeyenlere uyarı olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: edge35
@gokberk88 hocam yarın veriyorum 22 dolara güzel bir takım almayayım mı?

@gokberk88 kanserojen mi neden önermişyorsunuz boyası üstümüze mi çıkar onu soruyorum :)

@Owlknife merlinden chainreaction dan indirimleri takip edebilirsiniz btwin de 50 tl ye askılı taytlar var ben aldığımda 70 liraydı tavsiye ederim 30 lirayada üst alırsınız 80 e gelir sizde 70 lira vereceksiniz. 10 lira daha verin sağlığınız için iyi olanı alın bence

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@gokberk88 çindekilerde arka cep vardı onlar hoşuma gitmişti

@gokberk88 aradığım bundandı işte Teşekkür ederim. İYİ AKŞAMLAR

@zekeriya42
km sayacını yerli sitelerden 40 TL' ye satın aldım. Memnunum. İşini fazlasıyla yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
@sherlock
Bende alicam sanırım bundan . Bişey sormak istiyorum, mod olarak kaç modu var ? Yoksa sadece tek ışık mi yanıyor ? Sarj süresi vs ?

Geri