Scudo Sports

Single Speed Projesi // Tolga

Bence oldukça iyi gidiyorsunuz, merakla bekliyorum sonucu. İlham kaynağı oldu:) Ben de mi ofisime toplasam 1 tane diye düşünüyorum.

Scudo
Hayırlı olsun. Single Speed candır, ben Single Speed'e geçtikten sonra normal bisikletimi sürmez oldum resmen. :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Kolay gelsin bende çok sevdim single speed olayını ve kendime toplamak istiyorum bir tane. uygun bir eski bisiklet bulabilirsem tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Merhabalar, iki düğün sonra balayı falan derken bisiklet ile ilgilenemedim. Bisikletimde son durum fotoğraftaki gibidir. İlk sürüşüm süperdi :) Jantlarımda problem varmış değişmesi gerekiyor. Frenlemede problemli bu yüzden. Sele ve gidon'a el atmam lazım. Daha işimiz çok anlayacağınız. Ama en azından artık hareket edebiliyoruz :)

Dosyalar

• IMG_4081.JPG
    IMG_4081.JPG
    192,7 KB · Okunma: 246
  • IMG_4080.JPG
    IMG_4080.JPG
    169,5 KB · Okunma: 254
Çin'den kahvrengi sele sipariş verdim. İdareten beyaz deri sardım gidona. Bugün işe bisikletimle geldim. Hamlıktan birazcık sarstı beni. Arka dişli hakkında hiçbir fikrim yok iyimidir kötümüdür.

Dosyalar

• D75_0169a.jpg
    D75_0169a.jpg
    117,6 KB · Okunma: 248
  • D75_0168a.jpg
    D75_0168a.jpg
    137,2 KB · Okunma: 249
  • D75_0167a.jpg
    D75_0167a.jpg
    144,5 KB · Okunma: 243
  • D75_0166a.jpg
    D75_0166a.jpg
    201,2 KB · Okunma: 263
vay vay vay!!!
benim bisiklete güzel diyene bakın hele!!!
ne cevherler varmış kendinde haberimiz yok!!!
dostum çok iyi olmuş ya. güle güle kullan. bende çıkartacağım arka freni tek ön frenle idare edeceğim. daha şık duruyor sanki böyle.
arka frenin oluşumu birde garip oluyor. o sebepten dolayı çıkartacağım :)
bu arada hiç beyaz gidon bandını çıkartma harika görünüyor.
sonra brooks yapabilirsin seleyi ama acele etme bence

Bugün sele geldi eski seleye göre tabi ki güzel ama üstündeki zımbalar pek hoş değil sanırım :).

Biraz hayaller hayatlar oldu gibi ama hallederiz zamanla. Sele borusu kaynamış boyu sabit kaldı.

Aynakolda orjinal koruma vardı bugün onu çıkardım. Yine favorit yazılı tek dişli kaldı.

Yeni 27 jantlar buldum sıfır onları taktım.

Son durum fotoğrafları.

Biraz önce eşimde salonda bisiklet sürmek yasak diye azarladı.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    122,1 KB · Okunma: 259
  • image.jpg
    image.jpg
    155,4 KB · Okunma: 231
  • image.jpg
    image.jpg
    114,9 KB · Okunma: 236
  • image.jpg
    image.jpg
    118,9 KB · Okunma: 233
Biraz önce keşke selem yükselse diye baktım bisiklete. Biraz sağ sol uğraştım ve artık sele borum çıkabiliyor. Benden mutlusu yok :)

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık. yanlış anlaşılmazsa boyama hariç komponentler yaklaşık ne akdar tuttu öğrenebilir miyim? benim de bu tarz bir bisiklet toplama hevesim var ama kafamda belirli bir bütçe belirlemek açısından :)

çok şık olmuş...güle güle kullanın...bende yakın zamanda 2 projeye başladım ve bitirdim...tüm montaj işlemi bitipte ilk turu atarken ki o ilk pedal ..:):):):) anlatılamaz...

kompanent konusunda sıkıntı yaşarsanız elimde yeterince klasik bisiklet parçası var hurdaya gitmektense paylaşabilirim...

sele konusunda bende çok araştırdım.. hatta sizin satın aldığınız selenin pembe tonlarında olanlarından bir kaç tane birden sipariş etmeyi düşündüm hem fiyat uygun gelmişti hemde renk çeşidi hoşuma gitmişti ancak konforundan şüphe ettiğimden sipariş etmedim...
güle güle kullanın....

@Isabado

Alüminyum Pedal .............................................................: 25TL
Freewheel (Bu işe uygun mu bilmiyor ................................ : 15TL
27'' 1/4 Jant (Tel, Göbek, Mil, Rulman vs. set halinde )... ......: 2 adet 60TL
SWALLOW 27x1 1/4 Dış Lastik ...........................................: 2 adet 50TL
27x1 1/4 İç Lastik ............................................................: 2 adet 20TL
Orta Göbek .....................................................................: 20TL
Sol Pedal Kolu .................................................................: 15TL
Fren kolları......................................................................: 12TL
Zincir..............................................................................: 15TL
Decathlon Gidon Bantı ......................................................: 24TL
Sele (Aliexpress) .............................................................: 25TL
Boya (Fiat Lacivert Opak) .................................................: Hediye
Bisiklet Tamircisi..............................................................: 50TL
( Eski Jantları düzeltmeye falan çalıştı, uzun süre oyaladı. Jantlar düzelmedi. Göbeği, Arka dişlileri çıkarır takamam diye düşündüm, meğer hayvani gücü bende kullansam çıkarır takarmışım.)

@ERDİNÇ DURAN

Çok teşekkür ederim :) Eski seleme göre şuan çok daha rahat geldi. Daha önce bahsettiğim gibi BROOKS sele ve gidon bandı alacağım bir gün umarım :))

• Beğen
Tepkiler: Burcuu ve Turan
@tolgadinc baya uyguna mal olmuş hocam internetteki göbek jant fiyatlarına falan bakınca fiyatları görünce şaşırdım. tekrardan ellerinize sağlık uzun uzun sürüşler inşallah :)

Merhaba arkadaşlar, bisikleti işe git gel ve akşam turlarımda kullanıyorum. Pek fazla değişiklik yok. Dün gidonu kestim bull-bar şekline getirdim. Artık kullanımım çok rahatlaştı. Sizler için bir kaç fotoğraf. İyi günler.

Genel görünüm

http://i.imgur.com/6SwP7bw.jpg

Bisikletçinin kaynamış çıkmıyor dediği sele borusu. Meğer kaynamamış en son bildiğiniz gibi şans eseri çıkarabilmiştim.

http://i.imgur.com/j9FHnDk.jpg

Ters çevirip kestiğim gidonum.
http://i.imgur.com/1Ws4Y1O.jpg

Çok güzel olmuş renkler kahve-lacivert şahane :) Oldukça uygun bir fiyata almışsınız bence. Geçen gün bundan kötü durumda olan bir bisiklete rastlamıştım 250 tl istediler! Sizinkisinin kalitesiyle kıyaslanamayacak bir bisiklet hem de. Seledeki zımbalar hoş duruyor kötü değil. Darısı başımıza ne diyeyim :D İnşallah bulurum ben de boyuma uygun bir kadro.

Bayıldım.! Müthiş görünüyor ellerinize sağlık.

Geri