Scudo Sports

Silinebilir...

Şu saçma dünyada ki saçma yaşamımda bir bisiklet sürerken gerçekten mutlu oluyordum çünkü hiç bir şeyi düşünmek zorunda değildim. Sadece sürüyordum.
Birde bu akşam mutluyum, huzurluyum (sanki) çünkü beş ay sonrası çocuklarımı gördüm. 😁
Küçük oğlan yürümeye başlamış, bir koşuyor sıpa.😅 Kızım omzuma yetişmiş, büyük oğlanın sesi değişmiş yahu.😄
Karnımda kelebekler uçuyor. Bisilletim olsa şimdi yüz km dönerdim. Hava soğuk ama benene.🤪

SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
Scudo
Birkaç gün önce motorine 5 kuruş indirim geldi diyerek fırsat paylaşmıştım. Ne yazık ki değerli moderatörlerim paylaşımımı 5 kuruş fırsat değilmiş olarak algılamış olacaklar ki uçurmuşlardı.

Bakın ben demiyorum kamuya açık internet sitesinde 5 kuruşluk indirimi "dev indirim" olarak nitelendirmiş.

Şimdi soruyorum size ben gidip hiçbirimizin alamayacağı Trek Madone 280 milyor liradan 190 milyor liraya indi deseydim daha mı fırsat görecektiniz.

Soruyorum size motorindeki indirim hepimizin hayatını doğrudan etkilediğinden daha büyük fırsat değil midir? Bu da mı gol değil.

LPG, Benzin ve Motorine dev bir indirim daha geldi! Art arda 3. indirim

Yine de 5 kuruşluk indirimle mutlu olmayanlara 90 bin liralık indirimle 189250 lira

Bence, sizin bu dev indirim duyurunuz, bisikletçileri korumak için haklı olarak silindi. :snzdglsn:

Ben de şahsen, motorlu taşıtları özendirici bu tür bisiklet karşıtı paylaşımları(nızı!) kınıyorum:eek:

Kurallara uygunsa bile silinebilir...

Ben de şahsen, motorlu taşıtları özendirici bu tür bisiklet karşıtı paylaşımları(nızı!) kınıyorum:eek:
Efendim içiniz fesat.
Ben o mazot indirimini niye paylaştım bir sor.
Zincirlerinizi mazota yatırın, temizleyin. Hem zincirinizin ömrü uzasın, siz de pahalı zincir temizleyici yağlayıcılarına para kaptırmayın diye. Anlormusun.

Efendim içiniz fesat.
Ben o mazot indirimini niye paylaştım bir sor.
Zincirlerinizi mazota yatırın, temizleyin. Hem zincirinizin ömrü uzasın, siz de pahalı zincir temizleyici yağlayıcılarına para kaptırmayın diye. Anlormusun.
Şimdi utandım gerçekten :hihi:
Demek herşey yine bisikletçiler içinmiş:acpsnr:
Ah mazot ah...

c76bbcd7a99a3f2e4448d11943752aa3.jpg
Şimdi şöyle oluyor. Mazut toplum için midir bisikletçi için midir hepsini buradan benzeşim yoluyla anlayabiliriz.
Şimdi utandım gerçekten :hihi:
Demek herşey yine bisikletçiler içinmiş:acpsnr:
Ah mazot ah...

Şu an benimle iletişime geçen kişi geçmişle konuşmuş olur. Ben ise geleceğe ileti yazıyorum.
La zaman makinesi buldum la... abboooooo
🤪🤪🤪
SİLİNEBİLİR...

Bu konu resmen benim kaçış odam gibi bir şey oldu. Ne zaman başım sıkışsa soluğu burada alıyorum.
Şu an şaşkınım. Şehir efsanesi sandığım bir gerçekle yüzleştim.
Sayın @hamlet2006 "Velominati" gerçekmiş.😱 100 tane falan kural var. Bisikletçi nasıl olmalı madde madde yazıyor.
Ancak ben dik kafalılığımın faydasını kullanıp hiçbirine uyumayacağım, sanırım. 😏
Çünkü ben İngilizce bilmiyorum. Cehalet mutluluktur. 😁
SİLİNEBİLİR...

Ben deyince niye inanmıyorsun?
Ben defalarcs velominatiden bahsettim. Defalarca kural açılımını yazdım.
En sonunda olacak oldu işte. Yüklenme gardaşıma dedim dinlemedin. @Cemal Ç. geçmiş olsun. Korkmalımıyım? Bulaşıcı falan değil demi? Kediye inat mesajım silinmesin lütfen.:acpsnr:

En sonunda olacak oldu işte. Yüklenme gardaşıma dedim dinlemedin. @Cemal Ç. geçmiş olsun. Korkmalımıyım? Bulaşıcı falan değil demi? Kediye inat mesajım silinmesin lütfen.:acpsnr:

Yaw siz ikiniz ne yaşıyonuz böyle ya.Size bir şey demiyorum bile; otomatik pilotta kendi kendinize benim adıma uğraşıyonuz.Trollüğümden soğuttunuz be. :naslyni:Benim yapacağımı kendi kendinize yapabiliyonuz.Benim işim ne o zaman. :booo:

yarışsever bitişik @hamlet2006 (of burdan güzel tartışma çıkar şimdi)

Bilinçli yazdım.Yarışseverim ama işten,güçten fırsat bulamadığım için yarış sevmeye ara verdim anlamı çıksın diye yazdım.;)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bilinçli yazdım.Yarışseverim ama işten,güçten fırsat bulamadığım için yarış sevmeye ara verdim anlamı çıksın diye yazdım.;)
🤣🤣🤣

SİLİNEBİLİR...

🤣🤣🤣

SİLİNEBİLİR...
Çekirge sen olmaya başlamışsın. Demek ki sende umut kırıntıları var.
En sevdiğim şey: Debelenen kurban 😈 😈 😈 😈 😈 :harika::harika::harika::D:D:D

Böyle olun canımı yiyin. Ben size gün yüzü görmemiş trollükler yaparım

Geri