Scudo Sports

Şile antrenman turları

@yasirkidil

(link)

çarşamba- perşembe -cuma kar ve fırtına ct-pazar aynen ıslak zemin artı kar,ocak ilk pazar kötü,
yasir dostum tek gelirdim ama,salı tek gelmek beni sıkabilir ,ozan tuzcu okulda en azından onla dönüş aynı olur idi yeditepe üniversitesinde, ordan bana çok yakın ev,neyse bakalım bi pazar denk getireceğiz inşallah, hafta içi toplam 6 km hep bindim sulu kar yağarken, yağarkende,teker malesef dönüşte fazla yatırır isen kaydırıyor, ama yavaş dönünce sorun yok,bu küheylan kızıyor ama :koptum::komik: yapacak bi şey yok ,yol bu ,yol demek sürat demek,ama ıslak zeminde en prolar bile dağ etaplarında paldır küldür düşmekte,hem hafif olacak hem korumalı olacak hemde dönüşlerde süratli dönerken kaydırmayan 25 hacim teker icat edilmedi ...birazdan çıkacam toplama 6 km yazacak gene ,yerler kuru.

Scudo
Şile iptal. :( Planlar tutmuyor bazen napalım. :kötü:

@Kudret Kurtcebe yılı kapattık, 2018 hedefleri için 2017'yi gran fondolar olsun, antrenmanlar olsun iyi değerlendirmek lazım, gelişim kaydetmek için 1 yıl iyi bir süre :hhhhhh:

@yasirkidil

gelişim dedinde yasir,evde treynir ,30 dakika çevirmece,ya da spor salonlarında üst çalışmaca birde alt,ama fazla üstler badi sporcusu gibi olmayacak.eğimde onları çekme durumu zor olur,gran fondo tahminimce marmara etabı ,ekim ortalarına alırlar ise iyi olur,esasında bir adet nisana olsa çok iyi olurdu,sen uzunda olacan herhalde ,43 km 'ye talibim , yav bu bizim nedim acaip yahu adam kışın bile karda idman yapmakta ...:eek::eek::eek::eek::eek::eek:birinciliği alamayacağız herhal...

@Kudret Kurtcebe abi trainer bana göre değil çabuk sıkılırım, rüzgarı hissedicem, bisiklet varsın kirlensin, salona da başlayacağım ama dediğin gibi hacim kazanmaya yönelik değil bisiklet performansıma katkı olması açısından gideceğim yoksa kapalı ortamda spor çekilmez (kişiden kişiye değişir tercih meselesi) sırf bisiklet için katlanicaz artık, fondo uzun etabında ciddi yokuş olmazsa olurum, erciyesteki fondo uzun etabı gibi olursa kısada denerim kendimi, tabi ben böyle yazıyorum da biz fondoya grupça katilicaz bi aksilik olmazsa, ati ile ibo kısa etap derse onlara uyarım

@yasirkidil

yasir uzunda öyle aman aman eğimler yok bursa merkezden gölcüğe doğru 10 ve üzeri eğim yok ,salih arkadaş yarıştı ondan aldım bilgileri ,hele hele 43 km resmen hikaye, eğim hak getire 3-4 eğim ne ki bizim için...valla ati ile ibo sen gelirseniz kısaya allah derim başka bi şey demem .:harika:

yasir ,2016 'ya bir adet ikincilik sığdırdık, bakalım 2017 neyler, darısı senin atakanın ve ibrahimin başına..

günaydın yasir ,

51.cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışı köprü geçişinde 0.17 den itibaren dikkat et ,bir yarışçı arabanın deryasında gidiyor ,işin kolayını bulmuş.:D:D:D:D

yasir senin atakanın ibrahimin yeni yılı kutlu olsun ..

bu gün bi çıkış daha yapayım kısa takılacağım 2016 'ın son günü...

@yasirkidil
Merkeze geldim Yasir şu an yağmur yok

=

Yasir zincir cetveli tam oturduğu vakit zincir bitmiş demek daha vaktimiz var,

yasir selam ,kurtköyede selam medeniyete yakın olan mudarnı köyüne selam medeniyete yakın göçbeyliye, oruçoğluya ovacık ,tekeye, ahmetliye bıçkıdere köylerine selam ederim yok olmamış istanbula selam ederim az kaldı yaklaşıyor zaman, kurtköyde görüşmek üzere ......

bu arada bu gün merkezde zincir değişti 5 ayda geberttik zinciri.tam oturmasını beklemedim neme lazım dedik.

Karda Bisiklet sürmek ? hiç denediniz mi:)) ıyyyy

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yağmurda ve karda pek sarmıyor bence
yol Kuruysa problem yok

@yunakre

bu gün sulu yağdı ama 25 hacim tekerler aşağı inişte kaydırmadı ,su oluklu teker,erken kaçtım eve ,şu an dışarı hafiften karla kaplandı...

bi keresinde bi arkadaşımın gazına geldim :) ilk Bisikletli yıllarım çık gel dedi bende hazırlandım yağmurda çok defa sürmüştüm ama kar bi başka :D evden çıktım köşeyi döndüm 100 mt ilerledim arkamda hissettiğim o şiddetli ıslaklık ve soğukluğu anlatamam ;) bir daha teşebbüs etmedim .

@yunakre

iyi deneyim olmuş yunus ,karda kullandım mtb var idi o vakitler tabi gidemiyorsun 1 metre karda nereye gidiyorsun aynen batmaca ,:komik:

@yunakre

hahahah bisiklet iyi kaymış ...

[emoji28]

@yunakre

DSC01963.JPG

yunus 10 ocak 2010 bura maşukiye eğimi yollara bak kar yok ,700 rakımdayız bura acaiptir inişte çok hızlı geldinmi aynen yol dışına çıkıyorsun ,

DSC01993.JPG

o sene kar bu idi....:):):)

DSC02008.JPG

kuzu yayla girişi buradan sağdan otele 4 km var idi ,acaip fırtına çıktı işi burada noktaladık ,murat içlek altında market bisikleti ile 14 km eğim çıkmış idi o gün ..

rYAPyV.jpg

eski küheylan kopan jant teli hey gidi günler ...
teke yollarında..

Hiç sürmedim, karda sürmek zevkli olur elbet ama Şileye gittiğimiz 2 rota inişli çıkışlı virajlı köy yollarından geçiyor kendimizi riske atmaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: yunakre
Geri