Scudo Sports

Sikayet Butonu

Hayatinda iki tane mizah dergisi okumamis birinin benim yazim uzerinden bana imada bulunup saldirmasida ayrica cok ironik. Hayat aynakol modellerinden gramlarindan vs lerden ibaret olunca tabi laf anlatmak zor

@Anonim
Bence de oyle . Ben tartismak amacli yazmadim yine bana saldiriidi yanit verdim. Engellemek istedim adamin profili kapali.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
@mariokaldato

:) Facebookta takıl müdür sen. Kim nereye hangi düğüne gitmiş onlara bakarsın.

@abbot
Kendi kendini engeller misin rica etsem gercekten .

@mariokaldato

Engellemem. Çünkü karı kız nasıl tavlanır diye konu açan adam gelip burada atar giderse yaparsa sıkıntı var.

Kadın tavlanır, basittir çünkü. Kestane şekeri seni.

@abbot
:D agresif gordum seni .
Ok kib

@Anonim
Linkleri atiyorum size tamam sorun degil birde Serkan.H kardesimizin sucu olmadan banlanmasi hic dogru degil. üyeligini acarsaniz memnun olurum.
Bisikletiyle hava atan insanlardan bıktım..
Yorum numarasi 116 ve baglanti kurabileceginiz yorum numarasi 175. Anlamayacak kadar deli degilim ne demek istedigini.

Garaj ve dizayni...
yorun numarasi 69 - 70 - 84 - 99 bak bakalim dolayli yollardan nasil esimi anmis yorumda.

Söz hakina gelince yönetici demek ugrasmak demek, ama seni forum halki olarak cekemiyoruz demesi bana karsi oldugunu gösteririyor. Bunu bir yöneticinin yazma hakki yok bence eger varsa cok kötü bir örnek ve herkes istedigine istedigini yazsin ozaman.

Eger hep birlikte bu forumda takilacaksak düzelecek kisi tek biz üyeler degiliz.

@abbot internet guzel sey tabi, pelerini bagla boynuna istedigin super kahraman ol. Istedigin nikneymi koy kendine istedigine saldir degil mi? Once kendi sorunlarinla yuzles bence ve mesela bir bahar aksami kendine papatya çayi demleyerek balkonunda gecmise dair anilarini dusunebilirsin. Ne oldu anıda yok degil mi cunku sen gercek hayatta bile çinden gelen bisiklet düdükleri gbi çakma bir karaktersin dostum

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@mariokaldato

Komik adamsın. Kasma bu kadar laf sokacağım diye. Ben net söyleyeyim. Köyden çıkmış bir çomarsın, burada kimliğini arıyorsun. Hooppp sonra ne oluyor bana denk geliyorsun. Bisiklet sürmek seni kültürlü yapmaz canım çomarım. Kadınlara saygı göstermek yapar.

Adam hala cevap veriyor ya la. Sen köşende oturup utan. Taktik versene bisikletle nasıl hatun kaldırılıyor?

Bursa ya ben gelirim gerekirse rahat ol sen.

aviary-image-1503257751887.jpeg Cesaret lodink % 5

@mariokaldato

Cantık yiyip mi kavga ediyoruz yoksa önce kavga edip sonra mı cantık yiyoruz.

Ben seninle kavga etmem . Kendi capinda genc bir kardesimizssin takil iste kafana gore . okullar acilinca ogretmenine rica ederim cetvelle döver seni

@mariokaldato

:D ah be karı kıza sulanma taktikleri veren şopar. Neyse iyi geceler sana.

@abbot
Benim hanimlarla ilgili sorunum yok . Senin problemin var belli ; Durmadan ayni bayat yemegi durmadan , umarsizca firina suruyorsun

@mariokaldato

Bir kere yazdın mı kardeşim. Yazdın. İki kere düşün bir kere konuş demişler. Çomarlarla aramızdaki fark budur.

Bsikletinle Bursa da manita avına çıkıyor musun sen onu anlat.

@abbot
Sorunlu oldugunu cok fazla belli ediyorsun

@mariokaldato
Kaçacak delik bulamayınca tüm çomarlar öyle der genelde. Karşı tarafı suçla, yalan söyle.
Eeee manita buluyor musun janjanlı bisikletinle? Onu hiç anlatmıyorsun.

Şaka maka sen nasıl bir cesaretle öyle bir konu açtında şimdi tatava yapıyorsun hiç anlamadım. Kim ne yapsın yahu senin kıçı kırık bisikletini. Yokluğu bizde gördük geçirdik ama bu cesaret nereden geliyor çok ilginç.

Cute amazink man :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato
Bir sadist ve bir mazoşist aynı gemide yolculuk yaparlarken gemi bir fırtına sonrası batmış.
sadist ve mazoşist ıssız
adaya düşmüşler. Mazoşist
sevinmiş, sadist e dönüp:
- Ne güzel sen sadistsin ben
mazoşist, hadi vur bana demiş.
Sadist zalimce gülümseyerek
karşılık vermiş:
- Vurmayacağım…

Bence böyle kimliksiz dolaşanları muhattap almamak lazım. Zaten olmayan biriyle konuşana deli delerler hocam:)

Geri