Bugün 30 km kadar bir sürüş yaptım. Sıkıntısız çalışıyor saatim. Kablosunuda güzelce kamufle ettim. Bisikletim siyah olunca sırıtmadı kablo. Alıcak arkadaşlara öneririm. 50 lira daha verip kablosuz almak bana pek mantıklı gelmedi açıkçası.
kardes tekerlek capını nasıl giriyoruz beceremedim..Ayrıca benim bisiklet carraro 225 / michelin protek lastikler var 700/35c diye değer var sadece ben bunun çapını nasıl öğreneceğim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
@Furkan Kılınç yazmıyorda michelin sitesinden buldum 2200 degerini girdim..vallahi kullanısı menuleri filan cok basit ingilicce bilmeye bile gerek yok yardım için tesekkur ederim
Saat bilgisi girebilirsin.Birde eğer istersen önceden sürdüğün km yi total dist.-1 kısmına ve süreyide total time -1 kısmına yazabilirsin. Başka da bişey girmene gerek yok @devilmycarlos
Öyle bişeyi okumuştum galiba mümkün ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Daha tecrübeli birileri görünce yardımcı olur diye tahmin ediyorum @devilmycarlos
@çağatay atik ayrı bir hız ölçer ve takma aparatı takıp, alt sağ taraftan 2. olarak eşleyince hangisine taktığını anlıyor ve o kmleri ona yazıyor. ekstra masraf gerekli.
kardes sana gelen kutunun içeriğinden kelepçeler cıktımı..Bende çıkmadığı için o şekilde bağlamıştım fakat bugun işten gelirken masaya bağladıgım zımbırtının lastiği kopmuş.Ve ben durana kadar tekere dolandı kablosu koptu Gittim hemen kırtasiyeden kalın paket lastiklerinden aldım iyice doladım oldu taktım fakat görüntü kötü oldu..Kablolarda çok damarlıydı,kırmızı ve siyah iki kablo var bağladım,şimdilik çalıştı..Telefondan stravayı actım ölctüm gittiğim km doğru ölçüyor...Ama o kelepceler çıksaydı takardım ve kopmamıs olurdu..boşuna o kelepçeleri koymamıslar lakin bende çıkmadı..Çok canım sıkıldı.
1 sayfa arkada bir arkadas montaj resmini paylaşmıstı.onda var idi o yüzden kutudan ikiside cıkıyor sandım.O lastikde cok ince bişey benim maşaya kücük geldi zor tutturduydum demekki,çukurlardan vs gecerken koptu.ordaki parca tekere dolandı ve kablosu koptu :S nyseki kabloları birlestirdim calisiyor.