GalipKelesoglu
Üye
- Tepki
- 87
- İsim
- Galip
- Bisiklet
- Mosso
Siftahımı yapmış bulunuyorum, daha da yeni aldıydık halbuki içim acıdı. Yerdeyken istemsizce kafayı çevirip bisiklete baktım tek parça mı diye. O takır tukur gelen sesler hala kulağımdadır
Üsküdar başlarbaşı yönünden fıstıkağacı yönüne ilerlerken yokuş aşağı kırmızı ışıkta durmaya hazırlanırken (Allahtan yavaşlamıştım max 20 ile düştüm) motosikletli biri, sanırım mcdonalds-kebapçı tarzı paket servis yapan biri gidonu yada eliyle bilmiyorum yanımdan geçerken dirseğime vurdu. İstemsizce kontra oldu ve yolda bozuk olduğu için toparlayamadım, duramadım yada dönemedim yola. Şeridin en sağından en soluna bildiğin kafa, evet evet bildiğin kafa attım iki yönü ayıran kaldırıma
) sonra bisiklet kaldırımda kaldı, ben karşı şeride uçtum hemen kenarına. Daha büyük bişeyler olabilirdi, şükür ki olmadı. O sırada karşıdan minibüs geliyordu ve beni farkedip frene bastı o durdu. Şans benden yanaydı, umarım kimsenin başına gelmez bu tip bir olay.
Üsküdar başlarbaşı yönünden fıstıkağacı yönüne ilerlerken yokuş aşağı kırmızı ışıkta durmaya hazırlanırken (Allahtan yavaşlamıştım max 20 ile düştüm) motosikletli biri, sanırım mcdonalds-kebapçı tarzı paket servis yapan biri gidonu yada eliyle bilmiyorum yanımdan geçerken dirseğime vurdu. İstemsizce kontra oldu ve yolda bozuk olduğu için toparlayamadım, duramadım yada dönemedim yola. Şeridin en sağından en soluna bildiğin kafa, evet evet bildiğin kafa attım iki yönü ayıran kaldırıma