Scudo Sports

Siftah yaptık hadi bakalım :)

Tepki
87
İsim
Galip
Bisiklet
Mosso
Siftahımı yapmış bulunuyorum, daha da yeni aldıydık halbuki içim acıdı. Yerdeyken istemsizce kafayı çevirip bisiklete baktım tek parça mı diye. O takır tukur gelen sesler hala kulağımdadır :)
Üsküdar başlarbaşı yönünden fıstıkağacı yönüne ilerlerken yokuş aşağı kırmızı ışıkta durmaya hazırlanırken (Allahtan yavaşlamıştım max 20 ile düştüm) motosikletli biri, sanırım mcdonalds-kebapçı tarzı paket servis yapan biri gidonu yada eliyle bilmiyorum yanımdan geçerken dirseğime vurdu. İstemsizce kontra oldu ve yolda bozuk olduğu için toparlayamadım, duramadım yada dönemedim yola. Şeridin en sağından en soluna bildiğin kafa, evet evet bildiğin kafa attım iki yönü ayıran kaldırıma :)) sonra bisiklet kaldırımda kaldı, ben karşı şeride uçtum hemen kenarına. Daha büyük bişeyler olabilirdi, şükür ki olmadı. O sırada karşıdan minibüs geliyordu ve beni farkedip frene bastı o durdu. Şans benden yanaydı, umarım kimsenin başına gelmez bu tip bir olay.

Scudo
Geçmiş olsun. Kaskınız vardı değil mi kaldırıma kafa attım demişsiniz

• Beğen
Tepkiler: GalipKelesoglu
Yok yok eldiven ve kaskım vardı ekipmansız hayatta seleye oturmam. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kafa attım derken, bisikletle bodozlama girdim anlamında :)
Fotoğrafları unutmuşuz yahu

@İbrahim A. Yok ne yazıkki bastı gitti

Dosyalar

• IMG_1347.JPG
    IMG_1347.JPG
    71,1 KB · Okunma: 184
  • IMG_1348.JPG
    IMG_1348.JPG
    97,5 KB · Okunma: 173
  • IMG_1349.JPG
    IMG_1349.JPG
    103,9 KB · Okunma: 175
  • IMG_1350.JPG
    IMG_1350.JPG
    81,6 KB · Okunma: 176
  • IMG_1351.JPG
    IMG_1351.JPG
    116,6 KB · Okunma: 166
  • IMG_1352.JPG
    IMG_1352.JPG
    92,4 KB · Okunma: 165
  • IMG_1353.JPG
    IMG_1353.JPG
    97,9 KB · Okunma: 171
  • IMG_1354.JPG
    IMG_1354.JPG
    125,4 KB · Okunma: 179
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Çok tehlikeli kullanılıyorlar ağızlarında sigara kask ayaklarının arasında :) çoğunun ehliyetide yok klasik spacy kuryeler. Geçmiş olsun ayıp etmiş insan bi gelip özür diler.

• Beğen
Toplanip gidelim hangi mac subesi ise, pesini birakmayalim.

• Beğen
@mlhkrc hiç bir fikrim yok gelişini görmedim bile, o vurduktan sonra da zaten sadece sepetinin kırmızı olduğunu hatırlıyorum. Düşmemek için cebelleşirken dikkat edemedim

Allah korumuş geçmiş olsun

• Beğen
@GalipKelesoglu

Polis cagrip bi tutanak tutulsa, etraftaki kamera kayitlarindan bulunur. Pesine dusulmeli bence

• Beğen
@Shams @mlhkrc acele şekilde eve gitmem gerektiği için ilgilenemedim açıkcası. Orda mobese var hemen 30 metre ilerisinde.

İlk karbon bisikletim, yapısını mukavemetini çok bilmiyorum. O yüzden canım sıkılıyor maşa korkutuyor

@GalipKelesoglu
Direk darbe almamış gibi gözüküyor. Sürüklenme gibi gözüktü bana.

• Beğen
Geçmiş olsun,maalesef bende btwin ultra 700,ilk yol bisikletimle bugün,2. günümde ıslak yolda düştüm yan kayarak ,biraz hızlıca pedallamamla düşmem bir oldu,benimde kalça kemiğim şişti,ve bir kaç sıyrıklı kanama,galiba gördüğümüz kadarıyla gidon bandında sıyrıkla yırttık 2 güne decathlona gidip bir baktırmak istiyorum jantta bir yamukluk varmı diyede pek yok gibi

Geri