emir yakup bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.410
- Bisiklet
- Ghost
Gost kros1100 sahibiyim ve yağmur -çamur sonrası temizlik derdi , vites ayarı bozulunca seyrettiğim videolara rağmen ayarını yapamadım ,mecbur bisikletçinin yolunu tutacağız, bu sorunlardan dolayı başlıkta sözünü ettiğim sistemle ilgili sormak istediklerim var:
1- nexus 8 set hangi parçalardan oluşur ve setin tamamını almak zorunda mıyım mesela fren kollarını da değiştirmeli miyim daha net bir ifadeyle gost krosun hangi parçaları değişmeli?
2-montajını sıradan bir bisikletçi yapabilir mi?
3-aynakolun dişli sayısı standart mı yoksa daha fazla sürat için daha büyük aynakol kullanılabilir mi?
yazıya başlarken aklımda daha fazla soru bulunduğunu sanıyordum fakat galiba hepsi bu..
1- nexus 8 set hangi parçalardan oluşur ve setin tamamını almak zorunda mıyım mesela fren kollarını da değiştirmeli miyim daha net bir ifadeyle gost krosun hangi parçaları değişmeli?
2-montajını sıradan bir bisikletçi yapabilir mi?
3-aynakolun dişli sayısı standart mı yoksa daha fazla sürat için daha büyük aynakol kullanılabilir mi?
yazıya başlarken aklımda daha fazla soru bulunduğunu sanıyordum fakat galiba hepsi bu..