yok ben komple o metal bağlantı kısmıyla birlikte alacağım alacağım, şuan kartuşsuz shimano varda janta siyah pislik bırakıyor, sürekli alkolle jant silmek zorunda kalıyorum
Alkolle temizledikten sonra performansta artma yada azalma oluyomuydu ilk kullanımda ? Ben Baradine' leri çamaşır suyuna bastım aman diyim basmayın arka kaldıramadım bir kaç gün .
janları alkolle temizleyince, o yağımsı siyah pislik şey çıkıyor, fren daha iyi tutuyor, fakat pabuç suyu görünce yine aynı hale geliyor. benim papuçlarda var bir sıkıntı. o yüzden baradine 3 renk olana geçeceğim.
Şimdi 2 renklisi iyi yok 3 renklisi iyi falan diyoruz da... Baradine'in ABS frenleme hissi veren pabuçları da var piyasada. Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum ama piyasaya çıktı. 1 yıl falan oluyor galiba çıkalı. Turuncu renkli, fren düzleminden farklı bir yükseltiye sahip bir hamur eklemişler pabuca. Tekeri kilitlemeden, ama daha kısa mesafede durduruyormuş.
Evet Türkiye'ye geldi diye biliyorum, test etmek lazım kuru ve ıslak ortamda ama alan kullanan yok sanırım. Bana çok inandırıcı gelmedi açıkcası abs farklı birşey sonuçta, bu konu daha önce de tartışılmıştı, fren koluna çok ciddi kuvvet uyguladıktan sonra kilitler gibime geliyo fiziken .
Aslında ABS diyoruz, modelin adı da ABS'li birşey. Ama adamlar ürün özelliklerine "süspansiyon etkisi verir" demiş sitesinde. Sistem olarak ABS şeklinde olması zaten imkansız (freni pompalama olayı yani). Ama ben yine de merak ediyorum nasıl olduğunu.
kaçkara gittim dün 3 renkli olanın sadece kartuşu vardı bağlantı kısmı yoktu bende 3$ lık baradine aldım rengi komple kırmızı önce ön tekere taktırdım, biraz kullandım. Baktımki iyi tutuyor gidip arkayıda değiştirttim. şekil itibariyle şuna benziyor ama kırmızı renk