Scudo Sports

Sezon bitti bisikletçileri

Scudo
Ayrıca biz de yazın 50 derecede sürüyoruz. Kışın giyinirsin de yazın daha ne kadar soyunalım 🤣🤣🤣

Eskişehir'de 0 derece oldu mu iyi bari diyoruz. Sıcak yerlere yerleşelim diye düşünüyoruz. Sonra diyorum ki kışın iyi hoş da yazın oralarda ne yapacağız. Dediğiniz gibi soğuğa çare var da sıcağa yok. Bizim gibi tüm gün bisiklet binmeyi sevenler için yazın Akdeniz'in sıcağa kışın Eskişehir'in soğuğundan daha çekilmez ve tehlikeli olabilir. İmkan olacak göçmen yaşayacaksın :)

Çetin uygun ekipman ve yol olunca Avrupada ne şartlarda bisiklet sürüyorlar. Bize ekipman pahalı yollarda sürücüler ayı olunca her mevsim sürmek zor 🤷‍♂️
Ben Norveç gibi soğuk bir yerde bütün sene bisiklete biniyorum.. Haa kışın antrenmanları evde trainerda yapıyorum zira yol bisikletine uygun çivili lastik yok ama hava şartı ne olursa olsun kışın işe hybrid bisiklet ile gidip geliyorum

Yazın ilk defa Bursada bisiklet kullandım.. Sabah erken çıkmamıza rağmen banyo yapmış gibi terledim. Ben Uludağa tırmanırken mabadımdan nefes alırken @Adil ÜNALDI reis makara yapıyordu bizimle :koptum: :koptum:

En azından kendim için örnek vereyim. Sahil bisiklet yolu soğuk veya yağmurlu havalarda ve özellikle gece kimse olmadığında terapi gibi geliyor. Tercihim kışın sürmek. Bir tek sürüşten sonra yıkaması problem oluyor.

En azından kendim için örnek vereyim. Sahil bisiklet yolu soğuk veya yağmurlu havalarda ve özellikle gece kimse olmadığında terapi gibi geliyor. Tercihim kışın sürmek. Bir tek sürüşten sonra yıkaması problem oluyor.
Ben de sizin düşüncenize benzer düşünüyorum. Sürüş konusunda mevsim ayırmıyorum. Kıyasladığım zaman kışın soğukta, yağmurlu havalarda bisiklet kullanmak oldukça keyif veriyor.

Ben Norveç gibi soğuk bir yerde bütün sene bisiklete biniyorum.. Haa kışın antrenmanları evde trainerda yapıyorum zira yol bisikletine uygun çivili lastik yok ama hava şartı ne olursa olsun kışın işe hybrid bisiklet ile gidip geliyorum

Yazın ilk defa Bursada bisiklet kullandım.. Sabah erken çıkmamıza rağmen banyo yapmış gibi terledim. Ben Uludağa tırmanırken mabadımdan nefes alırken @Adil ÜNALDI reis makara yapıyordu bizimle :koptum: :koptum:
Öğle sıcağında Tirilye de güzel geçmişti. Suratımdan arı sokmasa iyiydi. Yoksa o gün çok canlar yanacaktı. 🤪

En kötü semtinizde bir kahve sürüşü yaparsınız. Şöyle 10 dk git, 1 saat kahve molası sohbet vs 10 dk dönüş. Yeter.

Bursalı bisikletçiler olarak yerler kuru olduğu müddetçe 7/24 biniyoruz. +50 dereceden -10'a kadar sıcaklıklar görmüşüzdür.
Hatta Bursa'da bizim kadar gece süren grup yoktur muhtemelen, değil mi @cazci hocam?

Bende yaz, kış sürerim, Gece sürüşü yapmadığım için yaz aylarında gün ışığından daha fazla yararlanma imkanı oluyor benim için.

Kışın sürmeyi daha çok seviyorum. Doğru giyindiğin zaman yaza göre çok daha keyifli bence.
İkide bir su içme derdi yok, terleme olsa da çok az, sadece yağmur yağınca biraz ıslanıyoruz, hepsi bu.

bizde kocaeli başiskelede kendimizce sürmeye çalışıyoruz gerek yalova gerek iznik yerler kuru oldukça rotalar bizim

Ben bitti demeden bitmez (Polat Alemdar 😂😂😂)

Dışarıda ağır bir şekilde kar veya yağmur yağsa anlarım tamamda sadece hava kapalı diye sezon kapatmak nedir. Bir arkadaşıma telefon açtım gel akşam sürüşüne çıkalım diye kendisi sezonu kapattım dedi. Görende dışarıda fırtına kopuyor zanneder. Rüzgar, yağmur, kar, fırtına yok neyin nesini kapatıyor bu insanlar anlamıyorum.

Dışarıda ağır bir şekilde kar veya yağmur yağsa anlarım tamamda sadece hava kapalı diye sezon kapatmak nedir. Bir arkadaşıma telefon açtım gel akşam sürüşüne çıkalım diye kendisi sezonu kapattım dedi. Görende dışarıda fırtına kopuyor zanneder. Rüzgar, yağmur, kar, fırtına yok neyin nesini kapatıyor bu insanlar anlamıyorum.
Güllük gülistanlık hava olsun.masmavi,sıcacık ooohhh. Benim de var öyle bir tanıdığım 😂adam bisikletim ıslanıyor diyor yaaaa😂😂😂şaka değil bu. Islanmayacak, kirlenmeyecek asla. Ne yapıcam ben öyle bisikleti😂😂😂

Güllük gülistanlık hava olsun.masmavi,sıcacık ooohhh. Benim de var öyle bir tanıdığım 😂adam bisikletim ıslanıyor diyor yaaaa😂😂😂şaka değil bu. Islanmayacak, kirlenmeyecek asla. Ne yapıcam ben öyle bisikleti😂😂😂
Bende yağmur, çamurda asıl bisikletimi çıkarmıyorum. Yağmur, çamurda kullanmak için daha ucuz bir bisikletim var onu kullanıyorum.

Yani hobi amaçlı bisiklete binen insanların hangi sezonu ne zaman açıp kapattığını sorgulamak değerlendirmek çok doğru değil gibi sanki. Mesela ben de yazın kavurucu sıcaklarda güneşin altında bisiklete binmekten pek keyif almadım, yazın sezonu kapatabilirim bir kaç hafta en azından diye düşünüyorum. Buyrun lince :)

Geri