Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

Korsan Hasan ustadim saat kacta Uskudar da olacaksiniz?

Ben nobetciyim bugun.
1. Uskudar cikis saati cok erken olmazsa,
2. Yarin nobeti devredecegim arkadas biraz erken gelebilirse,
3. Turun sahibi Kudret abi musaade ederse
ben de katilmak istiyorum. Ama yukardaki tum sartlarin olgunlasmasi lazim :)

selamlar, saygilar...

Scudo
@Cem Şentin

cem yarın görüşürüz yalnız ekip hızlı olacak sen çok erken saat çık 06.00 ve akşam erken yat 23.00 de yat nasılsa yolları biliyorsun bıçkıdereye bizden önce ulaşmaya bak zati ulaşırsın paşaköyden çık unutma ne kadar erken çıkarsan o kadar iyi saat 06.00 da serin serin git gene resimler çek ,,,gene şehir içi resimlere koyarsın ...bıçkıdereye biz saat 10.00 da varırız aksilik olmaz ise ben o sürede varırım yada biraz yarım saat fark eder diğer arkadaşlar erken orda olabilir ,iki saat benim için kötü derece olacak yarım saat farkı hepten kötü olur tabi,,yarın çünki durmadan basma olayı 44 km 780 metre bostancı- bıçkıdere yarın kendimle yarışacağım ,,

@Kudret Kurtcebe

Abi bu turda malesef aynı şekilde geleceğim, bizimkiler 1 haftadır köyde bayram tatilinde oldukları için tayt-forma ayarlayamadım, kahvaltı olayını geçen turdan aklımda zaten, iç lastikte geçen tura giderken almıştım duruyor.Yapacağımız diğer tura kadar tayt-forma temin ederim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Cem ŞentinAbi sen ne taraftan geleceksin? Ben içerenköy tarafından çıkıp üsküdara pedallayacağım ordanda üsküdar ekibiyle başlayacağız.Eğer içerenköy-üsküdar arası bir yere gelebileceksen senide alayım beraber gidelim.

• Beğen
@aykut yiğitel

aykut o ne demek şimdi evet bostancı ekibi hızlı olacak dudulludan bi arkadaş katılacak 5 adam hızlı olacak ama korsan hasana teşekkür ederim buraları görmek isteyen arkadaşlara yolu bilmeyen arkadaşlara emek sarfedecek ona gerçekten teşekkür ederim yarın allahın izniyle hepimiz bıçkıderenin güzel insanlarını göreceğiz onlar gerçekten bisikletlileri seven köy halkıdır son derece misafirperverdir özellikle muhtar yüksel beyi göreceğiz onun nasıl dost canlısı bi insan olduğunu görüp duygulanacağız biz burda şehirde sert adamlar haline döndük kabalaştık bende dahil asla sevmiyorum bu yönümü ama bu kaba şehir böyle yapıyor insanı o kadar pedal basmanın bedeli cennet yerlerdir,,

@Cem Şentin

Cem arkadaşım
maalesef bu turda seninle pedallamayı çok istesemde
bu tura katılmayacağım
ama merak etme yerimiz sabit
ilerleyen günlerde daha çok pedallarız seninle inşallah
şimdilik yarınki turda bizim grubu sanırım ozan temsil edecek

• Beğen
@Ozan Güner

Kartal'dan en erken 6.00'da çıkıp Soğanlık-Samandıra-Paşaköy üzerinden Şile yoluna çıkacağım. Amacım mümkün mertebe sıcağa kalmadan Bıçkıdere'ye ulaşmak. Ondan sonra lehimize dönecek rüzgar işi kolaylaştıracak.

• Beğen
güzergah,,,,,,,,,,,,

bostancı,,,,,,,,,,,,,dudullu,,,,,,,,,,,,,,şile otoban yolu ,,,,,,,,,,,kömürlük girişi,,,,,,,,,,,,
bıçkıdere,,,,,,,,,,,,,,,,göçbeyli,,,,,,,,,,,,,,
istanbul bulvar yolu,,,,,,,,,,,,,dede paşa bulvar yolundan eşref bitlis bulvar yoluna bağlanarak aydosun güneyinden kartal uğur mumcuya ordan başıbüyük rampaları ve ideal tepeye iniş sahile ve bostancı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

arkadaşlar bu yolu dönüşte seçmek istemeyenler tuzladan sahile inerler ama dönüş yolu bayram tatili nedeniyle orda trafik olabilir ...............biz içerden gideceğimiz için daha az trafik olur yalnız bu durum uğur mumcu tarafında ne olur yarın belli olacak,,,,,,,,,,,,,

pazar günü şileye kimsenin gideceğini zannetmiyorum ,,,,,,,,,,bayram dönüşü istanbul dışından olacaktır şileye gidişte sorun yoktur ,yalnız istanbul bulvar yolunda araç olabilir yarın göreceğiz

saat 23.00 de netten çıkacağım,,,,,,,,,,

Kudret agabey ozel mesaj atamiyorum, burayi mesgul ederek cevap vermem gerekecek. Merak etme, 24:00 den itibaren uyku var.

Korsan Hasan ustaddan haber gelmedi. Ozan Uskudar cikis saati belli mi?

Olmadi yarin hanimla birlikte belgrad yapicaz napalim :)

• Beğen
@aykut yiğitel

haber face den bana geldi ....yarın sat 07.30 da hasanın gurubu toplanacak üsküdar vapur iskele önü ,,ozan orda serdar orda olacak durum bu ,,

son durum listesi.............

üsküdar ekibi hasanın kontrolünde olacak

saat 07.30 üsküdar çıkış,,

a grup,,

1- hasan
2- ozan
3- serdar
4- aykut

düşük tempo ..telsizler var olacak

bostancı ekibi hız yapacak

saat 08.00 çıkış,,,,,,,,,

b grup,,

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- mehmet

dudullu ekip

5- bugsbunny -ogün

ogün , bize katılacak ve beş adam son derece sürat yapacak grubu bostancıdan memet çekecek dudulludan ogün ve memet çekmeye devam edecek ta bıçkıdereye kadar durmak yok bizim için ,,,,,,,,,,,,,

ve cemo soğanlıktan 06.00 da yola çıkacak cemo ile bıçkıderede buluşuruz artık,,,,,,,,,,,

5141 görüntüleme ,,,,,,,,,,,,,,hayırlı olsun herkeze gerek yüksek basan ve gerekse düşük tempolu arkadaşlar aynı ağır turda bi araya geldiler ,,,,,,,,,,,ve olayın güzelliği budur ,,,,,,,,,,farklı noktadan harekete geçecek olan pedalşörler bıçkıderede buluşacak dönüş için yorulan arkadaşları düşünerek hasanın kontrolünde yolu kısa tutma söz konusu olabilir şimdiden bi şey söylemek erkendir nitekim yorulacak olanlar haliyle olacaktır yolda bekleme olacaktır yalnız b takım asla bekleme yapmayacaktır tabi lastik patlama olursa bekleme sadece kişi kendisi için yapacak diğer b takımı elemanları devam edecektir b takımda herkez lastik değiştirecek kendi başına çünki..............

evet kazasız belası tur herkeze dilerim olayın ne kadar zor olduğunu bizzat sahada görerek anlayacaksınız ,,,,,,fakat bu zorluğa deydiğinide göreceksiniz ,,,,,,,,,rampasız yol yoktur marmara bölgesinde ,,,,,,,,,,rampalar işin biberidir ...............acı çekeceğiz tabi acı çekmeden gelişemeyiz...........

saat 22.49 bu saatten sonra gelen mesajları göremeyeceğim hepinize bu ağır turda hemde oldukça ağır turda başarılar dilerim bıçkıderenin ağır rampaları bizi bekliyor olacak,,,,,,,,,,

Merhaba. Başlığı şimdi gördüm ve size katılmak istiyorum. Bir aksilik olmazsa 7:20 gibi Üsküdar'da olurum. Selamlar.

@Emre Gökyiğit
Bu saatte herkes uyudu sanırım Emre, ben üsküdarda olacağım iletişime geçmen gerekirse 0543-257-43-00 numaralı telefondan bana ulaşabilirsin, yarın görüşmek üzere

@Emre Gökyiğit

son durum listesi.............

üsküdar ekibi hasanın kontrolünde olacak

saat 07.30 üsküdar çıkış,,

a grup,,

1- hasan
2- ozan
3- serdar
4- aykut
5-emre...

düşük tempo ..telsizler var olacak

bostancı ekibi hız yapacak

saat 08.00 çıkış,,,,,,,,,

b grup,,

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- mehmet

dudullu ekip

5- bugsbunny -ogün

ogün , bize katılacak ve beş adam son derece sürat yapacak grubu bostancıdan memet çekecek dudulludan ogün ve memet çekmeye devam edecek ta bıçkıdereye kadar durmak yok bizim için ,,,,,,,,,,,,,

ve cemo soğanlıktan 06.00 da yola çıkacak cemo ile bıçkıderede buluşuruz artık,,,,,,,,,,,

saat 04.56 evet görüşmek üzere,,,

Arkadaşlar iyi yolculuklar, pedallamalar...:)

Hava güzel ama inşaallah öğleye kalmazsınız çünkü Göçbeyli yolu gerçekten sıcakta çekilmeyecek kadar uzun ve gölgesiz olabilir. Gerçi yer yer bulutlar güneşi kapamakta. Hatta şimdi performanscı arkadaşlarım Bıçkıdere'ye bile ulaşmıştır belki. Derecelerinizi çok merak ediyorum...

Bence asıl olay buradan sonra başlamaktadır. F1 pistini gördünüz mü zaten medeniyet, tuvalet, gölgelik, sığınma olayına çok yakınsınız demektir. Hedef Via/Port olabilir orada bir düzine bisiklet park yeri (lunaparkın yanı) vardır.

Allah yardımcınız olsun...

• Beğen
evet geldim ,,saat 16.27 ,,,,,,,,,sabah memet yoktu bostancıya bahtiyar geldi,,,,ve erkan geldi,,,,,,artı çağatay bey geldi iyiki geldi sevindik,,,,ne demiştim b takım dumayacak nitekim öyle de oldu ..ben bahtiyar ve çağatay bey ve erkan bastık yalnız kareye bi arkadaş daha katılmak istedi ben dedimki biz hız yapacağız siz bize cep telefonunu verin dedim yolu bimiyorsanız kalabilirsiniz arkada dedim her ne ise ben önden tempo verdim uzun bi süre arkaya pek bakamadım çünki rüzgar önden 24 km ile esiyordu malesef gençler ile kıyaslarsak iyi derece alamadık çağatay beyin km si 44 gösterdi tam bıçkıderede yani tam iki saat 10 dakikada orda oldum durmadan gittim mola vermedim .............bugs bunny ogün ile tam türk iş bloklarında buluştuk ve akabinde ogün öne geçti çağatay beyde onlar çok yüksek bastılar ,,,,,,,,,,,,,,,evet ömerliden sonra gelen rampaya yaklaşırken baktım uzakta bi bisikletli yaklaştım vayyyyyyyyyy bizim cem şentin yahu ,,, neyse rampayı aldım evet kömürlüğe girdim ve o yol hakikaten çok güzel .............3 oldum bir ve ikinci kim oldu bilmiyorum ama ...ama su almak için ogün durmuş idi ama ben bıçkıdereye vardığımda onlar orda idi neyse sonra cemo geldi vay cemo aslansın koçumsun benim bütün bıçkıdere köyü cemoyu sevdi ve ona dediki sen hep gel,,,,,,,,,,aslan cemo sen bi tanesin ,,seni seviyoruz..........ben ne kadar yarım saat dediysemde tabi lak luk luk derken bir buçuk saat bekledik ,,,,,,,,,,,yemek memek yendi bu arada 20 dakika sonra hasanların ekibi geldi.....lagara lugara yaptık ve esas meseleye soyunduk evet bıçkıderenin rampaları dönüşte ben hiç durmadan yola devam ederek rampaları aldım yalnız dehşet tempo yaptı ogün ve çağatay bey çağatay beyde yol vardı,,,,,
evet tam göçbeyliye yaklaşırken beni bahtiyar yakaladı ..ve sonra bakkala girmek için durdu ben dedim aşağıdayım ,,,,devam ettim baktım su bitti hemen çeşmeden su aldım bahtiyar geldi ve erkan geldi dönüş yolunda yol ayrımlarında ayrılma kararı alındı bahtiyar erkan pendik dedi çağatay bey ile ogün bizden kopmuş idi sonra bahtiyar ve erkan önden zıpladılar ..ben tempoyu korudum ,,,,dön
üşte çünki o aydosun rampalarını düşünüyordum,,,,
evet istanbul bulvar yoluna vardım bi baktım ogün beni bekliyor ne oldu ben dedi senle geleyim kudret ağbi dedi çağatay bey pendik sahil demiş ben sevmiyorum o sahil yolunu biz ikimiz topukladık aydos doğru tam yolda giderken dana eti kokusu alınca zank diye durduk yav dedik bi şiş dana ve buz gibi kola içelim dedik ogün ile vede bi güzel şiş yedik dana eti neymiş yahu ...ama hemen binmedik ve bekledik zati tur bitmişti ..........neyse mideler hazmetti ogün ile biz dede paşa bulvar yolundan gitmeye devam ettik hiç araç görmedik ve hatta şile yolunda bile fakat kartal uğur mumcuya gelince trafik çoğaldı ben dedim o güne o kayış dağında şimdi piknikçiler olabilir dedim,,, ben dedim sahil kartala doğru gideyim zati yol bi şey kalmıyor ondan sonra tamam felan dedik bu arada bi ara durdum iki muz yedim ,,,,,,,,,,
ışıklarda ogün fikir değiştirdi kudret ağbi dedi ben dedi kayış dağından gideyim dedi o.k dedim ben de fikir değiştirerek kartal yakacıktan teme zıpladım ordan temden bastım ideal tepe sapaktan döndüm ve ideal tepe sahile geldim amanin ne rüzgar sahil uçuyor ............evet hasanın ekibi çok geride kalmış idi fakat ekibe kesin hasan sahip çıkar ............

çağatay beyin gönderdiği link

(link)

resimler pazartesi sabahı hasan bana faceden gönderir ama hasan gruba eşlik ettiği için biz pek resimlerde olamadık hasan grubu ile üsküdardan hareket etti yalnız a takımı tam dudullu çıkışında şile otobanın orda bekliyor idi ben durmadan devam ederek, onlara durmayacağım dedim bıçkıderede görüşürüz dedim ..nitekim öyle oldu hasan sadece b takımın resimlerini bıçkıderede çekti,,,,,,

@Bahadır Gürel

a takımı için biraz zor oldu bu tur ama değdiğine eminim bahadır bey,,,,,,,,,,,,,,
hasanların grubu merak ediyorum inşallah herhangi bi sorun olmadan tur bitmiştir henüz haber yok ,,çağatay bey ogün ben bahtiyar ve erkan sorunsuz döndüler ,,,,haber bekliyorum hasandan hasan karşıda olduğu için eve daha geç varır bi arkadaşta var serdar,,,,,,,,,,ozan haber verecek,,,,,,,,,,,
evet tabi maskotumuz cem şentindende haber bekliyorum ama cem şentine helal olsun tek başına işi kotarıyor artık .....saat 07.25 de çıkmış yola valla tam ömerliden sonra gelen rampada karşılaştık onla,,,,

Geri