http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/273519_100002042126396_7697681_n.jpg
özer çankaya bu senmisin çıkaramadım face den mesaj atacaktım atmadım sana benzetemedim ,,,,,,,,,,,,,şimdi buraya nokta atışı yapıp gittin bu pazar bu tura gelmeden önce antreman yapıldı onda yoktun o antreman 75 km idi birden sen 130 km ye geliyorsun sorumluluk sana ait .............prosedürler ağırdır
1- bıçkıdereye kadar durulmayacak .............
48 km dir .........tempo hızlı...........
2- pedalşörler tekdir
lastik patlamarında .................
bu turun prosedürü lay lom lom değil yanılmıyorsam belgrad lay lom lom da beraberdik turu ben organize ettim,,, ora ile bu olay aynı değil
bunları kabul edersen gel ..........çünki tempo yapılacak ,,,,,,,,,,,,,,
evet bahtiyar selam ,,,,,,,,,,,,,erkan kaskı aldımı eğer siz dudullu tarafından katılırsanız erkanda kask yok ise üzülerek belirtirimki tura almayacağım ...........buraya mesaj atmıyor ses yok .bi sen atıyorsun ,,,,,,,,
memet kazara kaskı unuturda gelirsen tur 10.00 da başlayacak çünki muhanmedin dükkanından bi adet kask alacaksın zarar edeceksin ve rota değişecek malesef ,,bu turun saati 06.00 dır aslında ama soner ve hasan karşıdan gelmeleri imkansız burda anadolu yakada kalmaları gerekecekti onun için saat 08.00 dedik ...............
bu tur hızdır onun için kask lazım arkadaşlar kurallara uymak hepimizin menfatinedir .........tabi iç lastik pompa herkezde var o açıdan sorun yok ,,,,,,,,,,,,,,,,
sadece b takımının hızlı elemanları buluşuyor bu turda,,, aytekine mesaj attım ama forumda değil .bi arkadaş aydınlattı beni iznik te kalıyorlarmış..........