Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

@sonEr´´

soner bazı yerlerde evet aynen rampa çıkışlarda kayalık olmasa bile ufak taşlar var ama senin için girmeyiz hocam kumlu yol inerken bendede risk olur neyse gene aynı yolu gideriz zorlama yapmayız ,yol kurtdoğmuştan kısa oluyor ama yol kötü ,gene göçbeyli yaparız, 3 temmuz şile dönüşünün aynısı ,,,,,,

Scudo
3 temmuzdaki uyar ama kayalık yerler çok sıkıntı jantlar tel kırıp lastıkler patlayabılır ve tıtresım kolları yorar kazaya neden olabilir..

@sonEr´´

evet irili ufaklı taşlar var jantlara zarar kartepe offroadu aldın yol ile başına para açtı valla bu yüzden bıraktım offroadu maşayı sattım para yetmiyor ,,,

@Kudret Kurtcebe

paradan ziyade tehlikeli..inişler filan..hani paris roubaix te yarışcılar arnavut kaldırımda yarışıyor ama duz yol ve takım arabası arkadasında suyunu tekerını lastıgını enerji jelini moralini herşeyini temin ediyor :) bizde oyle bır durum yok maalesef :(

@sonEr´´

paris rube yi seyrettim adamlar tek bi rampa çıkmadı paso düz yol evet arnavut kaldırım ,toprak yol ve asfalt karışık ,,,öyle nerde 18 eğim rampa üstelik toprak işin en zoru kurtköy aslında ama oraya amortisör lazım altta olacak bi adet 6000 liraya salcano karbon 9 kilo valla iyi atak yaptılar yeşilde bisiklete bindim kafayı yedim aynı scott scale limited konforu marka bisikletlerde o fiat 16.000 lira,,, salcano dehşet atakta ,banka soyup bi adet salcano 9 kilo a-10 xx modeli kapmaca bu bisikletide 1500 yorodan satmaca ahhhhhhh para ...ah bi zengin olsam ,,,,,,,,,,,öyle bi şarkı vardı,,,,

Çavuş beraber patlatalım bir yerleri :D ben altımda cervelo s5 çeksem yeter..oxygenciğimide vururum off road ' a :D sanada scott scale 890 yaparık ofof Aytekin abiyede madone 6.9..buyuk zaafı var ona bılıyorum :D

soner zati bu yolu biz kullandık 3 temmuz şile dönüşü,,

http://farm7.static.flickr.com/6205/6106307839_50468d2b64_z.jpg

Soner, gönül rahatlığı ile bu güzergahta ilerleyebilirsiniz. Bahadır ağabeyde de yol bisikleti vardı. İstanbul Park'a kadar okları takip edip ara yollara sapmazsanız, (kenarlardaki mıcırları saymazsak) yollar çok temiz. Ama Göçbeyli köyüne gelmek üzereyken bir sapak gelecek, işte şu:

(Soldan gitmelisiniz, sağ yol Ballıca köyüne gidiyormuş)

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan UĞUR
@sonEr´´

uleeeeeeeeee tutmayın beni ben salcano a-10 xx i isterem 9 kilo yahu bindim dehşet bi fren sistemi zımba gibi duruyor yav para değil 6000 lira neki yahu,,,,,,,,aytek bıraktı mtb yi yola geçti beni biçti tutamıyorum avuçlarım kaçıyor mtb de şansımız vardı yolda hiç kalmadı adam stabilize yola girdi orda bile yol bisikleti ile uçtu volkan ile,,bi daha göremedim durmadan sahile inmişler güneyden alıp iznik e devam bu ne ağbi adamlar tam ultra ben böyle bi olay görmedim 44 derece de durmadan basan iki deli kaçık ,,

salih bey kardeşim bu yolları daha önce defalarca geçtik ...teşekkürler biliyoruz,,,

@özer çankaya

özer arkadaşım daha önce kaç adet 130 km yaptın bi günde,, burda bekleme yok burada baştan olayları sayacağım hiç kimse bozulmasın bu turda durulmayacak tam 48 km boyunca ,,,,saat 08.00 de başlayacak ve 48 km boyunca durmadan gideceğiz güzergahı bilmiyorsan arkada kaybolursun yazıyorum tempo yüksek olacak bu gezi değil ,,,,,,arkada lastik patlar ise değiştireceksin
evet bostancı -bostancı sanayi iç erenköy gümrük dudullu ve şile otoban yolu şile alemdağ yolundan ömerli ve kömürlük girişi ve bıçkıdere ordan göçbeyli ordan istanbul bulvar yolu dede paşa bulvar yolu aydosun güneyinden kayış dağı rampaları ve başı büyük rampaları ve bostancı bitiş durma az olacak
bunları kabul ediyorsan katılmanda hiç bi mahsur yoktur yüksek tempodan hoşlanıyorsan durma gel katıl bize ,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Bu arada ufak bi ekleme
orda görünen kişi benim
şimdiden söyleyeyim çeşme işaretine aldanmayın orda su mu yok
su bulma ümidiyle azıcık gideyim dedimde
kıraç arazidan başka bişey yok :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
rıdvan o sağ yoldan girerek çok antreman yaptık biz hasanla ,,,sen oralara bi gir orda antreman yap gelişirsin bura tam performans arttırır o yolu takip ederek ta kurtköye çıkarsın sola saparak asfalt yola gelirsin bu yoldan devam edince bir sürü rampa hemde bayağı dik ,,,amortisörlü bisikletler ile bu yol çok zevkli rıdvan ferdi çalışmalar yapmak için buraya gel ve burda çalış bütün kış bir yıl sonra hem kilo vereceksin hemde kaslar gelişecek bahadır beyinde çok çalışması lazım altında yol var ama dediğim gibi aytek gibi herkez olamaz bunu için zaman lazım ve haftada 3 gün çalışma yapmanız lazım ,,,,,,,,,,,,,,,,
kendinizin geliştiği göreceksiniz ,,,,,,,,,,,tabi isteğe bağlı ...........çalışıp çalışmamak ...............

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/273519_100002042126396_7697681_n.jpg

özer çankaya bu senmisin çıkaramadım face den mesaj atacaktım atmadım sana benzetemedim ,,,,,,,,,,,,,şimdi buraya nokta atışı yapıp gittin bu pazar bu tura gelmeden önce antreman yapıldı onda yoktun o antreman 75 km idi birden sen 130 km ye geliyorsun sorumluluk sana ait .............prosedürler ağırdır

1- bıçkıdereye kadar durulmayacak .............
48 km dir .........tempo hızlı...........
2- pedalşörler tekdir
lastik patlamarında .................

bu turun prosedürü lay lom lom değil yanılmıyorsam belgrad lay lom lom da beraberdik turu ben organize ettim,,, ora ile bu olay aynı değil
bunları kabul edersen gel ..........çünki tempo yapılacak ,,,,,,,,,,,,,,

evet bahtiyar selam ,,,,,,,,,,,,,erkan kaskı aldımı eğer siz dudullu tarafından katılırsanız erkanda kask yok ise üzülerek belirtirimki tura almayacağım ...........buraya mesaj atmıyor ses yok .bi sen atıyorsun ,,,,,,,,
memet kazara kaskı unuturda gelirsen tur 10.00 da başlayacak çünki muhanmedin dükkanından bi adet kask alacaksın zarar edeceksin ve rota değişecek malesef ,,bu turun saati 06.00 dır aslında ama soner ve hasan karşıdan gelmeleri imkansız burda anadolu yakada kalmaları gerekecekti onun için saat 08.00 dedik ...............

bu tur hızdır onun için kask lazım arkadaşlar kurallara uymak hepimizin menfatinedir .........tabi iç lastik pompa herkezde var o açıdan sorun yok ,,,,,,,,,,,,,,,,

sadece b takımının hızlı elemanları buluşuyor bu turda,,, aytekine mesaj attım ama forumda değil .bi arkadaş aydınlattı beni iznik te kalıyorlarmış..........

@Kudret Kurtcebe
Dün geceden bu yana bazı gezi notları toparlamaya çalıştım. Burayı daha önce keşfetmiş olanlar yolu bilebilir ama dün benim gibi ilk defa gidecek olanlara faydamız dokunsun istedim:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90302

Beğenmenizi ve kişisel sorunları bir kenara bırakmanızı ümit ederim!

• Beğen
@Salih Dinçer

kişisel sorun ne olaki sen çalışmıyorsun milleti yollarda geride bırakıyorsun adamlar bana özelden anlatıyor durumu buraya taşımıyor ,,,buraya taşınsa bunları sen kabul edecekmisin bana sormadan iş yapmayacaksın salih bey kardeşim bura benim topiğim sen çalışmıyorsun senin çalışacağınıda zannetmiyorum haftannı 3 günü çalışıp ter dökeceksinki olayın ne olduğunu anlayabilesin kafana göre hareket edemezsin ,,kaç adet tur düzenledin sana açıkça eleştiride bulunanlar sahada şunu söyledi bu iş klavyeden yazmaya benzemez
adamların dediği buydu ......biz burda gerçekleri yazar çizer konuşuruz..

evet salihin hataları ,

1-arkamda pedallamayacağını yazdın buraya ama ne hikmetse hala buraya mesaj atıyorsun ben bu lafı ettikten sonra buraya mesaj atmam madem pedallamayacaksın buraya niye mesaj atıyorsun

2- sen yöneticilik yaptı isen kaç adet tur yöneticiliğine soyundun yada mesul oldun sana burda düşen görev bisiklet forumda lay lom lom tur düzenlemek bak sana yol gösteriyorum ayın 18 ine aç belgrad de bakalım nasıl geliyorlar

3- şeref konuğunun kask takıp takmadığını bile adama sormadın adama dedinmi bu antremanda kask olacak diye ,,,kendinin kaskını veriyorsun sen ne yapacaktın görmedinmi inişleri polinez turunda biz burda ne diyoruz herkez kask takacak çünki antremandada hız yapıyoruz ha lay lom lom da önemi yok çünki düşük tempo

her yere mesaj atıyorsun dışardan bakan şunu algılar amma bilmiş adam ben iyilik yapıyorum diyorsun fazla iyilik göz çıkartır burda herkez yolu zati biliyor adamlar senin mesajlarını kaale almıyor bile................
daha önce cengizi getirdin adı cengizdi herhalde adamın bisikletinin vitesleri bozuk ve frenleri tutmuyor ben işe uyanmasa idim senin uyanacağın yoktu kontrol ettinmi adamın bisikletini yok çünki olaydan bi habersin ben burda doğruları yazarım bu kişisel değildir senin eleştirilecek çok şeyin var sahada herkezin içinde söylerim benim kötü tarafım budur ...ben seni köşeye çeker konuşurdum ama öyle yapmam herkez bilecek senin hatalı olduğunu evet zati ayrıca bana özelden mesaj atıyorsun buranın suyu çıktı diye bunlar gerçekler ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ayrıca arkada bahadır beyin mesajını okudun mu yoooooooooooo adam seni eleştirdi orda ne alemi vardı diye durmanın ona cevap verdinmi bahadır bey yerden göğe kadar haklı rıdvan da haklı,, adamları mecbur ediyorsun tempona,,,

Kudret üstad selamlar. Bugün İstanbul'a donüyorum. Sabah 8 Bostancı hareket ise gelmek isterim fakat 10 benim için geç olur. Bir de bozuk yol benim makineye yaramaz, bozuk asfalt OK ama taş toprak bilemiyorum. Şu anda yoldayım akşama evden son durumumu yazarım. Herkese sevgiler.

• Beğen
@Çagatay Çimşit

ovvvvvvvvv çağatay bey ,,,beklerim ama evet bozuk yol kömürlük yolundan sonra artı bıçkıdere tarafından göçbeyliye mıcır asfalt sarsıntılı ama oraya kadar sabredin derim bendede mtb çatal var gelin çağatay bey ,,,,daha önce şile benzinci yaptık evet yol bisikleti asfaltta iyi ama mıcır asfaltta sarsıntı artı kompenantlarda sorun yaratabilir ama denemeye değer çağatay bey gelin ,,,
toprak değil yol mıcır asfalt yol kenarlarında küçük taşlar var ama teker izlerini takip etmece bıçkıdere tarafında fazla araç olmamakta,,

son durum ,,,
hasan üsküdardan bi arkadaş ile geliyor o arkadaş yolu bilmiyor ve ikisinde telsiz olacak ,,,,,,,,,,,,,,bostancı ekibi,,,,
ben soner ve mehmet dir ,,,,,,,,,,,,,,,
dudulludan çağatay bey ve ogün katılacak ve bahtiyar ,,,erkanın durumu kaska bakmakta ,,,,,,
evet b takım kendi temposunu sürdürecek durmak yok ben durmayacağım amacım en kısa zamanda 48 km yi almak bıçkıderede ayak pedaldan çıkacak bostancı bıçkıdere arası km olarak 48 dir tabi map ride hata vermedi ise...

Geri