a takımın dikkatine ,,,,,,,,,,,,,,,
polinez 75 km idi.................bu tur 130 km dir ,aradaki farkın ne olduğunu km olarak görün ,,,,,,,,,,,,,,,,, a takımından yorulan geri dönecek tabi güzergah şile otobandan olduğu için kömürlüğe geldikten sonra yorulma olursa geri dönüş size oldukça zor gelecek ...........ömerli rampasını tersden almak 3 km yakın bi mesafedir ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, bu turun zorluklarını yazıp çizdim ,,,,,,,,bence a takımı bu tura katılmasın açıkçası zordur ,,,,,,,,,,bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum çok yorulacak belkide ağrılar çekeceksiniz işe giderken ağrılı ağrılı gitmek istemezsiniz herhalde,,,,,,,, özellikle bahadır bey arkada kalacaksınız bu iş sizin çetin olacak ve bi süre sonra sıcak ile birlikte işkenceye dönecek olay,, polinezi hatırlayın orada ne oldu ordaki olayın çok daha zoru bu pazar olacak ,,,,,,,,,,,,,
rıdvan sende aynı durumdasın ben açıkça söylemek istemezdim ama önce sizi onere ettim ama sonra siz gerçekleri yazdınız evet sizi gaza getirmek istedim güven duygusu vermeye çalıştım ama durum ortada bence rıdvan sende katılma bu tur için antreman yapılması lazım ,,,,,,,,ozan senin biliyorsun handikap kilolar bunlar sana bu turda son derece azap verecek polinezde durma yaptım ama ben burda olayın başından itibaren kopacağım beni bir daha göremeyeceksin ,,,,,aynı şekilde b kopacak bende onları göremeyeceğim ama dönüşte yakalama olayım var,,,
somer hiç ne yaptığını nasıl bi tempo ile bisiklet sürdüğünü bilmiyorum bence sende katılma bu olay için antreman yapma şart 100 artı 30 gibi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gelelim salihe bence sen hiç katılma çünki girişimlerinin hepsi hüsranla sonuçlandı polinezde öyle oldu dün ömerliyi göremedin bu pazar ömerli sonrasından sonra epey yol var ve rampa kömürlüğü gene göremeyeceksin bence sende katılma bura için çok antreman gerekir ,,,,,,,,,,,,,,
evettttttttttttttttttttttt
cemo nerde resimler ,,,,,saat 21.00 de evde olmuşsun demeki bayağı yoruldun bu topiğe çok mesaj atıyordun şimdi ise bi tane attın oda aşağıda ,,ne oldu bu resimlere .....çok mu zor resim koymak buraya senin gidip gitmediğini nerden bileceğiz.....................