evet bazı durumlar oluştu ,,,,,
a takımı,,,,
1- rıdvan
2- bahadır
3- ozan
4- somer
5- salih-- cem şentinden sorumlu olacak,,,,,,,
6- cem şentin
arkadaşlar, a takımdaki arkadaşlar yukarda bahsettiğim olaydan ötürü ne demiştim bu topik içersinden önümüzdeki hafta içi için bıçkıdere etap hazırlığını yapabilirsiniz günü salih yazmış benim için mahsur yoktur ..eleştiri alıyorum önemli değil,,,,,diğer arkadaşlar beni anlayacak eminim ,,,,,,,,,,,,,,,,
Tarih: 30 Ağustos 2011 Zafer, Ramazan (ve Bıçkıdere) Bayramı
Saat: 08:00'de (15 dk. sonra yola çıkacağız)
Yer: Dudullu meydanın biraz öncesi caddeki gölgelik (Oruç Market, eski Barem)
şimdi bu bıçkıdere bugünkü polinez gibi olmayacaktır,bu artık gerçek bi ağır tur olacaktır,,,,,,
ogün arkadaş beklemeyi sevmemektedir haklı olarak yüksek basanlar bu turda beklemeyecek ,,,,,,,,,,,bekleme kasları bitirir yapılan turunda hiç bi önemi kalmaz,,,,,,,,,,,
salih bu hafta içi cemi alarak bıçkıdereye kadar uzansın derim en azından olayı anlama fırsatını anlarlar,,,,
bu tura rıdvanda katılabilir bahadırda ozanda ,,,,,,,,,,,
böylelikle bi ön hazırlık yapılması a takım için iyi bi derecedir evet gelelim b takımına,,,,,,,,,,
b takımı
1- soner
2- ogün bugsbunny
3- korsan hasan
4- mehmet ser
5- bahtiyar
6- erkan
13 kişiyiz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sürüş disiplini,,,,,,,,,,
a-b takım elemanları takımlarını kaybetmeyecek ve yardımlaşma olacak
b takım süratli hareket edecek ,,bostancıdan başlayacak olan etapta başı b çekecek,,,,,,,,,,,
a takım arkada en arkada ben olacağım ,,,,,,,,,,,,
evet iç erenköyden gümrükten dudullu ve akabinde şile otobana girilecek ,,,,,,,,,,,,,süratli olan b takımını yakalamak gibi derdi a nın olmayacaktır a takımı kesin kendi temposunu koruyacak ,,,,,,,,,,,,,
bıçkıdere turuna herkezi davet edebiliriz yüksek basanlar b ye temposu düşük olanları a ya böylelikle herkeze göre şerbet veririz ,,,,
amaç katılımı çoğaltmak ise bundan daha mantıklı olanı düşünemiyorum amaç herkezin temposunu aynı sağlamaktır ,,,
saat 08.00 de bostancı adalar iskelesinden hareket edilecektir sezonun ilk ağır turu yapılacaktır ,,,,,,,,,,
yeni sezonda herkeze başarılar dilerim ,,,,,,,,,,,,
gerekli olanlar
1- kask
2- iç lastik
3- pompa
yemek olayı bıçkıdere de olabilir ,,,,,,,,,,