Scudo Sports

Serkan TAŞDELEN 23:30' da CNN TÜRK'te canlı yayında...

Scudo
az önce bittiii:D

• Beğen
Tepkiler: sniper
:D eh fena değildi. Değinmeleri bile güzel....

serkan kardeşimizin cnn turk teki haberi gece saat tam 24:00 de idi seyrettim. güzeldi. keşke akşam haberlerinde olsaydı.tüm kanallarda yer alsaydı. koca türkiyede tek başına bir adam sadece bisikletiyle 98 günlük bir tur yapıyor ve basının ilgisi bu kadar olmamalı. cnnturk kanalına teşekkür ediyorum....

@Özgür!

Üzücü;ama buna da şükür...
Yolda birini öldürmediği için anahabere giremedi malesef....:mad:

Burada ünlem bisiklette değildi, küresel ısınma ve Serkan'ın bireysel çabaları üzerineydi, program daha da uzayabilirdi sanırım ama Serkan biraz heyecanlıydı, yine de tebrik ve teşekkür ederim, planladı, uyguladı ve diğer insanlara örnek oldu.

@eYa
Ben kaydettim ama kalitesi kötü. Yine de youtube olaylarını halledip birazdan paylaşacağım sizinle...

İbrahim (sarda) da kaydetmiş sağolsun. 50 mb divx formatında şimdi yüklüyor youtube'a :)

Devletimiz... ah ah :)
Serkan Taşdelen'in stüdyodaki canlı yayın performansı da bisiklet üzerindeki performansını aratmadı. Biraz heyecan görmek mümkündü, ama o da anlatacak şeylerin bolluğundan olsa gerek. "Nereden başlasam anlatmaya?" durumu... :) Bilgi , tecrübe ve birikimin kısa süreli bir programa en güzel şekilde yansıması oldu. Ayrıca mütevazı kişiliği, 1. tekil yerine, 1. çoğul'u tercih etmesinden bile anlaşılıyordu.
Tebrikler Serkan Taşdelen...

Aldığımız son habere göre sarda upload %81 de :D

@ismailofli

Video youtube'da. Artık son işlemler gerçekleşiyormuş. ben ilk defa seyredeceğim :) :D

Geri