Scudo Sports

Serkan TAŞDELEN 23:30' da CNN TÜRK'te canlı yayında...

@eYa

Valla benimki youtube'da failed dedi, neden bilmiyorum.. Şimdi google'ı deneyeceğim.

Scudo
@Özgür!

bence buna şükretmek lazım bu güne kadar bisiklet adına hiç bir proğram göremiyorduk az ama güzel bir yayın oldu. Serkan Taşdelenle az önce telefonda konuştum istediği olduğunu belirtti sesini biraz olsun duyurdu çok mutlu kendisi

@ismailağıllı

önceki mesajım da dediğim gibi değinmeleri bile güzel .Aynen katılıyorum. Yavaş Yavaş birşeyler düzeliyor.Küçük çeylerden mutlu olmak lazım :)

Öncelikle Serkan'a ve sonra onun ekranlara çıkmasını sağlayan Lütfü arkadaşımıza çok teşekkürler...

:( Bu sefer ben kaçırdım...
You Tube 100 MB üzeri veya 10 dk.dan uzun video kabul etmiyor arkadaşlar.
Acaba ZIP parçaları halinde Rapid Share'e falan atacak bir delikanlı var mı? :)
Çok puan alır benden söylemesi :p :D:D:D

Televizyon denen aygıt bir işe yaradı demekki sonunda :)

@HaliliOzturk

:D:D:D iyimiş ehe walla puan için değilde yapabilsem yapardım:)

@HaliliOzturk

50 mb ve 7 dk idi sanırım. Youtube işliyor hala... İbrahim nerde kaldı yahu. Uykusuz kaldım bak :D

@ismailofli

Youtube'da daha çok rayting yapar sanki :D Rapid biraz karaborsa :D :D

Arkadaşlar kusura bakmayın kalite için. Malum kamera- televizyon sorunu. Röpörtajın yaklaşık %60-70 ini kaydedebildim sanırım, sonra fotoğraf makinem hata verdi. Kalite gözü rahatsız ediyor, ama röpörtajı dinlemek isteyenler için ideal. Umarım daha kalitelisini veren olur. Sevgiler ve tekrar teşekkürler Serkan...

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=3133106009578144183[/GVIDEO]

Nitekim çok iyisini sarda upload etmiş, iki mesaj aşağıda... Teşekkürler sarda.

Rica ederim arkadaşlar çok daha hızlı ulaştırmayı isterdim ama video formatlarının kurbanı oldum biraz :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: eYa ve Battalcan
Serkan'ım kutluyorum gerçekten güzel olmuş. :) Anahaber bülteninde yapsa idiler ya şunu. Neyse buna da şükür :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Oh ne güzel eline sağlık sayende izleme fırsatım olacak.

Geri