Scudo Sports

Serkan TAŞDELEN 23:30' da CNN TÜRK'te canlı yayında...

adamın biri bsikletle erzincan'dan çıkıyor,
yedi bölgenin yedisinde de pedallıyor,
türkiye'yi kuzeyden güneye, doğudan batıya katediyor,
önemli doğa alanlarından birçoğunu ziyaret ediyor,
küresel ısınma ve yaklaşmakta olan kuraklık tehlikesine dikkat çekiyor,
tur boyunca ne çevresine, ne diğer insanlara ne de kendine en ufak bir
zarar bile vermiyor, turu en ufak bir aksilik yaşamadan planladığı gibi
bitiriyor, 98 gün bisiklet üstünde yaşıyor, vs vs vs...

medyadaki hakkı bundan daha büyük olmalı bence.

helal olsun serkan, yine de helal olsun. sen yapacağını yaptın.
bu senin için de, bisiklet camiası için de açılması zor bir kapının
ilk kez zorlanışıydı. kapı artık az da olsa aralandı.
bundan sonra hepimize daha fazla iş düşüyor.

küresel ısınmaya karşı bisikletin gücünü artık daha fazla insan biliyor.

ben serkan'ın bu günden sonra medyada ve zihinlerde daha fazla
yer bulacağını düşünüyorum. tabii ki bisikletin de.

teşekkürler serkan. sonsuz teşekkürler.

Scudo
@nikanam

Medyada mankenler, aşk dedikoduları vs. gibi haberler yüzünden Serkan'a sıra gelmez ki? Çünkü suç bizde halkımız (genellememek lazım bir kısmı) bu tip şeyleri daha çok seviyor. Bazı kitleler için küresel ısınmaymış, kuraklıkmış umurlarında değil. Bence de Serkan'ın yeri medyada daha farklı olmalıydı. Ana haber bülteninin baş konusu olsun demiyoruz ama bu kadar da basite alınacak gibi değildi diye düşünüyorum. Serkan görevini yaptı, bizler elimizden geldiği kadar karşılamaya ve tura katılarak görevimizi ifa etmeye çalıştık. Emeği geçen herkesi kendi adıma teşekkürlerimi sunar saygıyla selamlarım.

serkan abi helal olsun çok güzel ifade ettin kendini. gururla izledim sadece ben değil bütün aile tv başına toplandık:D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Merhaba Arkadaşlar,

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Biraz heyacanım vardı. Hatalarımız var ise affola.

Tur öncesinde, tur boyunca ve tur sonunda desteğini esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

İnşallah ilerleyen günlerde herşey çok daha güzel olacak.

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Serkan abi çok tebrikler.böyle bir işe kalkışmak büyük bir cesaret,bitirmek ise büyük bir başarıdır gerçekten.
Umarım tekrar görüşürüz
İzmire bekleriz

• Beğen
Bu arada kimse CNN Türk'e teşekkür etmemiş. Gerçekten doğaya ve bisiklete karşı çok ilgililer ve teklif geldiğinde haber yapmaktan geri kalmıyorlar. Teşekkürler CNN Türk.

Tebrikler Serkan! Senin gibi bisiklet dostları oldukça sesimizi duyurmak daha kolay olacak.

Videoyu az once izledim. Icimizden birini medyada gormek gercekten gurur verici. Serkan, heyecanini paylasiyoruz ve seni yurekten kutluyoruz. Daha nice turlara.

@Serkan TaşdelenSerkan seni kutluyorum. Heyecan vardı evet ama bu heyecan, konuya olan duyarlılığını çok daha iyi yansıtmıştı.. Seni ailece izledik, tek kelimeyle süperdin.. hata mı, ne hatası? duymamış olalım.. sevgiler... ;)

• Beğen
serkan abi gerçekten tebrikler..
ben filmin ortasında şak diye değiştirdim ewde ve herkesinde ilgisini çekmeyi başardıysan bi hatan olmamış demek ki:)
tüm azmin,hedeflerin,duyarlılıgın için kutlarım..

• Beğen
Serkancım yürekten kutlarım,dün gece 00.00 cnn deki konuşmanı izledim gerçekten güzel bir hadise oldu projen inşallah ses getirir..

şu durum dikkatimi çekti,:rolleyes:

spiker,
küresel ısınmayı çok ön plana aldı çünki konu ve projen küresel ısınmaya karşı bir haykarışdı,o yüzden bisiklet aşkı biraz arkada planda kaldı gibi sanki içim içimi yedi inan..:eek:

Ne zaman bu bisiklet konusu açıklacak diye çok bekledim ama açılmadı gitti,neyse en güzel şekilde tamamladın bir nebzede olsa sesimizi duyurdun çok teşekkürlerimi sunuyorum..

Emeklerine sağlık Serkancım..sağolasın..

serkan bey tebrik ederim sizi .her zaman yanındayız .inşallah böyle turları hepimiz yapma imkanı buluruz.gurur duyuyoruz sizinle

saygılarımla

Öncelikle tekrar tekrar Serkan'ın büyük başarısına
haber için Cnn Türk Kanalına ve forumda bu videoyu bizimle paylaşan arkadaşlara
teşekkürler,
sevgiler :)

tebrikler serkan abi,sona doğru hükümet elinden geleni zaten yapıyor demen beni düşündürdü,gerçekdende yapıyorlar mı diye :)

Merhaba Arkadaşlar,

Projemiz bugün Zaman Gazetesinin CumaErtesi ekinde çıkmıştır..
(link)
(link)
Bilginize sunarım.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Tebrikler Serkan abim.Sen harikasın...
CnnTurk'te canlı yayını izleyemedim.İzleyebileceğim bir site varmı yardımcı olursanız çok sevinirim...;)

Geri