Scudo Sports

Sele tavsiyeleri

@MuratHan kesinlikle katılıyorum. Birde sürüş tarzı var. Pedalı çevirip çevirip bırakmakla sürekli çevirmek malum yerdeki ağrıya etki ediyor. Aynı koşullarda diyemem ama olabildiğince yakın koşullarda test ettim ve çevirip bırakınca hem bacağım daha erken yoruluyor hemde malum bölge ağrıyor. Sürekli çevirdiğimde bu olayı yaşamadım.

Scudo
Degerli power sele kullanan arkadaslar power comp mu alinmali yoksa power arc mi? Hangisini tavsiye edersiniz. Tesekkurler.

Bugün yeni gravel bisikletimle 50 km yol yaptım. Arkadaşlar amanın o takıp gönderdikleri sele ne öyle... Bildiğin kaldırımda oturdum !!! 600-700 tl bandında pöpüşümün ağrı duymayacağı pambık gibi sele öneriniz nedir tecrübeli arkadaşlar? Brooks buldum işe yarar mı ? Screenshot_2020-10-16-00-10-09-562_com.dmall.mfandroid.jpg

Mosso Legarda bisikletin üzerinde gelen selesiyle pek sorun yaşamamıştım. Yeni aldığım bisiklet üzerinde Vivo Selle Royal var. Kağıt üzerinde eşekten inip ata bindik ama kasıklara çok fazla baskı yapıyor.

Bilemiyorum sele açısı, yüksekliği ya da gravel bisiklet/dropbar geçişi ile mi alakalı sorun ama bugün bir süre ayarlamaya çalıştım, halen rahatsız.

En son uyarsa elimdeki Mosso bisiklet selesini yeni bisiklete takıp öyle denemeyi planlıyorum.

Biliyorum bu sele işleri kişiden kişiye çok değişiyor ama var mıdır bu Selle Royal ile benzer deneyim yaşayan, tavsiyesi olan?

Son düzenleme:
@vusalazeroglu Power Comp-Body Geometry
parasının hakkını veriyor, 100+ k.m. sürüşlerde bunu daha iyi anladım. Kalça kemiğinizin genişliğine göre almayı unutmayın...

seleler ikiye ayrılır power complar ve diğerleri :)

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
@Robinson Crusoe Seleniz yüksek olabilir. Ön kısmı biraz yukarıda olabilir.
Sele yerle paralel gibi, sanırım olması gereken de o? Dün ayar vidalarıyla biraz oynayıp önü eğmeye çalıştım zaten mümkün değil gibi. Seleyi komple alçaltıp tekrar deneyeceğim bugün.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Sele yerle paralel gibi, sanırım olması gereken de o? Dün ayar vidalarıyla biraz oynayıp önü eğmeye çalıştım zaten mümkün değil gibi. Seleyi komple alçaltıp tekrar deneyeceğim bugün.
Ön kısmı çok az aşağıda bırakmayı denemenizi de tavsiye ederim.

@CosasiF teşekkürler. Aynen vidalarla biraz daha oynayınca dediğiniz şekilde çözdüm, şimdi daha iyi.

Uygun fiyatlı (150₺ geçmeyecek şekilde) önerdiğiniz, kullandığınız sele var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Uygun fiyatlı (150₺ geçmeyecek şekilde) önerdiğiniz, kullandığınız sele var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Velo Plush serisi
Ankara/Sincan Emre Bisiklette vardı, hala var mı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: goldensnake
@Upper Architect Teşekkür ederim fakat bulamadım seleyi. Başka önerilere de açığım. (Yol bisikletinde kullanacağım.)

aifeit 1630 zero sele kullanıyorum rahat uzun yolda yormuyor tipide güzel

• Beğen
Fiyat olarak çok uygun olmayabilir ama bisiklet üzerinde gelen standart seleyle özel bölgede uyuşma sorunu yaşadıktan sonra aşağıdaki seleyi aldım ve çok memnunum. Bütçesini aşmayanlara, popodaki kemiklerin arasındaki uzaklığa 15mm daha ekleyip uygun boyu almalarını tavsiye ederim.

(link)

Yol bisikleti için Selle Royal Vivo iyidir.

• Beğen
Geri