Scudo Sports

Sele altı çanta

#Aliexpress TRY 55.50 59%OFF | WEST BIKING MTB Bike Waterproof Rear Bag Bicycle Accessories Bike Saddle Bag with Water Bottle Pocket Cycling Rear Seat Tail Bag
(link)
bu tarz birşey de olabilir belki, oldukça büyük, 22cm boyunda pompam var onunda sığabileceği çanta arıyorum. aynı tip çanta topeak olarakta var trde.
#Aliexpress TRY 64.88 54%OFF | CoolChange Bicycle Saddle Bag Waterproof MTB Bike Rear Bag Reflective Cycling Rear Seat Tail Large Bag Bike Accessories
(link)
bunuda düşünüyorum..

Scudo
@Cemal Ç. Aynen öyle olmuş ama insanın iştahını kabartıyor 😂😂
Zamanınız varsa tavsiye ederim uzun sürüşleri. Bir defa sürüpte sonra süremeyecekseniz uzun hiç tavsiye etmem. Eroin gibi kötü bir illet 😒.
Sürekli alıp başımı gidesim geliyor uzaklara ama hayat şartları izin vermiyor. Zehir gibi bir şey bu. Her geçtiğim yoldan bisiklet ile geçtiğimi düşünüyorum. Kötü işte kötü. Uzun sürmeyin ya da sürün ama çok ara vermeden tekrar sürün. İnanın uzun sürüpte, 100 km. gezip eve gelince hüzünleniyor insan.
Neyse konu "sele altı çanta" ile alakalıydı. Daha fazla deşmeyeyim 😅.
#Aliexpress TRY 55.50 59%OFF | WEST BIKING MTB Bike Waterproof Rear Bag Bicycle Accessories Bike Saddle Bag with Water Bottle Pocket Cycling Rear Seat Tail Bag
(link)
bu tarz birşey de olabilir belki, oldukça büyük, 22cm boyunda pompam var onunda sığabileceği çanta arıyorum.
Kesinlikle tavsiye etmem sayın @Hakan1969. Daha önce dediğim gibi benim kıllığımda olabilir 😅 ama bu şekil çantalar bacaklarınıza deyip sinir edebilir. Çok mu gıcığım ne 😁?

Son düzenleme:
@Cemal Ç. pedal çevirirken mi binerken mi değiyor?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
  • Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@Cemal Ç. çok aşağıda kalıyor demekki...araştırmaya devam.👍

• Beğen
Sayın @tony0694 siz bir, bir buçuk litre deyince (link) buldum. Türkiye'de bulunur mu, düşünür müsünüz bilemem?

Dipçe: Özür dilerim, konuyla alakasız oldu.

Son düzenleme:
@Cemal Ç.@Cemal Ç. Türkiyede var bende bunu düşünüyordum zaten alternatifleri değerlendiriyordum ama pek seçenekte yok. Teşekkür ederim

• Beğen
Ben şu ürünü kullanıyorum 1,5L tavsiye ederim . Hatta ikincisini de alıp seleeye doğru takacağım biri ön tarafa yakın diğeri arka tarafa yakın olur uzun yolculuklarda.
Çantanın iki yüzünde de cep var , biri derin ; iç lastik , alyan anahtarı vs koymaya , diğeri de ; telefon , kredi kartı , kimlik koymak için uygun : (link)

big_768334.jpg

şu çantadan sonra sele altı ve kadro üstü falan uğraşmam bi daha.

aynı anda içine koyduklarım; 600 g doberman kilit, iç lastik, 2 levye, bir anahtar takımı, yama seti, jant teli anahtarı, yedek ışık, cüzdan, telefon, atlet, tişört, anahtarlık, çakmak, sigara

Ekran Alıntısı.JPG

@makaram herşey tmm, çakmak sigara yakışmadı o çantaya..😐
nerden aldınız? aliexpresste aktif marka rockbros, bende motosiklet için almıştım.

Son düzenleme:
  • Beğen
@Hakan1969 çakmak sigara her zaman olmuyor. arada bir. çantayı da gittigidiyorun yurt dışı satışı varken almıştım. gittigidiyor aracılığı ile ebaydan gelmişti. aliexpreste de mevcut. bendeki 10 litrelik. 8 litreliği de var. 8 litreliği de işimi görürmüş ama aç gözlülük işte :)

@Hakan1969 ilk ürün tr de n11 de satılıyor biraz pahali gibi. 1.7 litrelikmis. Ben düşünüyordum ama arkadaş bacağa falan değiyor diyince tereddüt ettim şimdi.
@TatanQa_tr bu ürün beni tatmin etmedi. Sele altına uydurmak isteyen varsa olmuyor. Kadroda da çok hareket ediyor. Mtb için pek uygun değil. Iki adet mtb iç lastiği ve pompa sığmıyor

@makaram Kadro boyunuz nedir. Her kadro boyuna olacağını sanmıyorum. Benim S kadroya olmaz gibi duruyor.

S/M 52 kadro.

bir düzeltme yapayım; bendeki 8 litre imiş. küçüğü ise 5 litre. ürünün ölçüleri aşağıda mevcut. kadro ölçüleriniz ile karşılaştırabilirsiniz.

1580203524393.png

ucuz tarafından , birazda bacağıma değermi emin olmadığım için bunu aldım.
IMG_20200130_124031_1.jpgIMG_20200130_124053_7.jpgIMG_20200202_120905_2.jpg
fiyatı 37 tl, ilginci ön çanta ile aynı marka aynı tarz oldu. içine 22cm pompa, bir büyük alyanlı penseli çakı, bir iç lastik, tamir kitialdı ve yer var. birde küçük yağ koyacağım. zorlarsam 2.iç lastiği alır sanki. bağlanışı sağlam,su muhtemelen geçirir ama yağmurda çıkmıyorum hiç. bacağa arada çok hafif değiyor, rahatsız olmuyorum, sadece dokunma şeklinde. amacım pompayı alabilmesiydi, rahat aldı. öne yazın 2. matarayı koyacağım.

Ben de size söyledikten sonra gittim şu çantayı aldım.

big_768334.jpg

Türkiye'de ne kadar bilmiyorum ama Fransa'nın kendi ürünü ve 6€ olunca deneme için acımadım, aldım.
İyi değil diyen olmuş ama hoşuma gitti benim. Tabi öncekinden bir hayli ufak. Buyurun bu da görünüşü.

15806802140081904469732149124157.jpg

Büyük göze iki iç teker, bir üçlü alyan, yama takımı, bir Tyrekey (kullanamadığım), bir çok amaçlı (alet takımı) ve küçük göze de pompayı koydum. Dün akşam denedim de hiç rahatsız etmedi. Tekerlerden biri olmazsa belki kilit falan konulabilir.

Benim çantalarda o kadar bol yer varki ;tavşan çıkarıyorum icinden, millet sasiriyor. Geçen elimi bi attim cantama , dayimoglu cikmaz mi ? Halk panik içinde kacismaya başladi. Büyücü diyolla bana xd
20191020_105645.jpg

ucuz tarafından , birazda bacağıma değermi emin olmadığım için bunu aldım.
218252 dosyayı görüntüle218253 dosyayı görüntüle218254 dosyayı görüntüle
fiyatı 37 tl, ilginci ön çanta ile aynı marka aynı tarz oldu. içine 22cm pompa, bir büyük alyanlı penseli çakı, bir iç lastik, tamir kitialdı ve yer var. birde küçük yağ koyacağım. zorlarsam 2.iç lastiği alır sanki. bağlanışı sağlam,su muhtemelen geçirir ama yağmurda çıkmıyorum hiç. bacağa arada çok hafif değiyor, rahatsız olmuyorum, sadece dokunma şeklinde. amacım pompayı alabilmesiydi, rahat aldı. öne yazın 2. matarayı koyacağım.
Selamlar fiyatı çok uygunmuş. Ben de bir pompa var ebat 24cm zorlasak sığar mi buna

Geri