Scudo Sports

Sele altı çanta

Scudo
Hayırlı olsun.
Sağolun, 3. ürün geldi ama beklediğimden ufak çıktı. Mecburen iade edeceğim. Pompayı geçtim, dediğim malzemeleri koyduktan sonra içine çikolata bile zor girer, ezilir bütün.Ama çok şık tasarımı varmış...
Olursa bunu deneyeceğim birde,(link)
Körük açılınca pek estetik durmuyor ama artık belimde bir şey taşımak istemiyorum....

Diğer yandan siz hangi pompayı bisiklette taşıyorsunuz?

Sağolun, 3. ürün geldi ama beklediğimden ufak çıktı. Mecburen iade edeceğim. Pompayı geçtim, dediğim malzemeleri koyduktan sonra içine çikolata bile zor girer, ezilir bütün.Ama çok şık tasarımı varmış...
Olursa bunu deneyeceğim birde,(link)
Körük açılınca pek estetik durmuyor ama artık belimde bir şey taşımak istemiyorum....

Diğer yandan siz hangi pompayı bisiklette taşıyorsunuz?
972F8608-35A2-45A9-8CED-B1DD01DBDA26.jpeg
Bisiklet üzerinde bu pompayı taşıyorum. Lastiğin inmesi durumunda iş görecek kadar hava basılabiliyor. Avantajı ucuz, çift sibop uyumlu olması ve suluk kafesi ile birlikte aynı yere takılabilmesi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende şu ürün var ancak henüz ciddi ciddi kullanma ihtiyacım olmadı (Tanrı esirgesin). Üzerinde 6 bar yazıyordu ama pompa çok ufak ve o güç uygulanabilir mi bilmiyorum? 15€ fiyatı var burada.

(link)

@-Skynet- Hocam bu konnix in körüklü çantasını ((link)) gördünüz mü gözünüzle nasıldır ? iki tane 700x35 lastik tamir kiti levye alır mı ? yoksa (link) bunu düşünüyorum ?

Sele altı yerine gövde içi (kadro içi) çanta öneririm. Hem daha fazla yeriniz olur. Yine de semer çantası derseniz (link) ürünlerden uzak durun. Üç iç teker, yama takımı alıyor ama açıp kapaması dert.

• Beğen
@Cemal Ç. Ne gibi sorun oluyor zaten durduğumuzda kullanmıyor muyuz

Decathlon'un 600ml sele altı çantasını kullanıyorum. Hem haznesi geniş, hem çok hantal görünmüyor hem de fiyat ekonomik.
(link)

• Beğen
@amasseia dün buna baktım ama çok ufak geldi 700x25 le 700x35 ler arasında bayağı ebat farkı var lastikte

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@tony0694 700*35 iç lastik kullanmadim ama 700*25 ebatinda 1 yedek iç lastik, 1 büyük boy alyan takımı, tamir levye kiti ve hâlen boşluk var, 1 tane daha iç lastik koysam koyarım.
Daha büyüğü nasil durur bilemem, arkadaşın dediği gibi kadro altı çanta da bir alternatif.

• Beğen
@amasseia olmazsa küçük küçük ikisinden de bakayım çünkü olası bir durumda yolda yama yapmayım diyorum 2 tane iç lastik olsun da onlara bir şey olursa yamayla uğraşırım aslında yama yapmak yer ve ağırlıktan kar ettirecek ama çok keyfi düşünüyorum sanırım 😂

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Sele altı yerine gövde içi (kadro içi) çanta öneririm. Hem daha fazla yeriniz olur. Yine de semer çantası derseniz (link) ürünlerden uzak durun. Üç iç teker, yama takımı alıyor ama açıp kapaması dert.
Yol bisikletine yakışmayacak tek şey gövdede kullanılan çantalar olsa gerek. Kaldı ki sele altı çantayı bile pek yakıştıramıyorum ama yinede sırtta ya da suluk kafesinde taşınan malzeme kutusundan iyidir. Sele altı çantadan neden uzak duralım orayı kaçırdım? :)

• Beğen
Tepkiler: utksn
@-Skynet- Hocam bu konnix in körüklü çantasını ((link)) gördünüz mü gözünüzle nasıldır ? iki tane 700x35 lastik tamir kiti levye alır mı ? yoksa (link) bunu düşünüyorum ?
Hocam kullanmadım bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim. Bu tarzdaki selelerin çoğu küçük oluyor. Fotoğraflara aldanmayın, kışlık montun cebi bunlardan fazla malzeme alır. :)
Şuan bu sele altı çantayı kullanıyorum:
(link)
-2 tane 700x25c iç lastik.
-1 tane ufak alyan seti
-1 tane yama seti ufak
üzerinde sadece sadece parmak girecek kadar yer kalıyor. Ama körüğünü açınca içi biraz daha genişliyor. Ama arka tekere biraz yaklaşıyor. Ben el pompasını çantanın altındaki lastik tutamağa yerleştirdim. Körüğü açınca tekere sürtüyor. O yüzden körüğü kullanmıyorum. O pahallı minik el pompalarından alana kadar en azından böyle kullanmak zorundayım. :)

Sayın @tony0694 ve @Cycoholic, kullandığım sele altı çantanın fermuarı ters "U" şeklinde açılıyordu ve seleye çok yakındı. Açıp kapamada sıkıntı yaşıyordum. Kullandığım gövde çantası Topeak markasının modelini unuttuğum bir çanta ve emin olun bununla daha rahatım. Pompa, alyan, stepne (jantsız 🤣), kilit, cüzdan bg. ne istersem koyabiliyorum. Bana göre çok rahat ya da benim gıcıklığımdır. Size uygun olana kendiniz karar verirsiniz.

@Cemal Ç. Anladım bayağı iyiymiş aslındakadro çantaları bana estetik gelmiyordu özellikle şu telefon konulanlar ama sanırım kadro çantası bakacağım. Rica etsem çantanızın görselini paylaşır mısınız ?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Cemal Ç. Anladım bayağı iyiymiş aslındakadro çantaları bana estetik gelmiyordu özellikle şu telefon konulanlar ama sanırım kadro çantası bakacağım. Rica etsem çantanızın görselini paylaşır mısınız ?
Buyurun sayın @tony0694. Sadece arkada ki suluk çıkarılıp takılırken biraz sıkıntı yapıyor ama benim için sorun değil.

15800583760959144081572919769613.jpg

@Cemal Ç. Haklısınız bu çanta beni bile alır yanılmıyorsam 6 litre hacmi var maalesef ben 1-1.5 litrelerde geziyorum hala 😁 Yani uzun turlar için böyle bir çanta şart bunu da kesin düşüneceğim 👍👍

• Beğen
@Cemal Ç. Haklısınız bu çanta beni bile alır yanılmıyorsam 6 litre hacmi var maalesef ben 1-1.5 litrelerde geziyorum hala 😁 Yani uzun turlar için böyle bir çanta şart bunu da kesin düşüneceğim 👍👍
Zaten Türkiye'de sayın @hamlet2006 ile yaptığımız bir memleket gezisi için almıştım. Daha doğrusu tosba gibi evini sırtlayanlar (bu örnek baya ağır oldu ama 😁) gibiydim 😅. Aha şöyle;
IMG-20200109-WA0000.jpg

@Cemal Ç. Aynen öyle olmuş ama insanın iştahını kabartıyor 😂😂

• Beğen
Geri