trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.568
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sağolun, 3. ürün geldi ama beklediğimden ufak çıktı. Mecburen iade edeceğim. Pompayı geçtim, dediğim malzemeleri koyduktan sonra içine çikolata bile zor girer, ezilir bütün.Ama çok şık tasarımı varmış...Hayırlı olsun.
Sağolun, 3. ürün geldi ama beklediğimden ufak çıktı. Mecburen iade edeceğim. Pompayı geçtim, dediğim malzemeleri koyduktan sonra içine çikolata bile zor girer, ezilir bütün.Ama çok şık tasarımı varmış...
Olursa bunu deneyeceğim birde,(link)
Körük açılınca pek estetik durmuyor ama artık belimde bir şey taşımak istemiyorum....
Diğer yandan siz hangi pompayı bisiklette taşıyorsunuz?
Yol bisikletine yakışmayacak tek şey gövdede kullanılan çantalar olsa gerek. Kaldı ki sele altı çantayı bile pek yakıştıramıyorum ama yinede sırtta ya da suluk kafesinde taşınan malzeme kutusundan iyidir. Sele altı çantadan neden uzak duralım orayı kaçırdım?Sele altı yerine gövde içi (kadro içi) çanta öneririm. Hem daha fazla yeriniz olur. Yine de semer çantası derseniz (link) ürünlerden uzak durun. Üç iç teker, yama takımı alıyor ama açıp kapaması dert.
Hocam kullanmadım bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim. Bu tarzdaki selelerin çoğu küçük oluyor. Fotoğraflara aldanmayın, kışlık montun cebi bunlardan fazla malzeme alır.@-Skynet- Hocam bu konnix in körüklü çantasını ((link)) gördünüz mü gözünüzle nasıldır ? iki tane 700x35 lastik tamir kiti levye alır mı ? yoksa (link) bunu düşünüyorum ?
Buyurun sayın @tony0694. Sadece arkada ki suluk çıkarılıp takılırken biraz sıkıntı yapıyor ama benim için sorun değil.@Cemal Ç. Anladım bayağı iyiymiş aslındakadro çantaları bana estetik gelmiyordu özellikle şu telefon konulanlar ama sanırım kadro çantası bakacağım. Rica etsem çantanızın görselini paylaşır mısınız ?
Zaten Türkiye'de sayın @hamlet2006 ile yaptığımız bir memleket gezisi için almıştım. Daha doğrusu tosba gibi evini sırtlayanlar (bu örnek baya ağır oldu ama 😁) gibiydim 😅. Aha şöyle;@Cemal Ç. Haklısınız bu çanta beni bile alır yanılmıyorsam 6 litre hacmi var maalesef ben 1-1.5 litrelerde geziyorum hala 😁 Yani uzun turlar için böyle bir çanta şart bunu da kesin düşüneceğim 👍👍