Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.753
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer

intersport mağazalarında cytec çantalar var iki boy, körüklü ve körüğü fermuarla açılıp aşağı doğru epey genişleyebiliyor. Sele altına takılması da geçmeli sistem yerinden oynamıyor. Şık ve uygun fiyatlı bir ürün. Bakmanızı tavsiye ederim. Eve gidince foto koyarım.Yol bisikletinde kullanmak üzere sele altı çanta önerilerinizi bekliyorum, şu tarzda çantam var ama yeterli gelmiyor.
![]()
(içinde iç lastik, el pompası, yama seti, anahtar seti, kullan at eldiven,cüzdan vs var. İçine arada bisküvi, çikolata, ufak meyve suyuda koymak istiyorum.
Şu tarzda bir şey nasıl gider acaba?
veya bu ?208856 dosyayı görüntüle![]()
Veya şu ürün olsa acaba yol bisikletinde sırıtır mı?
(link)
-2 Adet iç lastik(700x25),208858 dosyayı görüntüle208859 dosyayı görüntüle208860 dosyayı görüntüle
3 adet levye, iç lastik, lastik şişirme hortumu, powerbank, yelek, 2 adet mixmey, sarj kabloları, ufak poşet cr7 izotonik içecek tozu Sakarya turunda bunların hepsini aldı.
Pompa hariç sığar bence ölçüp ebat atayim. Telefonu arka cepte taşıyın bence arka çantada değil.
15 cm uzunluk x 10 cm yükseklik yaklaşık 9 cm genişlik. Dış ölçümler bunlar efendim.
Eski bisikletimde kadroya, kendi aparatı ile takıyordum.Ama bunda kıyamadım, plastik kelepçede olsa kadroyu çizer diye.O pompayi ancak sele alti uzun tur çantaları alır. Siz bence pompayi küçültmeye yatırım yapın. ?
ağzı aşağı dönüp çantaları sevmiyorum sanki içindekiler dökülecek gibi duruyorAceleniz yoksa şu çanta sanki çok kullanışlı ve başarılı gibi gözüküyor. Rockbros ürünlerini kullananlar forumda da gördüğüm kadarıyla memnunlar.
Ben bunu almayı düşünüyorum.
TRY 72.37 60%OFF | ROCKBROS Yağmur Geçirmez Bisiklet Çantası Darbeye Dayanıklı bisiklet selesi Çanta Yansıtıcı Arka Büyük Kapasiteli Seatpost MTB Bisiklet Çantası Aksesuarları
(link)
O zaman Tutmayayım Ben küçük enişteyiÇok büyük konuşmayın bence mini el pompalarının Lord Of The Rings i derler kendisine.
160 psi iddaları var ve 100-120 leri rahat gördüğü rivayeti var.
Bilemiyorum belki uygun fiyatlı yurtdışı seçenekleri değerlendirilebilirUcuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti demişler. O boyda o basınçları sağladığı için o para zaten.