Scudo Sports

Sele altı çanta hangisini seçmeliyim?

Merhaba arkadaşlar bisikletim için sele altı çanta alacaktım ama büyüklüğüne karar veremedim.
Boyutları 0.4 L - 2 L arası değişiyor.
Forumlarda baktığımda keşke daha büyük sele çantası alsaymışım diyenler de var.

Ben de baştan bir kere almak istiyorum. Gerçi ihtiyaca göre değişir ama tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Eğer büyük önerirseniz şu modeli kullananlar memnun gözüküyorlar ama bi çantaya da bu kadar para vermek gerekli mi bilemedim :)

(link)

Scudo
Arkadaşlar bana yol bisikletim için sele çantası ve ona sığacak iyi bir pompa tavsiye eder misiniz ? Bütçem 100 120 arası.

Cevap verecek kimse yok mu ya :)

@Eftelya
Pompa,sele altı çantaya sığmaz..Pompayı suluk takılan yere filan takmanız lazım..
Çantayı da büyük almaya çalışın..Zaten çanta büyüdükçe,fiyatta artıyor..

@Eftelya

Pompa bunu tavsiye ederim
IMG_20180821_184232.jpg

Kadro, sele altı, üçgen, uzun, gidon çantaları olmadı. 10-15 litrelik sırt kısmı havalandırmalı sırt çantası en uygunu oldu benim için.

Topeak backloader denen 10 lt lik çantalar çıkarmış ama pahalıca epey.

@Eftelya Decathlon mağazası yakınsa bu çantalardan düşünebilirsiniz. Diğer türlü topeak marka için verilen örnek çantaların en ucuzu 100 liradan başlıyor zaten. Bisikletinize uyumlu olur ise bu mağazadan pompa da edinebilirsiniz. Sizi idare edecek ve bütçenize göre işinize yarayan ürünler bulabilirsiniz.

@Eftelya

Bisikletiniz üzerinde ki suluklardan birine pompa ve lastik tamir ekipmanlarını yerleştirebilirsiniz. Pompa olarak şu an N11 de indirim de olan linkte ki ürünleri tavsiye edebilirim. Birisi 160 psi diğeri 120 psi hava basabiliyor. Boyutlar aynı, uçlarından hortum çıkıyor olması işinizi kolaylaştırıyor. Yalnız yol da bu pompalarla 100- 120 psi hava basmak çok yorucu ve zor, ikinci ürün ile de durumu idare edecek kadar hava basabilirsiniz. Bu arada yol bisikletiniz için ev de mutlaka iyi bir ayaklı pompanız olması gerekiyor. Kimlik,telefon,para koymak için gidon boğazı üzerine sarılan bu ürün işinizi gayet iyi görür. (link)

(link)

(link)

Geri