merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım selçuk öğrencisim 1. sınıf bitiyor.organizasyonlarınızda aranıza katılmak isterim.tabi ağır bisikletimin yettiği yere kadar
Haksız yere okul beni yargıladığı için artık Selçuk Üniversitesi'nden ayrılıyorum.Tanışamadık ama kusura bakmayın.Benim için de pedallayın.Herkese iyi pedallamalar...
arkadaşlar aranıza yeni katılıcam tabi bisiklet alabilirsem bu aralar bayağı araştırdım ve yol/yarış bisikleti almaya kararverdim. bi kaç model arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz? özelden msj atarsanız yada msn: ozansefer@hotmail.com dan bana ulaşırsanız sevinirim
Bende bu sene galiba konyaya okumaya geliyorum. Yarın yerleştirme sonuçları açıklanacak. %99 ihtimalle konya çıkacak gibi. Ben giderken bisikletimide götürmeyi planlıyorum ama kampüste ders sırasında bisikleti koyacak güvenli bir yer varmı acaba. Yurtta sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
Malesef olmadı ya. Bu sene çıkmaz demiştim öne yazmıştım yüksek puanlı yerleri şansa onladan biri çıktı. Bölüm kimya yer çorum hitit üni. Bölüm iyide şehir naısl acaba. Konya sehir ve üniversite bakımından çok güzel bir yer. Hayırlısı inşallah çorumda güzeldir.
merhaba arkadaşlar selçukta okuyorum bu son senem ve bisiklet almaya karar verdim konyada.sadece 1yıl kullanacağım,2.el piyasası nasıl acaba haberiniz var mı?beni her gün okula getirip götürecek haftasonları gezintilerinde fln idare edecek bir bisiklet istiyorum.Ama görüntüsü falan da çok kötü olmasın tabi
bulabilir miyiz?var mı tanıdık bisikletçiler falan ne diyorsunuz?Teşekkürler
Selçuk Üniversitesi bünyesinde bir doğa sporları klübü var mı? Etkinlikler neler, ve dışarıdan katılım olayı nasıl oluyor aydınlatırsanız sevinirim. Ben Çumra'da yaşıyorum. Etkinliklere katılmak isterim.
Şimdiden teşekkürler.
merhaba omurkadir. bisikletçiler arasında küçük çaplı bir ikinci el piyasası elbetteki var fakat iş biraz şansa kalmış. aynı zamanda hemen hemen her türlü yedek parçaları bulabileceğimiz bisikletçiler de mevcut. konya'da bu konuda sana elimizden geldiğince yardım ederiz. bu konuda bisikletforum'danda pek tabi ki faydalanabilirsin. görüşmek üzere..
merhaba zeplin.ates
omurkadir'inde belirtiği üzere bir bisiklet topluluğumuz mevcut. ve faaliyetlerimiz şimdilik dışarıdan katılımlara açık pek tabi seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız özellikle çumra'ya ya da çumra tarafına düzenleyeceğimiz gezilerde.. yeni dönemin etkinliklerini mutlaka bu başlık altından duyuracağızdır. görüşmek dileğiyle..
slm arkadaşlar bu hafta toplanalım ozaman kampuste nedersiniz cvb larınızı beklıyorum ben epeydır gıremıyorum antrenmanlar yüzünden bu hafta bi falıyette bulunacak isek haberleşelım
sınav evveli katılım az olur diye turları askıya aldık ama olabilir.. kampüs değil de otogarda buluşup pedallayabilirz. cumartesi uygun mu? saat 11.00'de..