Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

Scudo
Çok geçmiş olsun Derdi veren ALLAH dermanıda verir.Size bol pedallar

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Abla siz bu güzel moralle dağları devirirsiniz inşallah o illet de neymiş en kısa zaman da sizi tekrar aramıza bekliyoruz:harika::)

• Beğen
Bu hastalığı yenen bir çok insan var , siz de onlardan biri olacaksınız , geçmiş olsun...

• Beğen
Dualarım(ız) seninle, inanıyorum ki azmin bunların hepsinin üstesinden gelecektir. Yüzünüzdeki gülümsemeyi eksik etmemeniz dileğiyle.

• Beğen
@aliyazc
Teşekkürler hep beraber pedallamak nasip olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
geçmiş olsun.en kısa zamanda tekrar bisikletiniz ile aramızda olmanız en büyük dileğimiz.

@efeyuceer
Evel Allah:) deviriyorum özene bözene.. Sağlıkla pedallariz inşallah srlamlar

@NEVRES KME Abla çok çok geçmiş olsun, aynı illet annemde de vardı.Erken teşhis ile çok rahat atlattı ve tabi moralmen sürekli destek çıkarak başardı(k) bunu... Sizde buradakileri okuyup yüzünüz gülümsesin ve moraliniz hiçbir zaman bozulmasın diyeceğim ama sizdeki bu enerji ile kimsenin bozabileceğini sanmıyorum :harika: En kısa sürede aramıza katılmanız dileğiyle ;)

Nevres hanım geçmiş olsun zor bir hastalık erkeklerde çok nadir görülse de son yıllarda erkeklerde de bir hayli fazla görülmeye başlayan bu rahatsızlıkla 2008 senesinde babam yakalanmıştı hastalığı yendi şu an sağlığı iyi, en son 2 ay önce kız arkadaşımın teyzesi ameliyat oldu ve göğsünü aldılar ama sizin kadar hayata sıkı sıkı sarılmıyor malesef içine kapanmış yemeden içmeden kesilmiş düzelmesini ümit ediyoruz inşallah sizin gibi bir an önce hayata sıkı sıkı tutunur.

• Beğen
@berkex annecigine de çok geçmiş olsun. Hicbirimize tekrar yasatmasin. Bitmiş gitmiş olsun inşallah. Pedallerde buluşmak dileğiyle sevgiler

• Beğen
Tepkiler: berkex
@AliG.
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Evet öyle zor bir süreç ki tedavi kısmı zaman zaman moral yerle bir oluyor. Ama iyileşme sürecini daha iyi yaşamak istiyorsak karamsarligi bırakıp Tanrı nin verdiği şansı iyi degerlendirmek gerekir. Yakınları niza huzur ve sağlık diliyorum. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: AliG.
Üzücü ve zor bir süreç ancak evreye göre tedavisi de olan bir hastalık. Eskisi gibi çözümü yok değil yani. Önemli olan kararlılık, disiplin ve motivasyon, aynı bisiklet gibi, ilk başlar zor, sancılı, ağrılı ama sonra yaparken bile düşünmediğiniz bir şey. Hedef sağlıklı yaşam. Bu km leri de aşacağınıza ve sağlığa kavuşacağınıza inanıyor, içtenlikle diliyorum.

• Beğen
@İhsan Soykan ilgine tesekkur ederim. Zamanla hersey daha güzel oluyor. Sağlıklı günler dilerim. Selamlar

Geri