Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

Deli dolu enerjisiyle çabucak yenip bizlerle olan arkadaşım var. Hayatta iyi enerjiyle insanın başaramayacağı bir şey yok.
Her şey gönlünce olsun.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Scudo
Nevres hanım merhaba ,
Size Allahtan acil şifalar diliyorum
İnşallah bir an önce sağlığınıza kavuşmanız
Dileğiyle dualarım sizinle
Moral ve motivasyonunuz için bir eserden alıntının sesli
Kısmını gönderiyorum
Beyenir ve faydalı olacağını hissederseniz
eserin Orjinal yazılı halinide yollayabilirim
Selamlar

Nevres Hanım, Allah size güç, moral ve enerji versin. Yazınızı okuduğumda, içinizde bu rahatsızlıkla baş etmede en önemli olan kişisel enerjinizi hissettim. İnanıyorum ki siz bu günleri geride bırakacak, toparlanacak ve tekrar gülerek pedal çevirebileceğiniz günlere günaydın diyeceksiniz. Sizin için dua edeceğim bugün iftardan hemen önce. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim.

• Beğen
Teşekkürler :) @Soner U.

@seven7 Teşekkür ederim. Haklısınız. Bende başaracağım :)

@hakan okayer Teşekkür ederim. Harikasınız. Sağolun :)

@Sabri YILDIRIM
Amin. çok çok teşekkür ederim. Dilinize ve gönlünüze sağlık. İnşallah birlikte pedallamak dileğiyle..

Nevres Hanım, Merhaba....

Kader bize bazen " ceeeee eee" yapmayı seviyor, ben burdayım diyor kerata... ama güçlüyüz biz, yenilmez değiliz ama kolay kolayda pes etmeyiz...şükretmenin, sabretmenin, dua etmenin ve bol bol güzel şeyleri hayal etmenin kalbi ve beyni güçlendirdiğine inanırım ben...:)

En kısa zamanda bisikletinize atlayıp doyasıya özgürlüğün tadını çıkarın inşallah...
Geçmişler olsun...sağlıkla kalın...

@ERDİNÇ DURAN
Çok teşekkür ederim @ERDİNÇ DURAN Haklısın. Ben de davetsiz gelen misafir için iyilik düşünüyorum ve tekrar gelmemesi içinde elimden geleni yapıyorum. Güzellikleri ve sizlerden aldığım enerjiyi düşünerek günümü daha huzurlu ve mutlu geçiriyorum. Sevgiler

@Lenora Nora
Teşekkür ederim canım. hepimize sağlıklı ve güzel günler olsun inşallah. Sevgiler

Bu illetin gerçeğini baya yaşamış biriyim. İnşAllah sağlığınıza kavuşursunuz..

• Beğen
@traveller
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :) ve büyük geçmiş olsun. Hepimize sağlıklı yıllar olsun inşallah. Selamlar

@NEVRES KME

Nevres Hanım merhaba, sağlık durumunuz şu an nasıl. Yani süreç nasıl ilerliyor, son durumunuz nedir. Tekrardan acil şifa diliyorum.

Merhaba @Erdal YILMAZ öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. Kelim ve kilom ile çok iyi görüntü verdiğimi düşünüyorum :))) Hala radyoterapi devam ediyor. kemoerapinin zorlukları gibi olmasada bununda bana çektirdikleri var maalesef. Genel anlamda iyiyim. bu sürecin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. eskisi gibi aktif olamamaktan yakınıyorsamda bunlar geçecek diye sabırla bekliyorum :) teşekkürler selamlar ve sağlıklı günler dilerim.

çok geçmiş olsun umarım kısa sürede pedallamaya başlayabilirsiniz , birde küçük ama önemli bir not düşeyim 40 yaşından sonra tüm kadınlara mamografi çektirilmesi doktorlar tarafından öneriliyor !!!!!

@NEVRES KME hanım enerjiniz klavyeden bile yansıyor inanılmaz derecede :) Geçmiş olsun, bakış açınız ve enerjiniz ile çok kişiye örnek olabilirsiniz. Dediğim giibi burdan yansıyan güçle bile bizi etkilediniz. En yakın zamanda pedallamanız dileklerimle :)

• Beğen
@furkan.zaman
çok teşekkür ederim. @furkan.zaman ben zamanında başlamıştım mamografi çekimlerine :) Lakin 2 sene ara verdim koşturmacadan. O arada fırsat bilip peydahlanıvermiş :)) Boş bırakmaya gelmezmiş öğrendim :)

@bzc
:)))))) en yakın zamanda hep birlikte pedallamak dileğiyle. Selamlar

@mehmetcakir
teşekkür ederim @mehmetcakir

abla geçmiş olsun hastalık da neymiş :) atlatırsın daha önünde pedallıyacak çok yollar var hep neşe ile kal morelini bozma ASLA PES ETME !

• Beğen
Geri