Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

Çok geçmiş olsun Nevres Hanım. Kısa sürede eski sağlığınıza kavuşacağınıza eminim.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Scudo
@Sıtkı Güven
Çok teşekkürler :) bende eminim Allahın izniyle. Pedallar beni bekler :)) selamlar

@ekren gökhan
Çok teşekkürler gönlünüze ve dilinize sağlık selamlar

@NEVRES KME Çok çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun. Pedaldaşınız olarak tüm morelimi alın sizin olsun. 20 yaşındayım, birkaç hastalık da geçirdim fakat şu fani dünyada hiçbir şey için can sıkmaya değmez bun öğrendim. En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

• Beğen
Geçmiş olsun sakın hastalığı kafaya takmayın normal olun kendinize inanırsanız yenersiniz herşey kafada başlar, tekrardan geçmiş olsun...

• Beğen
@ercst0rm çok teşekkür ederim

@ErenCanYRT çok teşekkür ederim pedallamaya başladığımda çok daha iyi olacağım. Selamlar

Merhabalar :)) bugün sevimli bir gündü 4 mola ile 25 km yi devirdim. Bir sorun yaşamadım şükür. Pembe balonlu tur için biraz daha çalışmam lazım. Bana eşlik eden pedaldasim Ferdi Aykın'a sonsuz teşekkürler..
IMG-20151004-WA0005.jpg

@NEVRES KME
Oooo, güzel ablam yollara dönmüş sonunda. Her zamanki gibi azimlisin ablam. 25 km bize uzun geliyor. Maşallahın var. ;)

• Beğen
25km deviren adam hasta mi olur anasini satim...

• Beğen
Çok geçmiş olsun... Yaşadığınız süreci ben yaşıyor olsaydım bende sizin gibi davranmayı seçerdim. Her şey yenilmeye mahkumdur, mücadele eden biri olduğu sürece... Dualarım sizinle... En yakın zamanda sizin tarafınızdan geçilmeyi umuyorum. Saygılar...

@Sebahattin Gerceker ilk sonuçlardan sonra daha iyi olacam inşallah :) sevgiler

@gmfaruk :)) O yapışan hastalıktan kurtulma çabaları bu arkadaş..

@Emre Nakipoğlu çok teşekkürler. Hastalık olmasın üzüntülerde olmasın fakat herşey insanoğlu için. 4 kez mola vererek yaptım 25 km. daha güzel günler yakında inşallah. güzel sürüşler dilerim..Saygılar

@NEVRES KME bende ayni durumdayim ... Yeniden dondum bisiklete ve inan sen benden daha az mola vermisssin ayagina saglik. Daha daha guzel haberler bekliyoruz senden

• Beğen
Bugün bana lenf kanseri teşhisi konulalı tam 10 sene oldu. 16 yaşındayken olayın vahametini idrak edemiyorsunuz... Yaradana şükürler olsun ki şu an çok sağlıklıyım. Ancak içimde halen bir gün yine bu hastalığın pençesine düşeceğime dair bir his var... Gördüğüm kemoterapinin birtakım izlerini halen taşıyorum. Şu an kanserin her türlüsüyle mücadele eden her kim varsa Allah acil şifalar versin...

@Emre Nakipoğlu çok çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. birlikte pedallayacağımız günler olsun :) sevgiler

@Oktay Erkan sağolasın :)

@Onur YCL
çok büyük geçmiş olsun lütfen tekrar gelecek mi diye düşünmeyin. Evrene yaymayın böyle. tedavi her şekliyle zor bir süreç ve acıklı. tekrardan yaşamamak için elimizden geleni yapmalıyız. pozitif düşünceler ve güzellikler diliyorum. sevgiler

@NEVRES KME hanım büyük geçmiş olsun, acil şifalar. Maşallah daha nice sağlık dolu 25 km lere.

• Beğen
Geri