Scudo Sports

Şehirler arası tur için yol arkadaşı aranıyor

@spe07 bende cannondale synapse aliyorum haftaya. .. Ama ilk yol bisikletim olacak ve simdilik hic uzun yol bisiklet tecrubem yok. Umarim dusundugun tarz bir yolculugu sonbaharda yada gelecek yila cikarabilirim sanirim

Scudo
@Gwen bana her turlu uyuyorsun tarih haricinde belki baska seferlerde denk geliriz

Mayısın 16 sı pazartesi gününden haziranın ılk haftasına kadar bende katılabilir aynı guzargahı düşünüyorum vende böyle bır arkadas arıyordum :)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Çanakkale'den başlayarak Ege ve Akdeniz Bölgesi, kısmen de İç Anadolu Bölgesini gezmeyi planlayan bir çiftiz.
Tahmini olarak Haziran 2.haftası ile Temmuz başı arasında yola çıkacağız.
Bizim turu sığdırmayı düşündüğümüz bir tarih aralığı yok. Tur başladığı vakitten itibaren de, güncel olarak konumlamaya çalışacağız.
Sürenin verdiği rahatlıkla, günlük limitler koymadık kendimize, çok sevdiğimiz yerlerde birden fazla gün konaklama ihtimalimiz de var.
Tarih yaklaştıkça ve konumlar güncellendikçe, eşlik edebilir, eşliği kabul edebiliriz.

@Tuna Toksoy selam. Ramazana denk geliyor mu? Yada turunuzu etkiler mi?

Ramazan bildiğim kadarıyla 6 Haziran ile 5 Temmuz arası. Biz 16 Haziran ile 25 Eylül arası yolda olmayı düşünüyoruz. Bir sağlık problemi dışında turu etkileyecek başka sebep olmayacağını düşündük.

@suatipek ...ooo super genel mi yazdiniz anlayamadim :) ben uzerime aliniyorum hala daha bir arkadas bulamadim rotalari kendimiz belirliyelim istiyorum herseye uyarim amacim gezmek gormek pedallamak

Arkadaslar biraz yorum yapin bi zahmet baslik ust siralarda olsunki sansim artsin mecburen tek gidicem yoksa :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@YucelDursun Tura çıkarken veya kesinleştiğinde haber verin. Balıkesir-Akhisar veya Balıkesir-Manisa arası eşlik edebilirim duruma göre.

merabalar herkese iyi forumlar dilerim. Yorumların hepsini okudum ve gerçekten hepinize özendeim şuan ki izin sıkıntımdan kaynaklı uzun tur planlaması yapamıyorum. @Murat Semiz İstanbula geldiğim zaman sizinlede İstanbul dışı turlar gerçekleştirmek isterim.
Bende eğer hava muhalefeti olmaz ise 2 günlük Amasra(Bartın)-Sinop Turu yapmayı düşünüyorum.(tabi bu hafta olmazsa önümüzdeki haftalar) Eşlik etmek isteyen veya yol üzeri pedal çevirmek isteyen bisiklet severler olursa çok memnun olurum. Kazasız belasız günler ve sürüşler dilerim. Tekerinize DAŞŞŞ değmesin :D

• Beğen
@İsa Yavaş Selamlar;
Memnun olurum. Eşim ile tur savaşı veriyoruz. umarım çıkabilirim..:(
motosiklet turumda da aynı problemleri yaşamıştım.bakalım zaman neyi gösterecek. İznimi aldım. yoksa evde 6 sezon dizi izlemek zorunda kalacağım.

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
@Gwen hocam bende düşünüyorum ankaradayım ama ıkış noktası neden çanakkale ?

• Beğen
@tolgax3 ..tarihler ne zaman bana uyarsa gel takil bana

• Beğen
abi ben lys se ye hazırlanıyorum fazla uzun sürmezse her zaman hazırım yazın bi tatilie gidicez

• Beğen
Him anladim..uymaz galiba abbas 22 nisanda yolcu..hep yek hep tek basina.. :)

• Beğen
tamam ben gelirim 1 ay calışıcam kasımdada kaza yaptım yeni makinam mtb

@tolgax3 ee simdi yeni konu actim..neyse yani tur 22 gun sonra canakkaleden baslicak gittigimiz yere kadar hedef marmaris

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
Yıllar evvel zamaninda en samimi arkadaşım diyebileceğim bir kişi ile çorludan çıkarak ankara-konya-antalya turu yapmıştık. Ne kadar samimi olsakta tur psikolojisiyle zaman içinde neredeyse birbirimizin nefes alış verisimize tahammülümüz kalmamıştı. Keza dönüş yolunda beni finikede tek başıma bırakmıştı. buradan sahil şeridine parelel ilerleyerek mugla-izmir-canakkaleden çorluya dönmüştüm.
Her kişi bir değildir elbette. ben iyi tanıdığımı sandığım kişi ile bunlari yasardiktan sonra Umarım burada bulacağım yol arkadaşı ile sorunsuz yol alirsin.
Benim tavsiyem yola tek başına çıkmam olacaktır.
Özgürlük, bireysellik ister.
Bahsettiğim tur ile yazıyı dijital çöplüğüm (link) da bulabilirsin.

• Beğen
Geri