Scudo Sports

Şehirler arası tur için yol arkadaşı aranıyor

@akrostisizm ...ooo bendensin :)) bende haftasonlari ve kampli takilmisligim var bu benim uzun turum olucak benim hayallerime hedeflerime bir adim daha yaklastiracagindan mutevvellit bu turu gecmem lazim..tam benlik bana uyar ekle beni faceden..vizeli gezgin gezegen..

Scudo
Bu cumartesi Balıkesir Merkezden başlayıp susurluğu geçip Bursa Mustafa Kemalpaşa'ya pedallamayı düşünüyotuz. Katılmak isteyen varsa bekleriz

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3a/02/47/3a0247e96172dda4fe0d5536888b010e.jpg
Başlığı görünce dayanamadım :D

İstanbul-Çanakkale düşünecek dostlara katılmak isterim.

Not: Mtb

Temmuzda bayramdan sonra Marmaris-Adana full sahil boyundan tüm akdeniz kıyısı planımız var şimdilik detaylar çok belli değil yakın tarih ve güzergah planlayanlar var mı? bilgi paylaşımı açısından

@Altın Sikke .evet o ikinci planda

@spe07 ..ya gel iste yukardan asagi daha eglenceli olur

• Beğen
Tepkiler: spe07
@vizeli gezgin valla.zor tekrar oraya gelmesi benim icin yalniz kalacagimdan degilde herkez yukardan asaga iniyor hic asagadan yukari cikan yok :)

@FatihC. Nisan son haftasi yada mayisin baslarinda gidecek spe7 :) benimle sende gel :))

@spe07 .farkindalik yaratayim diyorsun degisiklik iyidir :) neyse kismet bakalim bak et kafana yatarsa beraber pedallariz :)

• Beğen
Tepkiler: spe07
@vizeli gezgin bir arkadaşım daha gelecek tek başıma karar veremem, fakat ben Silifke - Antakya turu yapmayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Ok..haberlesiriz

Herkese selamlar,
23-31 Nisan Tarihleri arası . İstanbul-Bandırma-Balıkesir-Manisa-İzmir-Muğla-Fethiye son durak. Babadağ yamaçtan atlayıp . otobüsle geri gelme planım.
bisiklet ile ilk uzun turum.Rota çalışmadım şimdilik.
Kolaylıklar...

• Beğen
@spe07

Sen bi gugıl örtten rotanı çizip topografisine bak, hangi tarafın rampası azsa oradan başla.

• Beğen
@Zfr biliyorum zaten rotayi benim icin sorun yok karadenizde surmus adamim sen dert etme :) rampadan yana sikintim yok kendine guvenen gelir benimle sorun degil yani tek basimizada gunlrmerce pedal cevirdik :)

• Beğen
@YucelDursun gel iste canakkaleden basliyak..tarih uyuyor

Bende yamac patasutu dusunuyorum ne kadar aktivite varsa bende varim okeye dorduncude olurum maksat andrenalin kafa dagitmak macera

@vizeli gezgin Selam , rota kaba olarak bu şekilde. Yolda da buluşabilir, rotanın herhangi bir bölümünde pedallayabiliriz... eğer sakatlık gibi bir durum yada aile içi bir sıkıntı olmazsa. 23 nisan yollarda olacağım.

Çanakkale bir çok kez geldim.(bisikletsiz)Hemen hemen her yerini gördüm..

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    94,6 KB · Okunma: 45
@YucelDursun ..ben sahil seridinden gidecegim icin denk gelme olasiligi zayif belki marmaris tarafinda..kismet artik

• Beğen
Tepkiler: Yucel D Tri
Merhaba didim marmaris arasını kıyıdan temmuz sonunda gitmeyi planlıyorum zamanım olsa sana katılırdım ancak istersen bu tarihte bana katılabilirsin saygılar

Selamlar. Bu yaz (Ayvalık-Antalya) 11 Haziran ve 10 Temmuz tarihler arasında deneyim kazanmak, gezip keyif almak için minimum 20, maksimum 30 günlük bir kamplı bisiklet turu yapacağım. Çıkış noktası Çanakkale de olabilir, üzerinde hala düşünmekteyim. Tur uzunluğu 1493km, bilfiil 19 günlüktür ancak esnektir tabii ki; yani ortam güzeldir, deniz güzeldir, vs... beğendiğimiz bir noktada takılıp uzatılabilir, ancak maksimum 30 günlük bir sürem var. Kafa dengi, çadırda kalmayı ve ufak tefek sıkıntıları dert etmeyen, maceracı, hayalleri peşinde koşan arkadaşlar, bu tarihler uygunsa keyifli bir tura beraber çıkabiliriz. http://img.donanimhaber.com/image/s2.gif Aşağıya temsili bir rota koydum. Detaylı günlük rotalarım ve tüm rotam mevcuttur. Detayları görüşebiliriz.
Herkese keyifli yolculuklar http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif

Dosyalar

• yaz.PNG
    yaz.PNG
    115,8 KB · Okunma: 30
Geri