Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@MrSalihAmortisorlu bir sehir bisikleti bakin bence, en azindan elinizdeki titremeler daha az olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@uussff
181 lik adama da 46 dediniz ya yazma ihtiyacı hissettim
Piyasada 46 kadro kalmayacak sayenizde.

Model önerileriniz var mı acaba kafam çok karışık mayıs ayı içerisinde alacağım bisikleti aklımda 1 model bile yok :(

@uussff

Hocam benim boy 1,76 ve 51 kullanıyorum bilmiyorum 46 sizin için küçük gelir bence

@vanhelcing

Arkadaşlar yaşadığım yer yokuşlu. Yani ya aşağı cok kolay ya da yukarı doğru zorlanarak bisiklet kullanılabiliyor. Boyum da 1.70 bana bu kriterler için uygun model önerebilir misiniz? Legarda 1824 düşünüyorum ama açıkcası çok kararsizim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@hamlet2006Zaten fazla yok, saticilarin hepsi ellerindeki 51 leri iteleme pesinde.. Basimdan gecen tecrubeden bunu ogrendim.

Ayrica boyum 174 ic bacak boyum 78.5, sedona 330 340 350 serisi 52 48, carraro 227 51 kadro bana buyuk geldi. Mosso legarda 46 kadro eh iste kivaminda oldu. Cuk olan ise 44 kadro sedona 340.

Kadikoyde Su kadar bisikletci arasindada sadece bir saticinin samimiyetine guvendim onunda sebebi gerek bu forumdan edindigim gerekse internette ki kadro yazilarinda okudugum gerekse youtube te izledigim videolar ile ortusen tek bisikletcide kiziltoprak velespit. Digerlerinin hepsi buyuk kadrolari iteleme pesindeydi. Bu arada yanlış anlasilma olmasin bisikletide velespitten almadım, maksat reklamda degil.

Ben basimdan gecen tecrubelerden edindigim bilgileri sadece aktarmaya calisiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@DevilsbutcherHocam hepsini gidip canli denedim, sedona 44 en memnun kaldigim bisiklet oldu. Denemek isteyipte hazirda olmadigi icin deneyemedigim tek bisiklet salcano city wings 30 hd idi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MrSalihHocam butcenizi, ic bacak boyunuzu ve nasil bir yerde kullanacaginizi belirtirseniz daha yararli geri donus alabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Darrow-21**
@vanhelcing
2018 model ise 950 den daha ucuza almak zor ama 2017 modelse 750 800 e kadar zorlanabilir

• Beğen
Tepkiler: uussff
@Darrow-21** Valla hocam öyle bir dünya cok yok sanki :) 2018 için en iyi fiyat 970 2017 için 900 :)

Şehir bisikleti için alabileceğim ekipmanlar ve bunları nereden temin edebilirim bilgi verebilir misiniz?

@vanhelcing
2017 900 fazla hocam zorlayın bence ekipmanları bisikletciden alabilirsiniz veya decathlon da iyidir aliexpresste ucuza satılıyor oraya da bakabilirsiniz ama dikkatli olun çok sipariş alan güvenilir satıcılardan alın ekipman olarak kask gözlük eldiven şart zaten ön arka ışık da gece sürüşlerinde şart oluyor tur yapacaksınız iç lastik tamir kiti de gerekiyor liste uzar da gider zamanla tamamlarsınız ihtiyaçlarınıza göre

şehir içinde kullanmalık maksimum 1.700,1.800 civari bisiklet arıyorum düz maşalı,
tavsiye edebileceğiniz model var mı?

@Darrow-21**+1

@uussff

hocam kusura bakmayında bilerekmi yoksa bilmeyerekmi yazıyorsunuz? 181cm boyundaki birine mtb de en az 52cm kadro olacakken siz hangi bilgiye dayanarak 46 kadro önerdiniz? insanları yanlış yönlendirmeyiniz, maksat forum kasmaksa bilgilerin doğruluğunu teyit edin öyle cevaplayınız.

@danceros

(link)

Insanlari yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum. Bana gore 52 kadro fazla, soruyu soran kisi sedona baksaydi o zaman 48 derdim ama mosso ile ilgileniyor.
Bacak boyuda benden 0.5cm fazla, ben 44 kadro kullaniyorum.

@uussff 181cm boy ve 79 iç bacak boyundaki bir kişinin şehir bisikletindeki kadrosu 52 dir. Bunu ben değil referans aldığınız hesaplama tablosu da 52 olarak gösteriyor.

Markalar arasında bile kadro boylarının sınıflandırılması konusunda farklılıklar varken dikkatli tavsiyelerde bulunmakta fayda var.

@hamlet2006
Agbi eyer pisiklete ayakta f durunca apis aramzla usteki demir arasnda bi çekirge durcak bosluk varsa o pisiklet tammamdr
Yenlis bilgiler vermeyun

Geri