Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Üye Adı hocam alıntı yaptığınız yerdeki bilgilerde yanlışlık var, resmi sitesindeki özellikler şunlar.
edit: tabi şimdi ben de birşey fark ettim ön arttırıcı altus yazılmış ama devamındaki kod tourneye ait.

Dosyalar

• d646e369-53d2-453f-af71-2a6b75f81ed8.png
    d646e369-53d2-453f-af71-2a6b75f81ed8.png
    18,3 KB · Okunma: 19
@ahmet64 pedalturk sitesinden almıştım ayrı ayrı ugraşmıyım diye. mesela bende dahonu alırken (belki yanıldım) kenda lastik bekliyordum schwalbe road crusier geldi ;)

• Beğen
Tepkiler: ahmet64
Arkadaşlar ben dağ bisikleti almak istiyordum ancak forumda biraz okuduktan sonra ve çok fazla dağ da gezmiceğim için şehir bisikleti almaya karar verdim girebilceğim en kötü yol küçük taşlar olan yol olabilir ne önerirsiniz ben bianchi touring 613 düşünüyorum ama sizede bir danışmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@odaltunkaya
Bende Mosso 1724 aldım, henüz kullanmadım ama çok araştırdım kadro ve donanım olarak fiyat/perfomans markası diyebilirim.

@kamilburak35
Katlanır bisiklet'te işini görür tabi ama bence yer sıkıntısı yoksa normal bisiklet alması onun için daha iyi olur. Jant çapı büyük oldğundan daha az efor sarf eder diye düşünüyorum. Yanlış düşünüyor da olabilirim bilemedim. Henüz yeniyim:islik:

@emrhyldrm
Bi arkadaş özelden bunu tavsiye etti ama ürünün açıklamasında termal diye bi bilgi yok (link)

@kamilburak35
Mesajınızı aldım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:harika::p

@ahmet64
Teşekkür ederim, tam zamanında aldım bence :koptum:
Kilit demişsiniz, güzel bi kilit önerin de alalım. Gerçi hırsıza kilit olmaz ama ne kadar geç açılır/kesilir ise o kadar iyi :)
Madem öyle, bir de kadro çantası önerisi bekliyorum :komik: ve tabi bir de çıkarılabilir camlı güneş gözlüğü tavsiyesi :kedicik:
Kol havlusu o_O Lügatıma yeni bir şey daha eklendi sayenizde :islik:
Valla dış lastiği nasıl bilmiyorum. markası ve modeli şu: CHAOYANG 700X32C ama özellikleri nedir ne değildir bilemedim. :srnsml:
Duvara asma aparatı öyle pahalı bir şey değildir diye biliyorum ve erteleteceğini zannetmiyorum. Apartmanda ve giriş katta oturduğum için evin için de muhafaza etmem gerekiyor o yüzden kask ile beraber önceliğim duvar aparatı.
(link)
(link)
bu iki aparattan birisini almayı düşünüyorum. yada öneriniz varsa tabi ki açığım her zaman ki gibi :hhhhhh:

Bu arada sırt çantası alınabilitesi yüksek bir şey mi ? terletme falan yapar mı ? yoksa kadro çantası mı kullanmalıyım ?

@ahmet64
Dikkatler tavan :cool:

@Üye Adı
Bu görseli nereden elde ettiniz ? İstediğimiz bisikletin özelliklerini gösteren bir site falan var ise paylaşırsanız çok sevindirik oluruz,:kyfmyrn: teşekkürler.

• Beğen
@ahmet64 İzmirde ne yazıkki bisiklet yolları bile düz değil çoğu yerde. 2. el konusunda haklısın ama taksitle alma imkanım var. o yüzden sıfır alacağım gibi. aklımdaki model mosso legarda 1824 msmh

• Beğen
Selamun Aleykum

Ümit Magnetic 28 kullanıcısıyım. Günlük 40 km şehir içi yol yapıyorum. Uzun yola çıksam ne gibi aksilikler çıkabilir ? Rahatlıkla uzun yol yapabilirmiyim ? Ne kadar sağlam bilgi verebilirmisiniz ?

Dosyalar

• 29695192_501475613587147_3618455770265193179_n.jpg
    29695192_501475613587147_3618455770265193179_n.jpg
    130,7 KB · Okunma: 26
  • Beğen
Arkadaşlar,şehir içi bisiklet almak istiyorum ama bisiklet ve donanımları hakkında hiç bilgim yok 1000TL bütçem var istediğim özellikleri hızlı olsun şehir içi kullanımı rahat olsun.(Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın konuyu nereye açmam gerektiğini söylerseniz oraya açarım.)

@Enes.dYok yok doğru yere açmışsın. Ben de aynı durumdayım 1000 lira param var nereye sokacağım şaşırdım biri diyor katlanır al biri diyor şehir piskeleti al. Son 10 gündür forumda konuları okuyorum. Bu arada 2 3 tane bisikletçi gezip hem. Hem denedim hem bilgi edindim. Fiyat aldım. Önce ürünleri görüp öğrenmek ve özellikle de denemek lazım. Ondan sonra zaten karar vermiş oluyorsun. Son aşama da bu paraya en güzel bisiklet hangisidir diye modeller arasından en iyisini almaya kalıyor.

Birinci öncelik gidip görüp denemek. İkincisi forumda bilgi edinmek. Üçüncüsü bu paraya bunların hangisi.. Oluyor.

Bu arada sağda solda bisiklet satan kıytırık dükkanların dediklerinin hepsini doğru olarak kabul etme. Ben 3 yer gezdim. Üçü de yanlış bilgi verdi. Decathlon'a gittin onlar doğru bilgiyi verdi. Bir de buradakiler.

@odaltunkayaHidrolik disk gereksiz ağırlık bence. Yolunuz uzun mümkün olduğunca hafif olmasına bakın. Düz olmamasından kastınız heryer çukursa tamam ama yol hafif sıkıntıysa bence düz maşa. Neden çünkü düşündüğünüz model 14.5 kg düz maşa 12.3

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@burakncnBol bol toplu taşıma kullanacakların yada bisikleti eve sokması şart olupta koyacak-asacak yeri olmayanların alması gerek sadece katlanırı bisikleti. Ha zevk için 2.bisiklet alıyorsundur ona birşey diyemem. Bütçesi 1000₺ olanın adresi mosso olmalı. Model olarakta Legarda 1821 mdm v. Yada bisikletçilerin elinde seri sonu olduğu için ucuza sattıkları bisiklet varsa olabilir. Güzel modeller çıkabiliyor bu fiyata bıraktıkları. Denk gelirse sorarsınız fikir belirtmeye çalışırız.

• Beğen
Tepkiler: Enes.d
@burakncn en doğrusunu yapıyorsun sen hocam.gezeceksin,araştıracaksın,fikir alışverişi yapacaksın ve en sonunda gönlüne çalan bir güzel bulup tutup gidonundan eve getireceksin :)

@ahmet64 @Üye Adı mosso legarda 1821 ve mosso legarda1721 arasındaki fark nedir? Hangisi daha iyidir bisşkletin duruşunu tipini vs. Beğendim acaba hız konusunda vb. Nasıldır? Birde bu bisikletle şehir turuna katılmak istesem katılabilir miyim?

1000₺ bandında alabileceğiniz fiyat performans bisikleti mosso Legarda 1721. Üstü içinde bütçe yükseltmeniz gerekir. Hız konusunda yorum yapamam fakat unutmayınki alacağınız bisiklet "ŞEHİR" bisikle@Enes.d ti.

• Beğen
Tepkiler: Enes.d
@Üye Adı evet şehie bisikleti ama yani hız konusunda da beni üzmesin istiyorum,birde bununla şehir turuna çıkabilir miyim?

@Enes.d

İlk aklıma gelenler 1821'in vites sistemi,maşası,lastiği daha iyi. Hız konusu sana bağlı. Bu fiyata göre gayet hafif bisiklet,tabi düz maşasını alırsan. Tura çıkarken yanına alman gereken malzemeleri aldıktan sonra her yere gidersin merak etme [emoji6]

Arkadaşlar merhaba. forumda yeniyim. max 1300tl civarinda bisiklet almayi planliyorum. suana kadar ufak capli bir arastirma yaptim. begendigim iki model oldu. sedona 300 ve salcano city fun 50 bunlardan birini mi tercih edeyim yoksa sizin onereceginiz bu fiyat araliginda şu bisiklet daha kaliteli birde ona bak diyeceginiz bir marka model varmidir? cevaplar icin pesinen herkese teşekkürler [emoji16]

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri