@odaltunkaya
Bende Mosso 1724 aldım, henüz kullanmadım ama çok araştırdım kadro ve donanım olarak fiyat/perfomans markası diyebilirim.
@kamilburak35
Katlanır bisiklet'te işini görür tabi ama bence yer sıkıntısı yoksa normal bisiklet alması onun için daha iyi olur. Jant çapı büyük oldğundan daha az efor sarf eder diye düşünüyorum. Yanlış düşünüyor da olabilirim bilemedim. Henüz yeniyim:islik:
@emrhyldrm
Bi arkadaş özelden bunu tavsiye etti ama ürünün açıklamasında termal diye bi bilgi yok (link)
@kamilburak35
Mesajınızı aldım ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

@ahmet64
Teşekkür ederim, tam zamanında aldım bence

Kilit demişsiniz, güzel bi kilit önerin de alalım. Gerçi hırsıza kilit olmaz ama ne kadar geç açılır/kesilir ise o kadar iyi

Madem öyle, bir de kadro çantası önerisi bekliyorum

ve tabi bir de çıkarılabilir camlı güneş gözlüğü tavsiyesi

Kol havlusu

Lügatıma yeni bir şey daha eklendi sayenizde :islik:
Valla dış lastiği nasıl bilmiyorum. markası ve modeli şu: CHAOYANG 700X32C ama özellikleri nedir ne değildir bilemedim.

Duvara asma aparatı öyle pahalı bir şey değildir diye biliyorum ve erteleteceğini zannetmiyorum. Apartmanda ve giriş katta oturduğum için evin için de muhafaza etmem gerekiyor o yüzden kask ile beraber önceliğim duvar aparatı.
(link)
(link)
bu iki aparattan birisini almayı düşünüyorum. yada öneriniz varsa tabi ki açığım her zaman ki gibi
Bu arada sırt çantası alınabilitesi yüksek bir şey mi ? terletme falan yapar mı ? yoksa kadro çantası mı kullanmalıyım ?
@ahmet64
Dikkatler tavan
@Üye Adı
Bu görseli nereden elde ettiniz ? İstediğimiz bisikletin özelliklerini gösteren bir site falan var ise paylaşırsanız çok sevindirik oluruz,

teşekkürler.