Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@ahmet64

Ama bu ürün stokta yok internette baktım neredeyse hiç bir yerde yok. Eski olduğu için fiyatı böyle görünüyor olabilir mi? :(

@esenturk2018 ürünü bu model. Telefon açıp sorun en iyisi satıcıya, belki stok bitmiştir.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@esenturk 2018 model, böyle henüz piyasaya sürülmemiş veya üretim bandında olan ürünler var. Bekleyin derim. Aciliyeti varsa 1721 modelide aynı olması gerekiyor.

Merhaba,
2 gün araştırdıktan sonra Mosso Legarda 1724 ile aranıza katılmış bulunmaktaydım. İlk defa şehir bisikleti deneyimi yaşayacağım. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum :)

@HataboNe güzel 2 günde çözmüşsünüz işi. Ben 2 ay araştırdım valla. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. [emoji4]

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Arkadaşlar herkese merhaba,sivas'dan katılıyorum ismim Anıl yaş 28. Bisiklet sürmek hiç aklımda yokken aklıma girdi birden ve araştırmalara başladım.

şehir bisikleti düşünüyorum 1000-1500 tl aralığında önerebileceğiniz güzel bir bisiklet var mıdır ? Mosso marka düşünüyorum ben. Boyum 1.70-72 arası kadro kaç olması gerekiyor ?

o zaman son soru olarak

1200 euroya Canyon Endurance AL 8.0 mı yoksa 1600 euroya Endurance CF 8.0 mı sizce

aradaki farklar
Carbon kadro
jantlar AL olanda Mavic Aksium , carbon olanda DT Swiss p1800
lastik conti grand prix sl , carbonda se grand prix 4000s2

bunun haricinde cok bir fark yok. karbon şase ve jant farkına €400 degermi sizce ?

@anlern58 mosso Legarda (1721 1724 1821 1824).
46 kadro sana uyar.
Şimdiden hayırlı olsun.

@indigoblue
1500 euro sınırını geçmemenizi tavsiye ederim.1500 euroyu geçerseniz biraz şenlik başlatırsınız. Gümrük müşaviri tutma,extra vergi ,uzun bürokratik işlemler hiç mantıklı değil.
Endurance Cf 7.0 tavsiye ederim.Hem 1500 euro altı hem almışken carbon alın

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006 gidip alıp getirecegim kargo yaptırmayacagım o yuzden 1500 altı ustunun manası varmı ?
outletde bir adet cf 9.0 var CF 8.0 ile aynı para ama L kadro :S

@indigoblue Forumdaki Canyon konularına bakarsanız çok daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz hatta dikkatinizden kaçan konulara da vakıf olursunuz.Aydınlatıcı bilgiler bulunuyor.

@anlern58 ölçülerimiz hemen hemen aynı. ben her iki şehir bisikletimde (Sedona 410 ve Merida Crossway 20) de 46 kadro kullandım. Bu yüzden net bir şekilde 46 kadro olacaktır diyorum.

Merhabalar, bol yokuşlu şehirde işe gidiş-gelişi bisikletle yapmayı istiyorum.
Bunun için de ~1000₺ ±300₺ civarı bir bisiklet alabileceğime kanaat getirdim.

Heves de ettim açıkcası ama düzenli olarak kullanıp kullanamayacağım konusunda tereddütlerim var. Bir de baktıkça daha fazla detaya gözüm çarpıyor işin içinden çıkamadım.
Destek olursanız ve model seçiminde yardımcı olursanız sevinirim. Boy : 177 cm.

Şimdiden teşekkür ederim.

@Ahmet.k

Tereddütlerinizi göze alarak size ikinci el bisiklet almanızı tavsiye ederim. En azından maddi kayba uğramamış olursunuz. Kendimden örnek verecek olursam sadece haftasonları yağışsız ve çok soğuk olmayan havalarda kullanıyorum. İşe gidip gelirken kullanamasanız bile sizin için haftasonu hareket sağlar.
Şimdiden hayırlı olsun.

@Ahmet.k kardeşim bunun aynısından senin adaşın bir kardeşim almış.çok beğendim ben.senin işini görür gibi.
big_46bd6974-f5a6-429d-837c-4aed199bf333.jpg

@Ahmet.kbacak boyunuzu da ölçerseniz daha net bilgi verebiliriz. bacaklarinizin arasina bir kitap koyup duvara topuklarinizi dayayin. kitabin ustu ile yer arasindaki mesafe bacak boyunuzu verir.benm boyum da 177 cm bacak boyum 79 cm idi. bu ölculere 48 kadro uygun.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.k
Model Riverside 120 Fiyat 799.99 TL

Bisiklet alacaklara tavsiyemdir.Forumda kadro boyu ile ilgili konular var.Bu konuları okuyunuz.''Armut piş ağzıma düş'' mantığıyla yaklaşmayın.
Tek soru tek cevap almaya(boyum şu kadro boyum ne) çalışırsanız hataya düşme ihtimaliniz artar.

Geri