Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@aabAAB
Escape Air için gayet iyi fiyat bence. Zaten yukarıda belirttiğim gibi mutlaka bir elcik ve sele almanız gerekecek.

@mariokaldato
Bizde rengine vurulduk :) Hatta şöyle deri elcikler ekleyelim diyoruz;
brooks-Ergon-Grips-Honey.jpg

Tabi birde sele aynı renkten :)

Şimdilik siyah selle royal sele ve elimdeki ergon gp3 elcikleri taktık (Konforu arttırıp para harcamamak için)

giantescape.jpg

Scudo
@BerkEvren
Eger bi baslarsaniz yengenin pisikletini apgereyte artik sizi kimse tutamaz haha :D

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Beyler bisiklet benim garantisi devam ediyor linkini bırakıyorum yabancıya gitmesin çok temiz yol bisikletim olduğu için kullanmadım, (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BerkEvren[emoji23][emoji23]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@PanigaleR(link)

Valla atarlanana kadar google'a yazsaydınız çoktan bulmuştunuz.

• Beğen
Merhaba oğlumun bisikletime el koyması nedeniyle :) yeni bisiklet arayışındayım, mevcut bisikletim Whistle Miwok MTB beni biraz zorluyordu bu nedenle hem şehir içi hemde hafif arazilerde daha kolay kullanılacağı yönünde yorumlar nedeniyle bir şehir bisikleti almam gerektiği yönünde bir karar vardım. bu karardan sonra birkaç model üzerinde yoğunlaştım mümkünse modeller hakkındaki yorumlarınız ve önerilerinizi paylaşırsanız karar aşamasında çok yardımcı olur. Şimdiden teşekkürler.

Belirlediğim modeller

GHOST SQUARE CROSS 4.8 AL 28″ 30 VİTES

WHISTLE 28″ GUIPAGO 1830 ERKEK ŞEHİR 30-V HD

Lapierre Cross 300 veya Lapierre URBAN 400 (Fren sistemi nedeniyle kararsızım aslında Urban 400 aklıma yattı ama hidrolik fren değil ??)

CARRARO SPORTIVE 330 ERKEK ŞEHİR 30-V HD 28”

TREK FX 3

Model fiyat ve donanımları aşağı yukarı aynı (Trek fiyat olarak bir tık üstte ama donanım olarak üstünlüğü aynı değil maalesef)

• Beğen
9BF6E8A2-D9C2-46AC-BD59-4D68C545A862.jpeg Uzun yıllar sonra tekrar bisiklet almaya karar verdim ve bugün bisikletciye gidip kendime uygun bir bisikleti beğenip aldım salcano gezi bisikleti 19”kadro boyu bana göre kullanışlı akıcı ve gördümki bisiklet kullanmak asla unutulmuyor hayırlı olsun bisiklet zevki birbaşka

@MENDERES1481Hayırlı olsun abi, ne kadara mal oldu [emoji4]

@MENDERES1481Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Güzel duruyor ben beğendim [emoji106]

Cümleten selamun aleyküm,

Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerin arasında olmak çok güzel :) Belki beni tanıyanlarınız vardır. Bayiden sıfır Carraro Sportive 225 almıştım ve çok kısa bir süre içinde satmak durumunda kalmıştım. Allah nasip ederse şimdi tekrardan bisiklet almaya niyetlendim. Bu sefer yarış bisikleti alma niyetindeyim. Ama Sportive 225 tadında bir şey de alabilirim belli olmaz. Bütçem max. 2000 TL önerilerinize açığım teşekkürler :)

Sevgi ve Saygılarımla.

@muhammetcelik giant escape rx3 oneririm. Yol bisikleti tadinda. Gayet hafif ve hizli.

Dosyalar

• 20180306_115211.jpg
    20180306_115211.jpg
    183,4 KB · Okunma: 59
Aynen escape serilerinden tavsiye ederim. Air i yeni kullanmaya başladım. Düz maşa ince teker 5.5 kg fark(salcano city sport) çok fark ediyor. Diğer donanımlarda en az bir tık üst zaten. Konfor teker ebatıma göre değişiyor haliyle. İnce tekere iyi sele lazım kesin.

Geri