Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@ones Şuanda elimdeki bütün alternatifleri değerlendiriyorum. İkinci el bisikletlere de bakıyorum. Uygun fiyata 227 yada sedona 330 var. Merida ve giant da mevcut. Kafam çok karıştı.

Scudo
@Yücel_09
kesinlikle 2.el en mantıklısı. temiz yıpratılmamış bir ikinci el bulursanız ve pazarlık gücünüzde iyiyse 2500-3000tl lik bir bisikleti 1700tl. gibi rakamlara almış olursunuz. hal böyle oluncada diğer mesajımda sıfır bisiklette carraro tavsiyem değişir ve merida, scott, ghost, cube gibi markalara yönelmenizi öneririm. sedona, krondan ve salcanodan uzak durun (bu lafım tur bisikleti için geçerli)

@danceros
Bursa da harika bir scott sub var sahibindende xt setli sanirim fiyatida uygun. M beden olursa pasliyim

Ben olsam kacirmam scott sonucta
(link)

2600 lira gbi bir parami acikcasi carraro olup 15 kilo bi bisiklete vermem

@mariokaldato Haklısın ama şuan için peşin alma durumum yok 2-3 ay daha beklemek lazım. Ödemeyi kredi kartı taksit imkanı olan bayiden olursa hemen almayı düşünüyorum.

@Yücel_09
2.elde de taksit mumkun. Sahibindenden get ilan actitirsin

@Yücel_09
Boyun 170 180 arasi ise fazla oyalanma kap bu scott sub i mukemmeldir

Makina isyerimin hemen dibinde . Gerekirse yardimci olurum. Gider bakarim pazarlik ederim bide kargolarim yani

Çok güzel bisiklet ben yeni aldım yoksa kaçırılmayacak fırsat umarım alıp binersin güzel kazasız günlere

• Beğen
Tepkiler: Yücel_09
@mariokaldato
@mariokaldato ilandaki SCOTT bana küçük gelir boyum 190 cm kilo 96. Bacak boyum 85 cm.

@mariokaldato Aydın'da yaşıyorum ikinci elde yakın çevrede bisiklet almayı düşünüyorum. İzmir'de bildiğiniz bisiklet bayisi var mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yücel_09
Hangi marka bakıyordunuz .İzmir bisikletçi esnafı genel itibariyle ilgili,bilgili ve düzgündür

• Beğen
@hamlet2006 1500-2000 TL arasında bütçem var. Markalarla ilgili fazla bilgim yok. Forumda arkadaşlar carraro 227, sedona 330, giant, SCOTT, merida tavsiye etti. Açıkçası kararsızım. Aydın'da ki bisikletçiler fırsatçılık yaptığından zaten 2 adet bisikletçi var İzmir'e gidip oradan almak daha mantıklı gibi geliyor.

• Beğen
Carraro için Sundu Bisiklet(Çankaya'da) ve Parkur Bisiklet(Sahil Bulvarı)
Merida,Scott ve Sedona için Doruk Bisiklet(Sahil Bulvarı)
Öneriler mantıklı.Ancak mağazalara gidildiğinde insanın fikri değişebiliyor.Mağazada direkt görmek,bisiklete temas etmek, incelemek çok daha farklı.

Karşıyaka'da Seda bisiklet (1960'dan beri aynı yerde ve aile şirketi) en başta öneririm. Ben de bisikletimi oradan almıştım.
Kadans bisiklet (Fatih Ertörün)
Doruk bisiklet
Sundu bisiklet
Bunlar adam gibi satıcılardır.

(link) %20 indirim var 2630 tl taksitte yapıyorlar . bisiklet denizli de belki izmir de de vardır

@burak gulyapan
Bence donanımına göre fiyat iyi.Kross da kõtú firma değildir.Alfineli Scott felan olsa yanına yaklaşılmaz

@hamlet2006

@CaRviLLE daki scott sub u gordun mu ? Bayiliyorum ona harika bise alpinli hemide

Geri