Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@itomamtambiyenyo Manisa üretimi olunca ne oluyor peki, malzeme kalitesi düşük mü yani. Peki Bianchi sadece yurtiçi mi üretiliyor? Yurtdışında da üretiliyorsa Türkiyeden aldığımız Bianchi'nin yurtdışı üretimi olduğunu nasıl anlarız ?

Scudo
@Memry türkiyedeki tüm bianchiler isim hakkı alınmış türkiyede üretilen bianchiler. accell bisiklet tarafından manisada üretiliyor.

orijinal italyan bianchi ise italyada üretiliyor, dünyanın en eski bisiklet markası zaten, özel olarak yurtdışından getirtmiyorsanız bulamazsınız. büyük yarışlarda izlediğimiz (italya, fransa turları vb.) bianchiler gerçek bianchi evet.

• Beğen
Tepkiler: Memry
Gerçek bianchi diye bişey mi var? Yarışlarda kullanılıyor dediğiniz 30 bin TL lik daha iyi malzemelerle yapılmış bisikletler. Yani markaların kendi içinde fiyatına göre kalite farkı değişir. 500 tl de olsa o da gerçek bianchi. Ama 30 bin liralık binachi gibi olmaz tabi.

• Beğen
Tepkiler: Memry
@Seko88 :) ok

bu arada bizim popüler carraro markasının da aslında İtalyan markası olduğunu biliyor muydunuz? o da isim hakkı hedesiyle manisada üretiliyor. tıpkı çakma bianchiler gibi, carraro o kadar bilindik bir marka değil ama.

@itomamtambiyenyo
Doğrudur ama çok beğenilen Carrarolar da aynı fabridan çıkıyor. Bence hiç sıkıntı olmaz.

Tabii ki yapılabilir ama düz maşalı modelleri öneririm. Daha iyi performans alırsınız düz maşadan turlar için.

Herkese selamlar değerli forum üyeleri :)şehir-tur bisikleti almayı düşünüyorum, ikinci el veya sıfır bütçem 1000 TL Falan, Ancak şehir dışı kamplı turlara da çıkmayı planlıyorum kelebek gidon bagaj gibi eklemeler yapacağım. Genellikle asfalt yollarda yeri geldiğinde hafif arazi köy yollarına girebileceğim bir bisiklet arıyorum. Bütçede cüzi oynama olabilir. merida crossway serisi çok hoşuma gidiyor ancak pahalı tavsiyeleriniz nelerdir ? nelere dikkat etmemi önerirsiniz ? Kadro boyu kaç olmalıdır boyum 1.80 şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba 3 yıllık salcano city sport kullanıcısıyım. Hem bisikletimi yenileyip bir ust segmente gecmek hem de kisa turlara cikmak amaçlı bisiklet almak istiyorum.
Giant roam o (link)
Ve Scott sub cross 20 (link) arasinda kaldim. Bu fiyat aralığında baska tavsiyeleriniz olur mu? Degerli fikirlerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selamlar,

1000 Tl civarında bütçeyle şehir bisikleti arayışındayım. Genelde asfalt yolda kullanılacak. Kron Tx 150 var aklımda fakat hidrolik fren istediğimden fiyat biraz benim bütçemi aşıyor. Hidrolik frenli bu fiyatlara bulabilir miyim sizce? Ya da başka hangi alternatifleri önerirsiniz?

Merhaba 1000 tl civarı şehir bisikleti olarak yaklaşık 2 ay önce Salcano City Explorer 10HD aldım, pazalıkla peşin 900 tl ye geldi. Şuan mutluyuz herhangi bir problemim yok siteye ilk mesajım 18056914_10212758950471578_337963836491651203_n.jpg

Herkese selamlar... Merida Crossway 20 V ve Mosso Legarda 1721 MSM V arasında kaldım fikirlerinize ihtiyacım var. Merida yı çok beğendim ama Mosso'yu hiç görmedim. Internet üzerinden satın alma yapacağım için karar veremiyorum. Merida 2-3 kilo daha da hafif aslında fakat arada 500 tl gibi bir fark var. Düşüncelerinizi merak ediyorum

@soulshaker marka konusunda yorum yapamam ama tavsiyem bisikleti biryerde denemeden almayınız size hissettirdiği his önemli internetten alınan hiç görmediğiniz sürmediğiniz bir bisikletten pişman olabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ugurtanbey
@Memry

Bu soruların cevabını bilmiyorum ama nedense sürekli yerli üretimin kötü bişey olduğu konuşuluyor. belkide satıcı algısıdır. Ben kullananları görüyorum. Biraz bisikleti dinlemeye çalışıyorum. her yerinden taktuk ses geliyor. Belki bununla alakalı olabilir.

Arkadaşlar Bianchi Touring M 727 2.el ilanı gördüm. Giant R3 almayı düşünürken bu çıktı karşıma. 1000 TL altına inecek, Hız süre ölçer arka flaşör ile beraber verilecek. ne diyorsunuz bide kaç para önereyim?

1000 TL altı sıfır için çok seçenek yok. Kast + Flaşör alacağınızı unutmayın. Yerli yabancı takıntınız yoksa Bianchi ve Kron en iyi fiyatı sunuyor. Kron Taiwan üretimi olarak raflarda, ben Bianchi hiç sevmiyorum ama piyasa sürekli oraya doğru itiyor. Giant R3 bana en makulü gibi geliyor bu aralar 1500 TL peşin paraya bulmak mümkün. @Shams @Berat Tombul

• ümit velocity 28 jant tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. memnunum . sıkı bir pazarlıkla 750 tl ye kadar alınabilir.20170605_150502.jpg
Kadro :700C Alüminyum
Maşa:700C Alüminyum
Jant:700C Alüminyum
Lastik:700C Rubena (Reflektörlü)
Vites Kolu:Shimano ST-EF40
Vites Sayısı:21 Vites
Fren:Alüminyum V-Fren
Arka Artırıcı:Shimano TX-35
Ruble:Shimano TZ-21
Aynakol:prowhell MA-P503

Arkadaşlar Bianchi Touring M 727 2.el ilanı gördüm. Giant R3 almayı düşünürken bu çıktı karşıma. 1000 TL altına inecek, Hız süre ölçer arka flaşör ile beraber verilecek. ne diyorsunuz bide kaç para önereyim?

@itomamtambiyenyo eğer 1000 tl altına inecekse 800 e falan güzel fiyat aslında 1000 altı o bisiklet için güzel fiyat ama temizliğine bakmak lazım tabi 1000 civarına önerebilirim o bisikleti

Merhaba,forumda ve bisiklette yeniyim.Bilgi amaçlı olan yazıları okudum.Ama genede bilemiyorum.Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.Bana uzun turlara da çıkabileceğim bir bisiklet önerebilirmisiniz.İkinci el bisiklet de olabilir.

@saliha09 Bütçe ne kadar, nasıl yollarda kullanacaksın, hangi amaç için alıyorsun ne istediğini belirlemelisin.

• Beğen
Tepkiler: saliha09
Geri