Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Merhabalar öncelikle konuya baya uzağım forumdan uzun zamandır okuduğum kadar biliyorum gerçek hayat tecrübem yok. Bir kaç yıldır planını yaptığımız fakat imkanımız olmadığı için çıkamadığımız bisiklet turuna bu sene çıkmayı planlıyoruz. Forumu inceledim 2 3 haftalık uzun yolculuk için Tur bisikleti ve yol bisikleti önerileri gelmiş sanırım tur bisikleti modifiye edilerek bu şekilde kullanılabilir.
Kardeşim ve ben böyle bir tura çıkmak istiyoruz ikimiz için bütçe 2000 tl toplamda başarılabilir mi ? Neler önerebilirsiniz ? Vermek istediğiniz tavsiyeler var mı ?

bu arada ana konu olan konuyu inceledim bisiklet tavsiyesini rakamlar biraz uçuktu öğrenciyiz biz şöyle daha bütçeye uygun bir şeyler arıyoruz. Bide ek ekipman önerisi olabilir bu işi bu sene yapacaz ama en azından tavsiyelerinizle yükümüzü biraz hafifletebilirsiniz :)

Selam, dağ bisikletimi satıp şehir bisikleti almaya karar verdim ilk seçimim carraro sportive 230 oldu ancak forumda biraz gezinince farklı bisikletler önerildiğini gördüm (2015 ve 2016 konularında) şuanda bütçem 2600tl bu fiyata sportive 230 dan daha iyi bir bisiklet var mıdır ? Varsa önerilerinizi bekliyorum.

Tur bisikleti dağ bisikleti kadrosuna ve vitesinemi sahip olmalı yoksa yol bisikleti mi? Çok kararsızım bu konuda

Arkadaşlar merhabalar. Forumdaki ilk konum. Bir şehir bisikleti almak istiyorum. Açıkçası yıllarca kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Bu bağlamda Batavus, Gazelle gibi markalar önüme çıktı. Fakat kalite olarak çok iyi olan bu markalar bütçemi aşıyor. Araştırmalarıma devam ederken şu bisiklete (link) rastladım fakat Sparta markası ve bu modeli hakkında pek bilgim yok. Fiyat ve performans açısından düşüncelerinizi de almak isterim. Şehir bisikletinden anlayan arkadaşların yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum. Beni aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bisikletin sahibi Mehmet hocamda foruma üye ona da buradan selamlar :)

@BerkayGrgl
bu bisikletin sportive 230dan farkı nedir fiyatları birebir aynı lastik ve sele farkı görebildim onun dışında herhangi bir +sı var mı yoksa hangisi hoşuna giderse onu al mı dersin?

• Beğen
Tepkiler: BerkayGrgl
@atakan26 En güzel bisiklet içine sinen bisiklettir.Ben de yeni aldım açıkcası çok fazla seçenek vardı fakat carraro lapierre ve ghost arasında kalmıştım lapierreyi v frenden dolayı carraroyu da içime sinmediği için eledim ghost ile whistle arasında 500 tllik bir fark vardı değer mi dersin kesinlikle 500 tlye değer fakat bütçeyi zorlamak istemedim ve whistle a yöneldim akıcı bir bisiklet yorulmadan sürüyorum diyebilirim biraz ağır haberin olsun ama akıcılığı çok iyi

@BerkayGrgl Teşekkür ederim cevabın için whistle daha çok hoşuma gitti accell shoptan birde canlı göreceğim carraronun renkleri hoşuma gitmemişti :) carraro ve whistle aynı fabrikada üretiliyor sanırım kadro vs. ağırlıklarıda neredeyse aynı. İyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: BerkayGrgl
@BerkayGrgl

Neden yol hocam? Yani bugüne kadar bende hep yol diyodum ama köy yolları filan taşlı olacak sıkıntı çıkarır mı diye düşünmeyede başladım :D

@ASAP Rocky kilitlenebilir maşalı modellerde hafif arazide sıkıntı yaratmaz tabikide çamura agır arazilere giremezsin tur bisikleti ile

@ruhi13 700 tl civarında mosso legarda serisi önerebilirim. Düz ve suspansiyonlu çeşitleri var. Ben aldım. Düz maşası baya hafif. 12 kg dolaylarnda.

@sametmrl

Yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş. Görüşlerinizi bekliyorum.

@sametmrl buradaki arkadaşların tavsiyesine 1 aylık araştırmama göre mosso legarda 1721 msm aldım. Tavsiye ederim fiyat performans olarak şuan en uygun bu bence.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@afsarbey hayırlı olsun iyi günlerde kullanın memnun kaldınız mı :)

@Sırrı DEVECİ
yeni gördüm bende bu bisikleti hoşmuş 200tl daha verip whistle guipago 1730 yerine almaya değer mi?
ekleme: biraz inceledimde sabit maşa yaşadığım yerde sorun olur bisiklet yolları düzgün olsa düşünebilirdim

@atakan26

Whistle = Alfa Romeo

Merida= Audi

Siz karar verin.

Geri