Mustafaspero
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Ertuğrul Mustafa Demirtaş
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Aldığım bisiklet böyle geldi hocam287501 dosyayı görüntüle bisikletçi bunu çıkarabilir mi yoksa sele borusu içeriye kaynamışmıdır aracım yok bisikleti götürmek zor olacak çıkaramaz ise hiç götürmeye uğraşmayacağım. @Spartiat
Bu arada 19 kadroO kadar içeri gittiyse çok sıkışık değildir. Biraz da kısaymış sanki. Kızak adaptörü selede mi, ayrı mı duruyor?
Fotoğrafı bisikletçiye gösterince çıkarıp çıkaramayacağını söyler bence.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Bende hemen hemen sizinle eş zamanlı aldım ben hakkımı Bisan TRX 8600 2022 de kullandım. Bütçeme göre bilindik tüm markalara baktım. Carraro-Bianchi-Kron-Salcano-Mosso-Peugeot-Giant Ben 6000 e aldım ama en dengeli ve kaliteli donanım bileşenlerini Bisan sundu Carraro da kadro boyu bulamadım mesela . Yeni üye olduğum için link paylaşamıyorum.
alüminyum kadro
ön maşa SR Suntour elle kitlenebilir maşa
Ön aktarıcı altus
arka aktarıcı acera
ruble 9 lu shimano
arka göbek ön göbek shimano
Ayna kol alüminyum shimano pedallar Alüminyum
hidrolik disk fren shimano
sele Selle Royal
lastikler Michelin protek cross
Jantlar çift kat alüminyum ama markasını göremedim Bisanın kendi üretimi büyük ihtimal.
Komple shimano set diğerlerinde fren sistemi farklı marka yada vites sistemi yada göbekler.
Merhaba sevgili bisiklet severler, bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var şehir bisikleti almak istiyorum biraz araştırma yaptım bana uygun olan türün şehir bisikleti olduğuna kanaat getirdim. Bu doğrultuda bir bisiklet arayışındayım araştırmalarım sonucu Carraro marka bisikletlerin fiyat performans olarak bana uygun olacağını düşünüyorum işe gidip gelmek için kullanacağım şehir içinde ama turlara da katılma gibi bir düşüncem var çünkü sevdiğim bir spor uygun bir şey bakıyordum fakat yorumlara göre sağlamlık ve uzun ömürlülük konusunda bira bütçeyi çıkartmak gerekiyor sanırım o yüzden ilk düşüncem şuanda Carraro Sportive 324 modeli diğer seçenekler de sportive 220 , sportive 223 ve sportive 328 şeklinde hangi bisiklet bana uygun olur veya hangisini tavsiye edersiniz ? Veya başka marka modellerde sağlam güzel kullanışlı ürünler varmıdır önereceğiniz tavsiye ve fikirlerinizden yararlanmak istiyorum bu konuda usta ve fikir sahibi olan sizlerden yardımcı olursanız çok mutlu olurum 1 hafta içerisinde karar verip almak istiyorum bütçem en fazla 6000 e çakabilirim . Şimdiden teşekkürler sizlerden yardım ve bilgi talep ediyorum.
selamlar, saygılar.
30 yaşını henüz aşmış biri olarak, bisiklet işine gönül verdim.
tahmin edebileceğiniz gibi bu terimleri yeni duyanlar için oldukça karmaşık bir durum.
bütçemi ve teknik detayları iletiyorum, yardımlarınız için peşinen teşekkür ederim.
yer: bursa/gemlik
boy/kilo: 1.90/105 kg.
güzergah: çoğunlukla sahil ve asfalt, biraz taş yol+rampa
bütçe: max 5k tl.
sıfır ve ikinci el ürün önerilerinizi bekliyorum. sevgiyle kalın.
Sayın üstad boyum 181 cm Carraro SAN 52 kadro düşünüyorum 220 den vazgeçtim biraz daha fiyat performans bişey olsun diye 223 324 328 arasında kalsın fiyata çıkmaya değer mi yoksa 324 veya 223 yeterli olurum bilemedim sanırım süspansiyonsuz bir ürün alacağım çevreden gelen direktifler bu yönde ne kadar konforsuz olabilir ki sonuçta en fazla kaldırım taş vesaire diye düşünüyorum Bisan marka ürünlere de baktım ama Mosso tarafı fiyat olarak daha pahalı olduğu için ondan vazgeçtim Carraro düşünüyorum dediğim gibi Bisan Trx modelleri de var 6000 tl bandında hangisi iyidir bilemedim sonuç olarak 223 , 324 , 328 modelleri arasında veya bisan modelleri arasında hangi bisikleti önerebilirsiniz acaba ?
merhaba önceliklebir soruı sormak istiyorm 120 kg boyum 177 yim beni taşıyacka bir yolcu bisikleti istiyorum elimde kron xc450 var şehir içinde kullanıyorm asfaltta haftada 2 3 defa çıkıyorm ve cıktıgımda en az 30km yapıyorm ama yavaş kaldıgımı düşünüyorum cünkü zor oluyor bisikletimi sürerken yanımdan hep yol bisikletli abilerim geçiyor ve özeniyorm beni taşıyabilecek sağlam cok sorun çıkartmayacak bir yol bisikleti arıyorm 2.el alaiblrm bütcem max 3k 3.5k önerileriniz varsa yardımınızı bekliyorm teşekkürler simdiden konu oluşturamadaıgım için yeni üyeyim buraya yazdım kusura bakmayın. benim gördügüm salcano xrs077 var triban 100 var rc1000 var ama rc 1000 i o fiyata bulmam zor biraz.
haklısınız kusura bakmayın konuya cevap veren olmayınca etkin olan bir konuya yazayım dedimYol bisikleti tavsiyeleri konusunda gönderdiğiniz mesajın yeri doğruydu, ona o konuyu takip edenlerden öneriler gelir. Birden çok, özellikle daha ilgisiz konularda aynı şeyi sormak cevap bulmayı kolaylaştırmıyor.
haklısınız kusura bakmayın konuya cevap veren olmayınca etkin olan bir konuya yazayım dedim![]()
@Spartiat
Merhabalar hocam uzun süredir konuyu ve mesajlarınızı takip ediyorum. Eşimle beraber bisiklet almaya karar verdik. Sizin önceki mesajlardaki sıralamaniza (t11x2>328>trx8500)göre araştırma yapıyoruz. Ayrıca 327 lere legerda 2227 lere baktım. Ve bir sürü sitelerden fiyat karşılaştırması yaptım. Bulunduğum ilde Peugeot t11 x2 modeli için 63xx TL fiyat aldık ve şansımıza istediğimiz kadrolarda mevcut
Ben 95 kg 190 boy için 53.5
Eşim 70 kg 170 boy için 49.5
Düşündüğumuz kadrolar doğru dimi
Sizce şu sartlarda nasıl. Okumaktan yoruldum sitelere bakmaktan. Değerli yazılarınız için çok teşekkür ederiz
Hocam ben yanlış anlamışım o zaman 535 derken 53.5 cm diye anlamıştım. Şimdi sordum 52 ve 46 kadroları mevcutmuş. Butik bir kafe bisiklet de satıyorlar öyle konseptli yer şansa buldum. Hazır kurulu1 tane varmış lakin bilmiyorum hangi kadroda yarın bakmaya gideceğiz. Bizim alacaklarımiz kutudaymis. 3lu vitesli ile fiyat farkı 100 TL filan sizce bu ikisi arasında kayda değer bir fark var mı. Eşimle ikimizde neredeyse hiç bisiklet tecrübemiz yok. Bulunduğumuz ilde çok nadir yokuş var
Gayet açıklayıcı oldu hocam yarın bakalım telefonla görüştüğümde biz de kurup teslim edebiliyoruz ya da anlastigimiz servise gönderip kupon ile kurdurabiliyoruz dedi.t11 hiç karıştırmaya gerek yok o zaman. Yalnız fotoğraflara göre sele rahatsız edecek gibi baya sport duruyor kılıf ve arka ışık almak hayrimiza olacak. Sonra güvenlik için kilit.
Edit. Hocam sormayı unuttum ileride çocuk olduğunda bebek koltuğu takmaya uygun mu?