Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.405
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Arkadaslar Merhabalar ben yurtdisina ogrenci olarak tasindim. Turkce klavyem olmadigi icin bu sekilde yaziyorum kusura bakmayin. Burada bisiklet ile ulasimimi saglamayi ve turlar yapmayi planliyorum. Oncelikle iki bisiklet arasinda kaldim ancak konuyu nereye acacagim konusunda kararsiz kaldim umarim dogru yerdeyimdir. Oncelikle bir arkadasimdan BTwin Riverside 500 alabilirim, neredeyse hic kullanmadigini biliyorum. Bu bisikletin fiyati burada 350 Euro. Arkadasimdan 180 euroya alabilirim. Ancak diger secenek ise Turkiyede Biraktigim Whistle 1054v MTB olan bir bisikletim var. 11 senedir bende ve bakima ihtiyaci var. Buraya getirmek icin ise 50 Euro vermem gerekiyor. Arka tekerlek pedala yuklenince maalesef surtuyor. Tekerlikleri cok eski oldugu icin degirmem gerekiyor ve ekstra olarak mekanik disk fren bulunmuyor burada hava cok yagmurlu oldugu icin endiseleniyorum. Hangi bisikleti tercih etmek benim icin daha mantikli olur bilemiyorum. Riverside 500 de sadece 9 disli bulunuyor bu cok buyuk bir dezavantaj midir sizce ? Tesekkur ediyorum simdiden. Iyi aksamlar.
Whistle'ı satın ya da sık sık Türkiye'ye gelecekseniz burada kullanmak üzere saklayın, oradan Riverside 500 alıp öne 9'luya uygun ikili/üçlü aynakol ve vites kolu takın/taktırın.