Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link)11-12 kg arasında, 28 veya 32 lastikli, sabit maşalı, gerekirse ağırlık tasarrufu için V frenli, olabildiğince yol bisikleti geometrisinde (veya fitness) 11/48 veya 11/50 dişli kombiniyle yüksek hızlara çıkabileceğin bir bisiklet arıyorum. Uygun fiyatlarda pek aradığımı bulamadım şu ana dek, 3-4bin seviyelerine kadar çıkacağım gerekirse
Carraro Manifesto gözüme ilişiyor, speeder 40d ile kıyaslanınca nasıldır dostlar
Çoğu zaman aklımızdan çıkardığımız şey bisikletin belli bir mühendislik çalışma sonucu üretildiğidir. Özellikle bisikletin kadro geometrisinin önemi ve harcanan mühendislikten haberiniz yoksa her zaman daha hafif bir bisiklete yönelmeniz normaldir. İşte bu mühendislik çalışması sonucu aynı ağırlıkta 2 farklı bisikletin neden birisinin daha iyi gittiği sorusunu cevabıdır. Bu arada cidden Carraro Manifesto'nun ağırlığını çok merak ettim. |
2250 iyi fiyat gibi geldi. nerden aldığınızı sorabilir miyim acaba ?@can muştu Ben Sportive 227 kullanıyorum dün arkadaşıma da Sportive 327 sipariş verdik daha gelmedi bekliyoruz. Sportive 227yi nakit alırsanız 2850civarına bulabilirsiniz. Sportive 327yi nakit 2250ye aldık. Aralarındaki fark 327 düz maşa ve V fren. Şehir içi asfaltta kullanacaksanız benim gibi boş yere maşayı taşımayın genelde kilitli konumda duruyor zaten. Yollar bozuksa 227 alabilirsiniz bisiklet gayet seri ve kullanışlı. Maşa gidondan kilitlemeli kilitleyip açacaginiz zaman gidondan(direksiyon) tuşla açıp kapatıyorsunuz. Bundan önce de sportive 224 kullandım onun maşası gidondan değil maşadan kilitlemeli kilitleyeceğiniz zaman inip ya da kadro ustunde one egilip maşadaki dugmeyi cevirerek kitliyorsunuz. Sportive 327-227 27 vites Deore-Altus sistem kullanılmış. 224de 24 vites Altus-Tourney. Bence almışken 227 ya da 327 alın. Yeni başlıyorsanız V fren daha iyi olabilir bi masraf açtığında çok canınız sıkılmamış olurKaliteli pabuç ile kullanıldığında V frende güzel performans sağlıyor
224986 dosyayı görüntüle
Buraya da 327yi bırakayım![]()
kaç km gardaşBen asfaltta günlük 150-200 km lik turlar yapıyorum ama V fren kullanıyorum ...