hamlet2006
Forum Kedisi
- Tepki
- 35.947
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@mariokaldato kardeşim cevap vermezsin olur biter bizimkine bilgisizlik, cahillik ne dersen de fakat yapılana anlam verip verememek senin maharetine kalmış . Buraya iki bisiklet modeli atıp (anlamadığım için ) yorum istedim sana zorla mı okutuyorlar ? Forumda 2000 TL üzeri bisikletlerden bahsedilir gibi bir ibare göremedim pardon .
(link)
Şöyle bir bisiklete denk geldim, yorumlarınızı alabilir miyim
@hamlet2006 amenna, kişileri ben tanınam. Henüz bugün üye oldum sırf bu konuyu danışmak ve bisiklet olayına girmek için. Soruma cevap verecek olan kişilerin zahmet etmemesi için de bisikletlerin bütün özelliklerini kopyaladım bunun neden gereksiz bir davranış oldugunu anlayamadım . Buraya gelen herşeyi bilmek zorunda değil ki. Neyse yine de sağolun.
Bilader sen bana bosuna atarlaniyorsun.cunku sana yazmadim 1, ikincisi bu forumda herkesin sorusu yanitlanmak zorunda degil. Zahmet edip sayfaları geriye dogru okursaniz binlerce kişiyi memnun edecek bisikletlere kavusturdugumu görürsunuz. Neden binlerce dersen bazi insanlar uyanik , direk yazilari okuyup hemen sonuca ulasiyorlar@mariokaldato kardeşim cevap vermezsin olur biter bizimkine bilgisizlik, cahillik ne dersen de fakat yapılana anlam verip verememek senin maharetine kalmış . Buraya iki bisiklet modeli atıp (anlamadığım için ) yorum istedim sana zorla mı okutuyorlar ? Forumda 2000 TL üzeri bisikletlerden bahsedilir gibi bir ibare göremedim pardon .
@alper2508 mossonun dişli oranları tatmin etmedi hocam
@Cem Coşkun işe yarama kısmını anlayamadım pek hocam. Gözünüze ilişen olumsuz kısımları nelerdir öğrenmek isterim açıkçası.
11-12 kg arasında, 28 veya 32 lastikli, sabit maşalı, gerekirse ağırlık tasarrufu için V frenli, olabildiğince yol bisikleti geometrisinde (veya fitness) 11/48 veya 11/50 dişli kombiniyle yüksek hızlara çıkabileceğin bir bisiklet arıyorum. Uygun fiyatlarda pek aradığımı bulamadım şu ana dek, 3-4bin seviyelerine kadar çıkacağım gerekirse.
Merhaba Specialized Daily 3 modeli için Bilgi verebilecek olan var mı? 187 boyunda biriyim. L bedeni küçük mü gelir bana? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhaba Specialized Daily 3 modeli için Bilgi verebilecek olan var mı? 187 boyunda biriyim. L bedeni küçük mü gelir bana? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Salkano hektor takasÖncelikle bu bisikletin kullanıcısı değilim.
Specialized marka olarak iyidir, nexuslar iyi vites sistemidir.
Zevkler ve renkler subjektif olsa da bu bisiklet tasarım olarak genele hitap edebilecek bir bisiklet değil gibi. Bu bisiklette sizi cezbeden markası, nexus vitesleri, klasik görüntüsü mü?Genel olarak bisiklet seçiminde beklentiniz kullanım amacınız ne?Terrcih elbette sizin ama benim fikrime göre bu tarz klasik görünümlü bisikleti elden çıkarırken çok zarar edebilirsiniz.
Hocam naptin sen ya?@alper2508 mossonun dişli oranları tatmin etmedi hocam
@Cem Coşkun işe yarama kısmını anlayamadım pek hocam. Gözünüze ilişen olumsuz kısımları nelerdir öğrenmek isterim açıkçası.
11-12 kg arasında, 28 veya 32 lastikli, sabit maşalı, gerekirse ağırlık tasarrufu için V frenli, olabildiğince yol bisikleti geometrisinde (veya fitness) 11/48 veya 11/50 dişli kombiniyle yüksek hızlara çıkabileceğin bir bisiklet arıyorum. Uygun fiyatlarda pek aradığımı bulamadım şu ana dek, 3-4bin seviyelerine kadar çıkacağım gerekirse.
İstediğiniz durum kendi içinde çelişiyor. 11-50 ile hız için, ayna kolda 50 diş falan lazım. Ayrıca @Cem Coşkun 'un da dediği gibi madem 28 genişlik lastiği göze alıyorsunuz gidip yol bisikleti bakmanız en mantıklısı olacaktır. Yol/yarış bisikleti yazdığını özelliklere hemen hemen uyuyor. v fren, sabit maşa, 28c lastik, yol geometrisi yüksek hız. Benim yol bisikletim de arkada 11-28 ruble, önde 34-50 ayna kol var. Hız diyorsanız böyle bir sistem olmalıdır. 11-50 ruble istiyorsanız siz dağ bağır gezmek istiyorsunuz demektir. Yani 50 diş ruble önde de 32 falan olsa düz duvara çıkarsınız. Örnek şimdi toplamaya çalıştığım bisiklette 11-42 ruble var amacım zaten hız değil yokuşlarda rahat etmek, özellikle yük altındayken onun için mtb grup set tercih ettim. Bence siz "beklerim parça parça alırım" diyorsanız kadro bulup kendiniz toplayın.@alper2508 mossonun dişli oranları tatmin etmedi hocam
@hamlet2006 Süleyman abiye katılıyorum. Klasik görünümlü bir bisikleti elden çıkarmanız zor olacaktır üzerinde istediği donanım olsun. Bu aralar forumda kendine ait konusu da olan (link) modelini önerebilirim. Bence güzel bir bisiklet, carraro, mosso gibi piyasadaki modellere alternatif oldu.
@mariokaldato değerli hocam söylediğim yanlış anlaşılmış. Kasette 11, krankta da 50 dişli kombini arıyorum. Düzlükte zincirimiz bu dişlilerde olmuyor muBenim anlatımım hatalı olmuş olabilir ama demek istediğim buydu.
Mesela 11-32 ruble, 50-34 aynakol gibi.