Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@RagwarAntwone
En doğru secim senin icin Sedona 410 dur sevgili kardesim.
Al geç uzmez etmez. Memnun kalirsin.
Ekstra alman gerekenler
Kask
Eldiven
Gozluk
Pompa
Yedek ic lastik
Ufak bir telefon konan kadro cantasi
Plastik levye
Bunlar toplamda sana ortalama 300 civarında bi gider olur. Tabi başlangıç seviyesi urunlerde.
Bisiklet isinde aldiginiz bisikletin vites setine cok takilmayin. Zamanla yukseltilebilir seyler bunlar. Ama kadro cok.onemli. baslangic seviyesi şehir bisikletlerinde her bakımdan Sedona 410 rakiplerine fark atar.
Carraro sportif serileri duz maşalilari dahi baya agir oluyor. O yuzden 11 kilo civarlari bisikletler arasindan secim yapmaya bakin

• Beğen
Tepkiler: Desert Fox
Scudo
Trek FX 7.0'ın üretimi durdu mu? Bu 2016 model sanırım. Amerika sitesinde bu model yok artık. Almaya değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

(link)

Hızlı cevap için teşekkürler. Çok da derin araştırıp kafamın bulanmasını istemediğim için önerilere ve araştırdığım kadarı ile de iyi bir seçim olan Sedona 410 siparişi vereceğim. Yarın kadro boyu ile ilgili olarak araştırma yapar sipariş veririm. Ekstralara da bir 500 TL bütçe ayıracağım. Bir de bisiklet kilidi alırım her ne kadar apartman içine sokacak olsam da eve sokamayacağımdan yine de içim rahat etsin maksatlı bisiklet kilidi alırım.

@Mehmet Nejat Karahan
hocam bu fiyata ne güzel bisikletler var,mesela carraro sportive 330,ne bileyim üstündeki arka aktarıcıyı ben 3000 km felan kullandım güzel değil bu parayı vermişken tourney set almak ne kadar mantıklı bilemedim

@Mehmet Nejat Karahan
Deger tabi. Canavar gbi alettir. Uzmez etmez.
Bu kriz zamaninda piyasa da cok temiz ust seviye setler dolasiyor. Onlardanda alir takarsin asfalt aglar sen gulersin

Şehir bisikletinde 1500-2000 tl aralığında bana göre 2 bisiklet var.
Sedona 410 (2000tl)
Mosso Legarda 1921 mdm v (1600tl)
Ben mosso aldım hem ucuz,hem servis imkanı yaşadığım şehirde var,hem de 56 kadrosu mevcut.Boyum 1.92 kadrosu yeterli sayılır.Çok uzun süre araştırdım benim gibi araştıran insanlara yardımcı olur umarım bu yorumum.

@Desert Fox

İyi bir iskonto yapacak ama, konuştuk. Açıkçası abd, avrupa dışındaki bir markaya sıcak bakmıyorum. mesele o. varsa bu fiyatlarda öneriniz düşünürüm.

@mariokaldato
valla abi herkes upgrade ile uğraşmaz ki,sadece para değil tüm vites sistemini değiştirmek iyi bir usta ve zaman istiyor.Ben uğraştığımdan iyi biliyorum
Eğer set değişecekse bence kafadan 1000 tl ayırmak lazım ve üstüne koyunca 4 bin tl rakamını aşmış oluyor toplam maliyet

@Desert Fox
Ben 330 larida begeniyorum. Ama trek fx serileri gercekten uzun omurlu ve saglam aletler. Forumdan @Alp Tigin Tengrikut uzun zamandir kullaniyor hala sorunsuz alet masallah

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@mariokaldato
Bende trek fx ve giant escape air ve escape rx3 e kadar indirdim secenekleri. 3300 3500 bandindalar. Hala kesin kararimi verebilmiş değilim

@furkanbisiklet
Ben giant air derim şahsen

@furkanbisiklet
Trek fx'i ben alacağım, sen Giant al. Trek'ten bir tane kalmış:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar bisiklet aksamından anlamadığım için 2000 TL vermeye değer mi? inceleyip yorum yaparsanız memnun olurum.forista1.jpgforista.jpg

Corelli kr 100 yol bisikleti kullaniyorum.
Memnunum. Yukarida yorum beklediginiz bisiklet icin de, fiyat performans olarak sehir bisikleti ederi bu. Ben whistle guipago 1724 ile baslamistim. O da olmus 2300 falan.

@RagwarAntwone

Merhabalar. 3 ay önce 52 kadro Sedona 300 aldım. Benim de boyum 174 cm. Açıkcası büyük geldi bana Sedona'nın 52 kadrosu. Fren yapıp inerken ya da bisiklete binerken rahatsız oluyordum. Seleyi aşağıda kullansam herhangi bir sıkıntı olmayacaktı fakat alırken sele boyunu ayarlamayı bilmiyordum; doğru sele ayarını yaptıktan sonra inip binmek eziyet oldu bazen.
Bisikletimi 3 gün önce arkadaşıma sattım, yarın ikinci el 48 kadro Sedona 410 (2017) alıyorum forumdaki bir arkadaşımdan. Bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Merhaba ben kısa çaplı turlar yapmak istiyorum ve izmir yolları çok değişik oluyor bazen düzgün asfaltken bazen kötü asfalt yollar oluyor o yüzden ön amörtisörlü bisiklet almak istiyorum. Yaklaşık 5 yıldır bisiklet sürmüyorum. Aklımdaki bisikletler
Bianci Aspid 27
Btwin Rockrider 520
Kron xc150 2018 yada 2019 model
sizlerden de öneri isterim şimdiden çok teşekkür ederim .

Herkese merhabalar;
aşağıda yazdığım bisiklet modelleri arasında kararsız kaldım.konuyu iyi bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
1-28 carraro aydan çelik manifesto şehir bisikleti: shımano sora r3000
2-28-scott speedster 10 fb: shımano tıagra rd400-gs
3-28-salcano bosphorus: göbekten 8 vites: shımano alfıne sl-s7000
4-28* carraro sportive 330 şehir bisikleti : shımano deore t6000
Bu arada göbekten vitesli modele kafam baya yattı ancak göbekten sistemler nasıldır ? onu bilmiyorum açıkcası. forumda göbekten vites konularını okudum memnunlar. özelikle bakım konusunda baya beğendim ancak sürüşü nasıldır bilemiyorum.

günaydın,

ankara içinde ki bisiklet firmalarından gittiğimizde yardımcı olabilecek devamında ürüne sahip çıkabilecek firma önerisi bekliyorum.

3000 tl. geçmeyen şehir-yol hibrid bisikletler üzerinden gidiyorum.
burada ki tüm önerileri inceledim
önelikle eleme yaparak çıplak bisiklet kararı verdim. daha önceki kararım çamurluk-arka bagaj vs. idi, ama biraz çıplak bisiklet kullanıp, sonra duruma göre güncelleme yapma karadı verdim.
değişmeyen kararım hidrolik disk fren-ön kililtelnebilir maşa amotisör, 1.79 boy 77 kg için hangi kadro boyu olursa 46-48-50 ya da muadili

markalar kadrosu sağlam olan markalar
erdoğanlar-ankabike-performans-öner- gibi ankara firmaları var ama ben gitmiş alışveriş yapmış ve kabul görmüş firma olursa benim açımdan daha iyi olacaktır.
daha önceki msj da var 30 yıldır bisiklet kullanmamış ve para limiti ile alınabilecek başlangıç değil de en sorunsuz ve en uzun kullanabileceğim bisikleti arıyorum kullan olmadı sat sonra yenisini al gerek ekonomik ve gerekse al-sat bana uymadığından alıp uzun süre kullanabileceğim bisiklet tercihim.

saygılar
önerileri bekliyorum

Geri