Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@jettthasan
Abi selamlar. Ankara'da Erdoganlar, öner bisiklet ve muadillleri guvenilir firmalardir. Ben sana ozelden tum isteklerini karsilayacak iki bisikleti onermistim Öner bisiklet ten onlara niye bakmadin?

Scudo
@mariokaldato
merhaba,
önere zaman yokken sadece yerini öğreniyim kapalıdır diye 23 nisan ordan geçtim açıktı ama zaman olmadığından pek görüşemedik ali beyle daha sonra uğramak üzere çıktık. carraro 225 var 2018 o da onu önerdi. benim yiğen de bisiklet istedi o da ılgazlar falan diyince erdoğanlar ılgazlar vs.
bu hafta sonuna fıtsat olursa iki kişi gideceğiz öner bisiklet de dahil. ktm-carraro 225 arasında kalacağım ama önemli olan fiyat indirimleri,
bunu da ılgazlar erdoğanlar öner bisiklet satıcıları belirler, dediğiniz gibi ne kadar indirim alabilirsem o kadar diğer aksesuarlara para artar, sonuçta pompa eldiven kask kilit gibi seçenekleri de almak gerekir, ayrıca eğer ekonomik verirlerse citroen c4 picasso 2017 arkasına taşıma aparatı da olacak.
sonra kullanım daha sonrası tecrübe devamında varsa sıkıntı yaratan ellik-oturma selesi ihtiyaç oluyorsa çamurluk gibi.

birde giant vardı ama sanırım v frendi,
aslında carraro-merida-giant gibi ürünlerin param dahilinde artık netleştiğim hdfren ve kilitmaşalı amortisörlü olanlarından seçmek almak istiyorum.
bu nedenle seçeneği bol olan bir ankara firması bakıyordum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selam.

Kız arkadaşıma bisiklet alacağız. Dik oturuşlu, vitesli ve sepetli bir model arıyoruz. Bütçemiz 1500 liraya kadar. Tavsiyesi olan var mıdır?

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Yeşil Mavi
Salcano'nun o fiyatlara var sepetli lady bisikletleri. Marka hakkında bir şey diyemem ama burada baya övülen bir marka.

@drolki
bir fikri olan var mı??? yardımcı olabilecek olan???

@Yeşil Mavi
selam. Bianchi violet ve bianchi carmen bakabilirsiniz. Yeğenlerimin biri violet diğeri de carmen kullanıyor. çok memnunlar. hatta ben bile yeni bisikletim gelene kadar violet`i kullandım. taş gibi bisiklet. Birinci görsel violet, ikincisi carmen.
196425196426

• Beğen
Tepkiler: Yeşil Mavi
@jettthasan
hocam bisiklet olarak internetten getirttim whistle 1730 memnunum genel olarak ama eğer daha sonra çamurluk bagaj falan düşünüyorsunuz kendinden olan bisikletlere bakmanızı tavsiye ederim bende sizin gibi düşünmüştüm ama daha sonra onlar extra masraf oluyor şu anda çamurluk ve bagaj taktırmak istiyorum ama bütçe el vermiyor çamurluk olmadanda bisiklet mafoluyor neyse kısacası eğer düşünüyorsan dolu modelini al

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
@slckats

Öncelikle teşekkürler.

Violet 24" ufak kalır, carmen de 7 vites hocam. 7 vites yeterli olmayabilir. Bir de açık renk istiyor mutlaka :) açıkçası ben bu fiyat aralığında f/p oranı en yüksek olan bisikleti arıyorum. Var mı bu tür bisiklet kullanan hanımlar, ya da eşi veya kardeşi kullananlar?

@Yeşil Mavi
Ben yeğenlerime bisiklet bakarken çok araştırdım. Fiyat performans ürünleri bunlar. Biraz bütçenizi arttırırsanız Carraro ve Salcanoda da güzel bisikletler var.

• Beğen
Tepkiler: Yeşil Mavi
@slckats

Güzeller hocam ama vites ve jant boyu gibi sorunları var. Tourney setli ve minimum 26" bir model lazım bize :)

@Yeşil Mavi
Bence katlanır bisiklet tercih edebilirsiniz. 1300'e sıfır olarak Tilt 120 ve kendi kumaş sepeti alınabilir.

@Haggard1963

Teşekkürler hocam ama önceki mesajımda da belirttiğim gibi hocam bize 21 vites tourney setli ve minimum 26" bir şehir bisikleti lazım :)

Salcano sarajevo 700 Lady fena durmuyor. Var mı kullanan?

@Shanteo
Btwin Rockrider 520 almayı düşünüyorum, tavsiye edermisin(eğer aldıysan)?

Selamlar herkese....
Mosso Urban M Alphine 8 hakkında kullanıcı tecrübelerine ihtiyacım var... Bilgisi olanların iyi, kötü yanlarıyla ilgili cevaplarını rica ederim...

@Yeşil Mavi
Her markanın bu fiyat bandında bu tip bisikletleri var, genelde birbirlerine yakın özellikte oluyorlar. Bizde de var bir tane. Bianchi modena, Hollanda bisikleti tipinde. Şimdi carraro markası altında üretiliyor. Görüntüsü güzel, ben seviyorum ama kadro yapısı nedeniyle biraz esniyor gibi geliyor bana. Bir de 7 vites yokuşta yetmiyor. Ayrıca ağırlığı nedeniyle eve çıkarıp indirmeye müsait değil. Bizimki aşağıda durduğu için benim için kriter olmadı, ama eve alacaksanız ağılık önemli.

Tavsiyem şudur:
Olabildiğince hafif, mümkünse en az 8 vites olsun. Arka vitesin en büyük dişlisinin aynakol dişli sayısına yakın ya da üzerinde olması eğimde rahatlık sağlar. Hafiflik de eğimlerde faydalı olur.
Kadrosu erkek bisikletlerine yakın olsun, ortadaki demirin esneme açısından faydalı olduğunu anladım ben. Eğer o demir olmazsa daha kalın kadro gerekiyor sanırım.

Bu açılardan decathlondaki riverside 120 veya 500 modeller iyi bir seçenek olabilir. Hollanda bisikleti görünümü olmuyor ama daha pratik bence.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kızlar için bisiklet arayanlar Electra'ya bakabilir. Biraz tuzludur ama nakitte indirim yaparlar. Geçen gün Kuruçeşme'de Electra Amsterdam Bloom'a binen bir kız gördüm. Çok yakışıyor gerçekten. Buradaysa selamlar.

(link)

Merhaba arkadaşlar eşime bisiklet alacağız yollarımız bol yokuşlu bozuk orta ve kısa mesafe yolculuk düşünüyoruz.
mosso legarda 1821 ldm
mosso legarda 1821 lsm
carraro sportive 222

@Anonim

Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Carraro Juliet baya iyi duruyor kapıt üzerinde. Sanırım tercihimiz o olacak hocam.

@Yeşil Mavi
Renkleri çok güzelmiş, vites oranı da iyi. Biraz ağır olabilir sanki ama gayet şık bir bisiklete benziyor, umarım birlikte güzel günlerde binersiniz.

Selamlar arkadaşlar. Genelde şehir içi kullanım için, uzun yolda üzmeyecek bir bisiklet aramaktayım. Bagaj takılabilir bir model olursa iyi olur. Şehir bisikleti ya da hibrit bisikletler sürüş tarzıma daha uygun. Sürüş güzergahlarım genelde yağ gibi asfalt yollar. Ancak kilom fazla 98 kiloyum. Bütçem 4000 lira. Önerilerilerinize ihtiyacım var.

Geri