@mariokaldato
merhaba,
önere zaman yokken sadece yerini öğreniyim kapalıdır diye 23 nisan ordan geçtim açıktı ama zaman olmadığından pek görüşemedik ali beyle daha sonra uğramak üzere çıktık. carraro 225 var 2018 o da onu önerdi. benim yiğen de bisiklet istedi o da ılgazlar falan diyince erdoğanlar ılgazlar vs.
bu hafta sonuna fıtsat olursa iki kişi gideceğiz öner bisiklet de dahil. ktm-carraro 225 arasında kalacağım ama önemli olan fiyat indirimleri,
bunu da ılgazlar erdoğanlar öner bisiklet satıcıları belirler, dediğiniz gibi ne kadar indirim alabilirsem o kadar diğer aksesuarlara para artar, sonuçta pompa eldiven kask kilit gibi seçenekleri de almak gerekir, ayrıca eğer ekonomik verirlerse citroen c4 picasso 2017 arkasına taşıma aparatı da olacak.
sonra kullanım daha sonrası tecrübe devamında varsa sıkıntı yaratan ellik-oturma selesi ihtiyaç oluyorsa çamurluk gibi.
birde giant vardı ama sanırım v frendi,
aslında carraro-merida-giant gibi ürünlerin param dahilinde artık netleştiğim hdfren ve kilitmaşalı amortisörlü olanlarından seçmek almak istiyorum.
bu nedenle seçeneği bol olan bir ankara firması bakıyordum.