Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@mtem 51 kadro size uygundur. ve bu marka modelden memnun olmayan nadirdir. memnun olmayan fiyatından çok fazla performans bekliyor ondan memnun değildir. tam bir F/P dir

• Beğen
Tepkiler: mtem
Scudo
Merida crossway 20v hakkında düşünceleriniz nelerdir? Bir türlü sağlam bilgi bulamadım bu bisiklet için. Teknik özellikleri :
Ürün Özellikleri
FRAMECROSSWAY SPEED
MAŞASuntour NEX 63mm Lockout
VİTES ÖNShimano FD-TY710
VİTES ARKAShimano Acera-X RD-M360
VİTES FREN KOLUShimano EF500 24 speed
FREN KOLUbirleşik
FRENPromax V-brake
AYNAKOLShimano TY301 48-28-38
ZİNCİRKMC M700
HAZNEShimano TX505 32h
ÇEMBERMerida alloy 32H
KASETSunrace CSM668 11-32
LASTİKKenda K1024 40c
BOĞAZAyarlı
GİDONMerida speed 660mm 30 rise
SELE BORUSUsüspansiyonlu 27.2mm
SELECrossway Sport
PEDALVP VPE-891
AĞIRLIK 14.50 kg

Herkese merhabalar. Evime işimin arası 6 km bir bisiklet almak istiyorum. Çok kararsızım . Ve bütçe düşük. Şöyle bir (link)
Bisiklet var ama ne dersiniz.
Başlangıç için. teşekkür ederim.

Arkadaslar merhaba yakın zamanda bende bisiklet alacagım ama forumlara baktıgımda hep kadro boyundan falan bahsediliyor iste boyum su kdr falan 51 cm olur mu gibi nedir bu olay her bisiklette her modelde bu ölçü var mı mesela ben carraro sportive 225 almak istiyorum cok begendim o bana uyum saglar mı var mıdır kadro boyu secenekleri benim boyum 1.78 bacak ölçümü bilmiyorum olur mu bı bisiklet bana nedir durum bilen yardımcı olabilir mi [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Ozgur17Her bisiklette kadro boyu vardir ve alacaginiz bisiklet cesidine gore bu boy farklilik gosterir. Ic bacak boyunuzu mutlaka olcmenizi tavsiye ederim, oldukca onemli. Forumda yada youtubeta bununla ilgili bilgi bulabilirsiniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yenikasiyer başlangıç için alınabilir ne de olsa ilk önemli olan şey bütçedir

@Ozgur17 senin kadro boyun 46 dır tabi alacağın bisiklete yine de bin 51 de sürebilirsin ama ideal olanı dediğim gibi 46 kadro boyudur.

Tesekkur ederim alırken dikkat edicem bi kere alıyorum sonucta onuda düzgün alayım [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar bütçem 1500tl ye çıktı daha fazla arttıramam aklımda salcano city sport 20 hd var hidrolik disk fren istiyorum önerilerinize açığım ve iç bacak boyum 72 internette 42 kadro uygun çıktı ama yaşımda daha küçük ve çoğu bisiklette 41 kadro seçeneği yok 46 kadro almam saçma olurmu? salcano istemim bir sebebide bergamada servisi olan bir marka olması (mosso istemiyorum)

@ozselgin
Dostum Merhaba ; Türkiye de kalkhoff markası kullanımı sıfıra yakın hatta hiç yok diyebilirim o yüzden fikir sahibi.olmamız pek.mümkün değil, hatta sen sorana kadar ben kalkhoff markasini shimano gbi bir çekis sistemi markası diye biliyordum. Kalitesi zaten dünyaca ünlü. Sormaya gerek yok.al bin derim.Türkiye de Vsf markası baya var ama kullanan .O markaya da bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mahden ve BugAdam
@mariokaldatoHocam senin o yanlış anladığın marka "Rohloff" olsa gerek [emoji846]

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@BugAdam
:D ha evet yaaa :D pardon
Ama olsun kalkhoff da çok yaygın değil.
Hele rolhoff lu kalkhoff hiç değil :D

Herkese iyi akşamlar. Yakın bir süre biraz daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek adına İzmir'de şehir içinde hem işe gidip gelirken hemde bazı müşterilerimi ziyarette bisiklet kullanmaya karar verdim. Fakat markalar modeller kafamı inanılmaz karıştırıyor. 1.72 boyundayın 73 kiloyum. Tercihim şehir bisikletinden yana. Arkaya sele takabileceğim(1,5 yaşında bir kızım var), aynı zamanda sport-casual giyindiğimde sırıtmayacak bir bisiklet arıyorum :) bütçem 1.500 TL'ye kadar. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bogardenSedona 410 u bir inceleyin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ones
Alternatif marka ve modeller önerebilirmisiniz acaba ?

@bogardenMosso markasından asfaltta sürecekseniz Legarda 1821 MDM (1100 lira civarı kalan para ile de ekipman alırsınız, ekipman için ayrı bütçe gerekmez.), bozuk yollara da girerim ve paranın tümünü bisiklete vericem derseniz Legarda 1824. Sedona 410 içinize sinmedi galiba sebebini merak ettim :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ones
@bogarden
Sedona Lady modelleri çok sempatik bakın bir

Bu model de size uyar
Carraro-Juliana-28-Sehir-Bisikleti-bec9.jpg
(link)

Merhabalar öncelikle lady model tercih etmiyorum işin aslı erkek olduğumdan :). Sedona yerli olduğu için olabilir. Carraro ve Mosso arasında gidip geliyorum. Büyük kızıma yeni bir carraro daytona aldım fakat ben şehir içi ulaşımda kullanacağım için şehir bisikleti istiyorum. Fakat üzerlerindeki donanımlar inanılmaz kafa karıştırıyor. Altus mu tourney mi kafam allak bullak oldu.

• Beğen
Tepkiler: cetinsangu
@bogarden Altus daha performanslı ve uzun ömürlüdür. Mosso legarda 1821-1824 modellerine bakın derim.

@bogarden
Bence Siz bi süre aramaya ara verin, bizimde kafamız bulanmasın. O fiyat araliklarinda uzay gemisi mi arıyorsunuz çok Merak ettim

Geri