Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@mariokaldatoNe önerirsin abi ilerisi için bize? 700x40 var şu an da 35mm falan olsa farkını hisseder miyim?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@egeozay
Ben direk Herzaman ki gibi swalbe kojak derim

• Beğen
Tepkiler: egeozay
Valla varsın 1 kilo olsun uzun yolda beni uğraştırıncaya kadar kafam rahat binerim.

@ArdaCBiliyorum bütçenizi aşıyor (3500 gibi bir meblağ) olmasına karşın kesinlikle ve kesinlikle Lapierre Audacio 300 tavsiye ediyorum. Bir Lapierre kullanıcısı olarak çok memnunum, kadrosundan bahsetmeye gerek yok sanırım, böyle bir bisiklet bu fiyata kaçmaz. Hem de Tiagra grupsete sahip.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mariokaldato
Görüntü güven vermedi hocam. Sizin tecrübeleriniz nasıl? Islak yolda özellikle

Kullanıyorum hastasıyım. Bi arkadasmin katlanirina taktırdım swalbe kojak ...kendisi söylesin

@slckats

@ozercorlu
Satılan nedir hocam?

• Beğen
Tepkiler: slckats ve yokgibi
@mariokaldato
Ben de merak ettim şimdi :)

@ScundMossonun maşası kilitlense de boşluk kaldigini , tam olarak kilitlenmedigini duydum . Kullanıcılarada sorarak bilgi alabilirsiniz .

Salcanolardaki suntour maşayi methediyorlar bu aralar ...

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: AlperYZ
@keremkucuk041
Hepsi çöp onların. Inanmayin

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@mariokaldato

Tek kelimeyle muhteşem. Akıcı, hafif ve öyle kolay kolay patlamaz. Kısaca çok memnunum ben.

Arkadaşlar şehir içerisinde spor aktivitesi için 700-800 bandında önden amartisorlu bir bisiklet arıyorum. Boy 1.86 kilo 108 yaşım 24 siz tecrübeli abilerim kardeşlerim olarak hangi markayı önerirsiniz ?

@BugAdam
Yok hocam 3 buçuğa kadar zorlayabilirim zaten, mahcup etmesin yeter. Öneriniz için teşekkür ederim, değerlendireceğim LaPierre'i :)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@mariokaldato
Salcano City Sport 30 bisikletimde suntour kilitli maşa mevcut hiç bir sorun yaşamadım, kilitli olunca esneme sıfır, açınca da gayet başarılı.
Bu bisikleti epey araştırma sonucunda almıştım aynısını arkadaşımda aldı oda çok memnun, Salcano city sport ve city wings serisi 1500 tl bandında alabileceğiniz en iyi donanıma sahip, f/p gezi-tur bisikletleridir.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@AlperYZ katılıyorum yukarıda da bahsettim , ben de maşada esneme görmedim özellikle üzerine çıkıp çıkıp bastırdım. Yolda da esnediğini görmedim , açınca da konforu çok artırıyor.

• Beğen
Tepkiler: AlperYZ
@TatanQa_tr Ayrıca yukarıda lastiklerden bahsedilmiş Salcano city sport ve wingsler üzerinde gelen Continental zırhlı lastiklerde oldukça kaliteli bir lastik ve onlarda bir sorun çıkarmadı.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Arkadaşlar şuan kipa da sarda thorx 28 jant 650 tl ye bisiklet var kadrosu alüminyum önden amartisorlu vitesler shimano tz serisiymis iş görür mü pek bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

@slckats @mariokaldato @keremkucuk041 1 yıla yakındır ben de kullanıyorum, henüz hiçbir sorun yaşamış değilim. Görüntü itibariyle kaygan mı diye bir önyargı oluşabiliyor, bu lastik zaten şehir ve tur bisikletlerinde kullanılmakta, tercihen asfalt kullanımı. Hafif, akıcı ve dirençli bir lastik. Delinme koruma seviyesinin en yüksek 6'ı olduğu belirtiliyor lastiklerde, Kojak'da delinme seviyesi 4'dür.

Şu linkten diğer detaylar görülebilmekte: (link)

Ağırlık bilgisi:

Siyah / 27,5x1,35 (35-584): 570 gram
Siyah / 28x2.00 : 570 gram
Siyah / 28x1.35 : 410 gram

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Son Selim
Bence piyasadaki en güzel lastiklerdir

• Beğen
Tepkiler: slckats
Selamlar arkadaşlar. Elimde böyle bir arkadaş var. Geliştirip tur bisikleti yapmak istiyorum. Bikepacking stili ile Ege ve Akdeniz turu yapmayı istiyorum. Sizce buna değer mi?

0z08MV.jpg

4zpDBY.jpg

JDVXoE.jpg

zMGgPg.jpg

GDZE8v.jpg

yqGm7M.jpg

6NDQAk.jpg

WDX4ME.jpg

Geri